5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ufs box lar çok pahalı en ucuzu 400 tl den başlıyor napacaksın ki?

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
120 kablolular 240$ civarında dye biliyorum 500$a kadar çıkıyor

korayharman

korayharman

Üye
Zırt pırt sirkeciye git gel sıkıldım ya :D alırım bitane kendim evde tamir ederim hiç değilse :D çok paraymış ama ya

cabbar007

cabbar007

Üye
arkadaşım pin isteyene kadar kırmızı.yeşil.kamera ve açma tuşuna basılı tutucaksın hiç kıpırdatmadan

srumo

Üye
arkadaşım pin isteyene kadar kırmızı.yeşil.kamera ve açma tuşuna basılı tutucaksın hiç kıpırdatmadan

cok ozur dılerım bosuna kalabalık yaptım kac mesajdır herkezden ozur dılıyorum
yenı oldugum ıcın oldu bıraz daha once hıc denemdıgım ıcın bırazda arkadaslara tesekkur edıyorum yardımcı oldukları icin ama ben beceremıyecegım galıba :(
beklıyorum ama acılmadı sure konusunda da bılgım yok cabukmu vazgecıyorum bılmıyorum
neyse basınızı daha cok agrıtmayayayım ben sagolun

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
arkadaşım lafı bile olmaz yardımcı olmak için burdayız. özür dilenecek bir şey yok :) zamanla öğreneceğiz hepimiz bunu bilerek gelmedik dünyaya :D biraz daha sabırlı ol basılı bekle bakalım pin ekranı flan gelmesi lazım. şu an hiç açılmıyor mu telfn

cabbar007

cabbar007

Üye
baş ağırtma değil burada bilgi paylaşımı yapılıyor özür dilemenede gerek yok yapman gereken bu telefonu ilk olarak kapatıcaksın daha sonra yeşil tuş+kırmızı tuş+kamera tuşu+açma tuşuna basılı tutucaksın hepsi aynı anda ve pin isteyene kadar bekleyeceksin daha sorna pini girip ülke olarak türkiyeyi seçeceksin bu kadar basit..

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
bak n97 için şu şekilde anlatmış hard formatı sol shift tuşu boşluk tuşu geri silme tuşu açma kapama tuşu basılı tutup bekle

korayharman

korayharman

Üye
N97 E72 Hard Format Atma​

Telefon Kapalıyken Klavyedeki sol shift tuşu ,boşluk tuşu ,geri silme tuşu(backspace) ,açma kapama tuşuna El Sıkma Ekranı Gelene Kadar Basılı Tutun..

Aşağıdaki Sıralamayla Basın

sol shift tuşu
boşluk tuşu
geri silme tuşu
açma kapama tuşu

ve arkadaşların dediği gibi özürdilenecek bir durum yok hepimiz burda bilgi paylaşıyoruz sen içini ferah tut başımızı ağrıttığın falan yok öle bir düşünceyede kapılma hepimiz bildiğimiz kadar elimizden geldiğince yardım etmeye çalışcaz :)

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
teşekkürler koray

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
seni sitede daha aktif görmeyi isteriz :D yardımcı oluyorsun sağol

korayharman

korayharman

Üye
Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum :)

Yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana teşekkür ederim

srumo

Üye
arkadaslar allah hepınızden razı olsun bu sefer basardım acıldı sonunda oh bea :)

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
oluyorsun kardeşim :D hep böyle kal

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
arkadaslar allah hepınızden razı olsun bu sefer basardım acıldı sonunda oh bea :)

hayırlı olsun :) yardımcı olabildiysek ne mutlu bize he unutmadan söyleyim aramıza hoş geldin artık bi sorunun olursa başka siteye gitmene gerek yok :oke: