cevapladım ama görmemişsin..Nokia Software Updater ile güncellenir..yüklemesi basittir zaten..fw telefonun yazılımı demek...Nsu kendisi buluyor fw yi..NADİR abi veya ilgili arkadaşlar ben telefonu daha almadım almam cok yakındır fakat bu güncelleme işi cok karışık bi türlü anlayamadım şimdi v31 nerden bulupta nasıl yuklucez hiç bi bilgim yok direk nokianın sitesine girsek ordan nsu indirsek ordaki talimatlara uyarak yapsak dogru olmazmı DEDİM KİMSE Bİ CVP VERMEDİ BİDE ŞİMDİ YENİ FW CIKTI FİLAN DİYORSUNUZ BİRİ İLK SORUMA HEMDE FW NE DEMEK OLDUGUNA CEVAP VEREBİLİRMİ ACABA TEŞEKÜRLERR!!!
valla canım ben senin sorunu yaşadım birkaç kez ama sorunu çözmüştüm..nasıl yaptığımı hatırlamıyorum..arkadaslar yok mu aranızda bu ag gecıdı cevap vermıyor sorununun cozumunu bılen bırı cok lazım bı yardım ltfn :S:S:S
canım senin ağın wirelessli değil mi? öyleyse o ip leri falan kaldır sadece ağ şifreni gir..benden ağla ilgili birşey istemiyor kı yaptıgım ayarlamalarda ıp ıstıyor onu son hanesı degısıp yazdım alt ağ maskesını de yazdm bırde pc ıpsını yazıp dns yazdım o kadar sıtede o kadarı wardı yaptım sorunun cozulmesı lazım dıyorlar ama cozulmedı