benim sana tavsiyem mjorayulun private klasöründeki klasörleri tek tek incele hangisi digia web ise onu sil düzelecektir..onu yapınca pc suite ile mesajlarını pc ye yedekle..
banada aynısı oldu hafıza kartına format atman lzmdaha doğrusu hafıza kartının içini aradım taradım yüklediğim programla alakalı birşey bulamadım.. ve Telefondan YÜKLÜ PROGRAMLAR bölümüne giremiyorum...
sağolasın yardım için..yedek aldınmı peki?banada aynısı oldu hafıza kartına format atman lzm
yüklü programlar felan gidermi gitmezmi bilmiyorum ama umarım gitmez...o zaman şöyle yap..hafıza kartının içini olduğu gibi pc ye kopyala..sonra biçimlendir..bu içreiği geri hafıza kartına yükle..
bu şekilde gitmez..böyle yapınca bilgisayardan aratıp bulabilirsin o programı..birde pc de klasör seçeneklerinden gizli dosyaları göster yap..sağolasın yardım için..yedek aldınmı peki?
yüklü programlar felan gidermi gitmezmi bilmiyorum ama umarım gitmez...
yedek almadım gerek duymadım herseyi bastan kurdum cok guzel oldusağolasın yardım için..yedek aldınmı peki?
yüklü programlar felan gidermi gitmezmi bilmiyorum ama umarım gitmez...

peki nadir abi... dediğin şeyleri bir bir uygulucam...bu şekilde gitmez..böyle yapınca bilgisayardan aratıp bulabilirsin o programı..birde pc de klasör seçeneklerinden gizli dosyaları göster yap..
anladım peki...yedek almadım gerek duymadım herseyi bastan kurdum cok guzel oldu![]()