5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

korayharman

korayharman

Üye
versiyon yükseltme işlemi gibi bişey yaptınmı telefonda + hard format atmayı denedinmi ?

srumo

Üye
aksam bır ıkı tema ve duvar kagıdı yukledım onun dısında bır sey yapmadım arkadasım calıstırdım onları sorun yoktu sonra yatarken kapattım sabah acılınca beyaz uzerıne mavı nokıa ampul gıbı yanıyor tık yok

Sehzade

Üye
aksam bır ıkı tema ve duvar kagıdı yukledım onun dısında bır sey yapmadım arkadasım calıstırdım onları sorun yoktu sonra yatarken kapattım sabah acılınca beyaz uzerıne mavı nokıa ampul gıbı yanıyor tık yok
hafıza kartını cıkar hard format at buyuk olasılık duzelecektir hafıza kartınada format atman gerekecek :)

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
cabbar007ayarlar bağlantı ayarları yönetim ayarları paket veri seçeneğinden erişim noktasını YOK olarak ayarlaman lazım erişim noktası bulduğu için bağlanır

korayharman

korayharman

Üye
Rapidshare Linkleri

31.0.101

40.0.5

Kendi Uploadlarım Premium Rapid Silinme Olasılığı Yok :)

Dikkat edilmesi gereken husus dosyaların doğru yere kaydedilmesidir.
C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-XXX veya şu şekilde
C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-XXX olmalıdır. Aksi takdirde Phoenix veya J.A.F. yazılımı firmware dosyalarını görmez.

cabbar007

cabbar007

Üye
zaten yok olarak ayarlı:s

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
normalde bu şartlr altında veri aktarması yapmaması gerekiyor mantık olarak da bu böyledir sen ordan iletişimini kesiyorsun bağlantı ayarını yok yapıp.. olmazsa bi format at bence.. bu v40 daha çok sorun çıkaracak gibi görünüyor

korayharman

korayharman

Üye
zaten yok olarak ayarlı:s

varsayılan öncelik kablosuzu ayarla bağlantı noktalarını sil türkcellin wap,internet erişim noktalarını sil sadece mms ayarları kalsın ben öyle yapıyorum :)

srumo

Üye
hafıza kartını cıkar hard format at buyuk olasılık duzelecektir hafıza kartınada format atman gerekecek :)
sevgılı kardesım hafıza kartı yoktu daha telde :( baska bır fıkır varmı lıutfen

S@H!N

Üye
normalde bu şartlr altında veri aktarması yapmaması gerekiyor mantık olarak da bu böyledir sen ordan iletişimini kesiyorsun bağlantı ayarını yok yapıp.. olmazsa bi format at bence.. bu v40 daha çok sorun çıkaracak gibi görünüyor

kardeş ben dün güncelledim ve hiç bilmiyordum yapmayı ilk denememde sorunsuz yaptım teli kapattım açtım yazdım çizdim güncellemeler falan herşeyi yaptım sıkıntı hiç olmadı şimdiye kadar bence arkadaşlar ilk başta bi hata yapıyorlar sonra hatalar peş peşe geliyor sorun oluyor yani :oke:

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
güncellemeyi ben de sorunsuz yaptım ama bende ve tanıdığım bikaç arkadaşta bazı sorunlar hatta sitede de sorunu olan arkadaşlar var

cabbar007

cabbar007

Üye
sorunu çözdüm turkcell interneti sildim :D

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
hayırlı olsun :) güzel çözüm

korayharman

korayharman

Üye
ben daha 31.0.101 yükseltmesini yapamadım siz 40.0.5 ten bahsedionuz :( ikikere bozdum telefonu yine vercem garantiye adamlar kovalamazsa tabi :D

--------------- Ekleme ---------------

sorunu çözdüm turkcell interneti sildim :D

:oke:

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
hayır yapmadım
yapmalımıyım ? ayrıca nasıl yapacagımı bılmıyorum daha yenıyım cunku :(

bence de format gerekiyor. yeşil tuş kırmızı tuş ve kamera tuşuna basılı tutarak açma tuşuna basılı tut ekran gelene kadar.

S@H!N

Üye
tamam arkadaşım işte diyorumya geçmişte yaptığı bi yanlış vardır güncellerkende o sorun çıkmıştır ortaya o yüzden güncelleme yapamamıştır benim telefonum daha 15 günlük ve ben pek uğraşmadım öyle bi kaç pro yükledim oyun falan öyle kullandım ve güncelleme olayınıda sıkıntısız yaptım ;)

korayharman

korayharman

Üye
Bu arada UFS BOX hakkında bilgisi olan varmı fiyatı hakkında nerden bulabileceğim konusunda yardımcı olabilcek birileri varmı buralarda :)