telefona hard format at..yine devam ederse hafıza kartını da biçimlendir..nadir hocam telefon açılırken ekranda çizgiler çıkıyor sonra telefon geri kapanıyo ne yapmam gerekir
yok navigator teması gitmez..başka temalar kurarsın artık..oldu sonunda nadir abi de şimdi ben o eski kodu yazarsam nss den tema fln değişip navigatör gidecekmi
birader ewt kaldırırmış ama bizim forumda suanda mevcutarkadaşlar ovide olan mssenger kalktımı acaba

evet rapid bela oldu artık..phoenix 200 küsür mb kotalı olduğum için upload işi zor..Nokia Software Updater ile güncellemeyi denedin mi?Nadir abi bn navifırmden v40 kodlarını indirdim fakat phonenixi indiremiorum..rapid artık biliyorsunuzki yasakladı vede bnm premiumum olmdığından indiremiyorum..baska bir siteye upload veya nsl güncelleyeceğimi daha açık şekilde açıklayabilirmisin...e-mail adresimi eklersen çok sevinirim nadir [email protected] Konuda bana yardımcı olabilecek baska arkadaslar varsa onlarda ekliyebilirler..
Şimdiden Herkeze Teşekkür ediyorum![]()
nadir abi ne yaptıysam bağlantı kesildi diyopc yi yeniden başlat ve tekrar dene..