ஐ๑göкнαη๑ஐ
Üye
ilk çıktığından beri n97 kullanıcısıyım.. çok memnunum![]()
aramıza hoş geldin o zaman
kesinlikle doğru adrestesin.. telefonunla ilgili en iyi desteği burada bulabilirsin.ilk çıktığından beri n97 kullanıcısıyım.. çok memnunum![]()
kesinlikle doğru adrestesin.. telefonunla ilgili en iyi desteği burada bulabilirsin.pc suite i açtığında yukarda ayarlara girip telefon ekle diyeceksin açılan pencereden usb veya bluetooth u seçeceksin o telefonu bulup görür..ikinci soruna gelince ilk bağlanma uzun sürer açık alanda bir kere bağlanırsan sonra daha kolay bağlanır..Öncelikle Nadir Hocam size teşekkürler böyle bir şeyi akıl ettiğiniz için.Benim size iki sorum olacak birincisi,5800'ı USB ile Pc'ye bağladığımda Pc Telefonu görüyor fakat Nokia ovi suite ya pc suite makinayı görmüyor bu arada makina pc suite modunda!ikincisi ise nokia map'i güncellemeden önce gps gayet güzel çalışıyordu.güncelledikten sonra gps hiç çekmiyor uydu bulamıyor!ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum şimdiden!
hattusas bey gps olmayan aygıta siz nasıl gps yükleyeceksiniz hem gps yüklemek ne demek ??? gidersin google maps ı yüklersin 1 km lik sapmayla "sözde gps" in olur. lütfen sorularını edebiyle sorNadir Bey gps yuklenir mi dedim. O özelligin o telefonda olup olmadıgını sormadım.
haklısın kardeşim bazen insanlar nasıl konuşacağını bilmiyor inan çok yorgunum cevap veremiyorum bile..mantıklı düşünme kullanılmalı bence..hattusas bey gps olmayan aygıta siz nasıl gps yükleyeceksiniz hem gps yüklemek ne demek ??? gidersin google maps ı yüklersin 1 km lik sapmayla "sözde gps" in olur. lütfen sorularını edebiyle sor