T9'u kapat bakalım..

arkadaşlar bugün başıma bişey geldi sizide uyarıyım dedim.5800 ım var ankarada oturuyorum. eskişehir yolu dolmusuyla evıme gıderken dolmusa hmn 4 5 kısı bınıverdı sıkıs sıkıs zaten. bende mjs yazıyorum. megerse adamlar kapkaççı. telefonu cebıme koydum sapındakı pena dısarda duruyordu rahat cıkarıyım diye. ne ara oldu anlamadım adamlar araba durunca bırden ınıverdıler. ılk basta anlamadım baktım telefon yok sonra gıttım arkalarından kavga dovus aldık vs. sadece bu pena lı tutacak kounusunda uyarıyım istedim. kullananlar dikkat etsin. iyi akşamlar

ne çok cabbar varmış yahu..![]()

NSU ile versiyon yukseltince firmwire'yi de update yapıyor mu yoksa ayrıca yapmaya gerek var mı?? bi de bu firmwirenin son surumu hangisi bilen var mı ???
arkadaşlar sorun telde değil bilgisayardaymış,başka bir bilgisayarda sade nokia sitesindeki ovi programı ile güncelleme yaptım,pc suiti yüklemedim bile!! yeni version epey düzelmelere vesile olmuş,ekran daha bi kolay algılıyor,mesaj problemi çözülmüş,sanki şarj olayına da etki ediyor,kaç saattir wifi ile nette geziniyorum ve aynı anda müzik dinliyorum!!! her neyse herkese selamlar... 5800 çoookk hoşuma gittiarkadaşlar her yolu denedim ama güncellemeyi yapamadım,Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızile deniyorum usb bağlantım kopuyor ve olmuyor,wifi ile deniyorum herhangibi güncelleme bulamıyor,nemesis i denedim olmadı,jaf denedim olmadı, en son phoenixi denedim ve şu hatayı alıyorum,No connection to phone. Cannot start mode change for phone mode before flashing....yokmudur bunun bi çözümü arkadaşlar,usb kablom orjinal,söylenen programların en son versiyonlarını kullanıyorum,şarj ,bi yerde yanlışda yapmıom,söylenenleri harfien uyguluom,anlamadım gitti... bağlantım kopuveriyor! hayır 4. indirdiğim pc suit,ondandır die düşündüm ilk zamanlar! yaa telefonumdan da o kadar memnunum ki anlatamam,ses,internet,dokunmatik ekranı problem yaratmıyor,kasada açıklık yok,taş gibi ama gelin görün yüklenmio güncellemeler... hard format bile atıp denedim walla!! yarın başka bir bilgisayarda denicem,belki pc dendir!! acaba benim gibi problem yaşayıp çözen var mı? heeelllpppp![]()
![]()
![]()