hıc bıryere gıtmem kardesım buradayım her daım
maxicep ailesi olarak seni sevgiyle kucaklıyoruz biz de 
arkadaşlar neredeyse tüm sitelerde flash player istiyor video izlemek için.yeni sürümlerde bu eklenmiş durumda mi yoksa ne yapmamız gerekiyor

you are be cool![]()
ya kardesım dıyorsunuz kı sıteyı bırakmıyorsun tamam mı neden bırakayım bak yenı sorulara hazırmısınız dıye soruyorum yolluyorum arkadas benım soracagım soruyu o an soruyor muthıs yabiz hazırız![]()
bende tam tel ıel baglandıgımızda vıdeo ızleyemıyoruz ne ındırelım dıyecektım tak bu arada cevaplar gelmıs ben soru soramadan bu verdıklerınız bızım tel ıcınde gecerlıdır degıl mımümkün olduğunca Türkçe yazarsan seviniriz Koraycım
arkadaşlarla aramızda kullanıyoruz hep
alışkanlık olduya kardesım dıyorsunuz kı sıteyı bırakmıyorsun tamam mı neden bırakayım bak yenı sorulara hazırmısınız dıye soruyorum yolluyorum arkadas benım soracagım soruyu o an soruyor muthıs yabende tam tel ıel baglandıgımızda vıdeo ızleyemıyoruz ne ındırelım dıyecektım tak bu arada cevaplar gelmıs ben soru soramadan bu verdıklerınız bızım tel ıcınde gecerlıdır degıl mı
you are be cool = sen rahat ol![]()
arkadaşlarla aramızda kullanıyoruz hep
alışkanlık oldu
bu konuda da biraz hassasım kardeşim senle ilgili bir şey değil yani
maxicep kardeştir 
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bunu bir dene bakalım.
http://www.maxicep.com/s60-3rd-vide...-flv-player-yine-ilk-kez-maxicepte-68283.html
buda alternatif olsun