5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye

noelamca

noelamca

Üye
sağolasınız.. teşekkürler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hoş geldin canım..

evrenflp

Üye
arkadaşlar ben aranıza yeni geldim bir ricam var.acaba indirdiğim program yada dosyayı açamıyorum.dosya desteklenmiyor diyo nasıl bi çözüm önerirsiniz.5800 kullanıyorum

omergrg

Üye
öncelikle selam herkese..5800 telefonumu v101 e yükselttim sonra haritayıda up ettim galiba..ama 7 günlük kullanıma izin veriyor,lisans code istiyor ne yapmam lazım acaba..

bu-rak

Üye
kusura bajmayın konuyla çok alakasız oucak ama siteye girdiğimde benden bişeyi indirmemi istiyo o nedir acaba

evrenflp

Üye
bana yardım edin arkadaşlar

--------------- Ekleme ---------------

mrb burak sen indirdiğin progamları açabiliyomusun

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bir ara olmuştu ama şu an yok..

filmania

Üye
bende 5530 var yukarıda vermiş olduğun programla youtube ve facebook gibi sitelere girdiğinde videoları rahatca izleyebilecekmiyiz yani...ben de flash player falan istiyor diye düşünmüştüm..
bu arada bu funı iyi düşünmüşsün emeğine sağlık

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
o verdiğim programla seyrediliyor..

ornitorenk1982

Üye
Öncelikle Nadir Hocam size teşekkürler böyle bir şeyi akıl ettiğiniz için.Benim size iki sorum olacak birincisi,5800'ı USB ile Pc'ye bağladığımda Pc Telefonu görüyor fakat Nokia ovi suite ya pc suite makinayı görmüyor bu arada makina pc suite modunda!ikincisi ise nokia map'i güncellemeden önce gps gayet güzel çalışıyordu.güncelledikten sonra gps hiç çekmiyor uydu bulamıyor!ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum şimdiden!

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Öncelikle Nadir Hocam size teşekkürler böyle bir şeyi akıl ettiğiniz için.Benim size iki sorum olacak birincisi,5800'ı USB ile Pc'ye bağladığımda Pc Telefonu görüyor fakat Nokia ovi suite ya pc suite makinayı görmüyor bu arada makina pc suite modunda!ikincisi ise nokia map'i güncellemeden önce gps gayet güzel çalışıyordu.güncelledikten sonra gps hiç çekmiyor uydu bulamıyor!ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum şimdiden!
pc suite i açtığında yukarda ayarlara girip telefon ekle diyeceksin açılan pencereden usb veya bluetooth u seçeceksin o telefonu bulup görür..ikinci soruna gelince ilk bağlanma uzun sürer açık alanda bir kere bağlanırsan sonra daha kolay bağlanır..

hattusas

Üye
Merhaba arkadaslar.Bende aranıza geldim.nokia 5530 xm aldım.Buna gps yuklenirmi.Bu telefonu kullananlar faydalı programlari yazarlarsa yuklemek istiyorum.Yardımcı olan herkese cok tesekkur ediyorum.Saygılarımla.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
5530 da gps yok bildiğim kadarıyla..

hattusas

Üye
Nadir Bey gps yuklenir mi dedim. O özelligin o telefonda olup olmadıgını sormadım.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
gps donanımsal bir özellik nasıl yükleyeceksin..harita yüklersin ancak navigasyon yapamazsın..

callcium

Üye
Nadir Bey gps yuklenir mi dedim. O özelligin o telefonda olup olmadıgını sormadım.
hattusas bey gps olmayan aygıta siz nasıl gps yükleyeceksiniz hem gps yüklemek ne demek ??? gidersin google maps ı yüklersin 1 km lik sapmayla "sözde gps" in olur. lütfen sorularını edebiyle sor

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hattusas bey gps olmayan aygıta siz nasıl gps yükleyeceksiniz hem gps yüklemek ne demek ??? gidersin google maps ı yüklersin 1 km lik sapmayla "sözde gps" in olur. lütfen sorularını edebiyle sor
haklısın kardeşim bazen insanlar nasıl konuşacağını bilmiyor inan çok yorgunum cevap veremiyorum bile..mantıklı düşünme kullanılmalı bence..

hattusas

Üye
o telefona gps yuklenmez google maps yukleyebilirsiniz seklinde direk cevap gelse yeterliydi.önerin her zaman dikkatimnde callcium.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
neyse arkadaşlar saygı çerçevesinde konuşalım lütfen..gps yüklenir mi gibi yanlış bir tabir kullandığın için sorun çıktı..harita yüklenir mi veya navigasyon programı yüklenir mi desen daha doğru olurdu..ve direk cevap alırdın yanlış soruya yanlış cevap aldın..