5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

erkantan2000

erkantan2000

Üye
Neyse her ikinize de teşekkür ederim ben biraz daha araştırayım.

orhangazi44

orhangazi44

Üye
belki burda vardırda 135sayfada bakamam:evet: 5800 için flash player gerekıyor oyun oynayamıyorum flash player gereklı skyfire indirdim ama sertifika hatası dedı yukleyemedım

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
flash player yok maalesef..video izleyeceksen vtap programını kur..

erkantan2000

erkantan2000

Üye
Evet en sonunda buldum ekranı tam yere doğru çevirdiğinizde Gelen arama sesini kapatıyor veya alarm çaldığında ayarladağınız süre boyunca erteliyor.
Oh be...

Sensör ayarları ve ekranı döndürme
Cihazınızdaki sensörleri etkinleştirdiğinizde, cihazı
döndürerek bazı işlevleri denetleyebilirsiniz.
Menü > Ayarlar ve Telefon > Sensör ayarları seçeneğini
belirleyin.
Aşağıdaki seçenekler arasından seçim yapın:
● Sensörler — Sensörleri etkinleştirmenizi sağlar.
● Döndürme kontrolü — Cihazınızı ekran aşağı bakacak
şekilde döndürerek aramaları susturmak ve alarmları
ertelemek için Aramaları susturma ve Alarm erteleme
seçeneğini belirleyin. Cihazınızı sol tarafına
döndürdüğünüzde veya dikey konumuna geri
döndürdüğünüzde ekran içeriğinin otomatik olarak
döndürülmesi için, Oto. ekran döndür seçeneğini
belirleyin. Bazı uygulamalar ve özellikler ekran içeriğinin
döndürülmesini desteklemeyebilir.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sağolasın bu güzel oldu işte..

bilimci

bilimci

Üye
gelen ikolara uzun süre basılı tut aç veya kapat çıkıyor ek programa ihtiyacın yok

yaw butun tusları tenedım o ıkonların uzerınde nerde bu c tusunun yerını almıs tus dıye dıye :d:

ama uzerıne basılı tutmak aklıma gelmedı pehh :aha::aha:

--------------- Ekleme ---------------

Evet en sonunda buldum ekranı tam yere doğru çevirdiğinizde Gelen arama sesini kapatıyor veya alarm çaldığında ayarladağınız süre boyunca erteliyor.
Oh be...

Sensör ayarları ve ekranı döndürme
Cihazınızdaki sensörleri etkinleştirdiğinizde, cihazı
döndürerek bazı işlevleri denetleyebilirsiniz.
Menü > Ayarlar ve Telefon > Sensör ayarları seçeneğini
belirleyin.
Aşağıdaki seçenekler arasından seçim yapın:
● Sensörler — Sensörleri etkinleştirmenizi sağlar.
● Döndürme kontrolü — Cihazınızı ekran aşağı bakacak
şekilde döndürerek aramaları susturmak ve alarmları
ertelemek için Aramaları susturma ve Alarm erteleme
seçeneğini belirleyin. Cihazınızı sol tarafına
döndürdüğünüzde veya dikey konumuna geri
döndürdüğünüzde ekran içeriğinin otomatik olarak
döndürülmesi için, Oto. ekran döndür seçeneğini
belirleyin. Bazı uygulamalar ve özellikler ekran içeriğinin
döndürülmesini desteklemeyebilir.

ben bu bahsettıgın özellikleri kendı kendıme bulmustum telefonu aldıgım gun
telefonu asagı yukarı sag sol dık yatay derken evıre cevire bulmustum :d: bılmeyenler ıcın yararlı bılgı.

bs46

Üye
telefonu alalı bir ay oldu. Sürekli kilitleniyordu. inşallah bu yükleme sonucunda sorunum çözülür. Sonsuz teşekkürler. programları indirmek biraz zor oldu ama yükleme o kadar güzel anlatılmış ki çok kolay yükledim. bir numarasınız.:oke:

slater12

Üye
arkadaşlar benim 5800 var. her anlamda memnunum telefonumdan ancak bir sorunum oluştu son zamnalrda. bana gelen aramalara dokunmatik ekrandan direkt dokunarak cvp veremiyorum. yes(yeşil) tuşuna basarak açıyor ve kırmızı no tuşuna basarak kapatıyorum. dokunmatik ekranı kullanabilmem için yandaki tuşkilidi tuşunu hareket ettirdikten sonra dokunmatik ekrandan aramalara dokunarak cvp verebiliyorum. neden bu sorun ortaya çıktı acaba ve çözümü varmıdır bilen arkadaşlar varsa paylaşırsanız sevinirim. versiyonum V31.0.101 versiyonu.

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
belki burda vardırda 135sayfada bakamam:evet: 5800 için flash player gerekıyor oyun oynayamıyorum flash player gereklı skyfire indirdim ama sertifika hatası dedı yukleyemedım

skyfire çözümünü verdik http://www.maxicep.com/symbian-v9-4-web-browser-web-tarayicilar/skyfire-v1-5-0-15194-alpha-version-s60v5-unsigned-288617.html. şu an skyfire'ı rahatlıkla kullanıyorum. sertifika işlemi için de buraya bakabilirsin http://www.maxicep.com/symbian-v9-4-sistem-modifikasyon-uygulamalari/sertifika-islemine-kesin-cozum-aralik-2009-ocak-2010-son-versiyonlarda-denendi-289346.html

[KARA_KARTAL]

Üye
slater12 kardeş eğer sorun olmayacaksa hard format atmayı dene başka çözümü varmıdır bilmiyorum ama hard formatla çözüleceğini düşünüyorum

saqopa_falcon

Üye
abiii ! =( telefonu güncelleyim derken sistem çöktü napabilirim ? acil yardım

Progressivity

Progressivity

Üye
servise götürcen kardeşim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
teknik servise götür canım..

DeAtH aNgEl

DeAtH aNgEl

Üye
sistem yalan oldu :s

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nasıl anlatır mısın?

hurdacicem

Üye
iyi akşamlar arkadaşlar. navi edition kodu forumda ilk verildiğinde telefonumda denemiştim ve gps de sorunum olmuştu. ne yaptım ne ettiysem ne arastırdıysam duzelmemıstı. kaç kere farklı kodlarla kurdum vs. gps ım uyduları zor buluyor buldugundada sinyal alamıyordu. garmin sd hafızada yüklü oldugundan mı zor çalışıyor acaba die silip telefona kurmaya çalıştım kurulmadı. acaba dedım atladımmı bi kere daha silip yükledim. tabıkı telefona yuklenmıyormus :) ama gps ımdekı problemı cozdu programlama hatası yok artık ve sımdı eskısı gıbı calısıyor. dısarı çıktıgım anda(otobus,tren, vs )5 10 sn arasında buluyor. hatta telefonu kapattım bodruma ındım bodrumda açtım. gps tmmen çekmedıgı duruma geldım. program açık halde dışarı çıktım ve tekrar 10 sn cıvarında cekıme geçti. problemım çözuldugu ıcın çok mutluyum. yaşamayan bılemez kesınlıkle. yenı fırmware ı yuklememeyı bıle dusunuyorum yanı:) calışmayan varsa denesin belki onlarında işine yarar

DeAtH aNgEl

DeAtH aNgEl

Üye
bende 5800 siyah navi iiçin verdğiniz kodu yükledim telefona internet güncellemeler falan hiç bişe çalışmıyo ovi mağaza v.s internet ve multimedya olarak hiç bişe yapamıyorum :s format attım tekrar güncelledim black ın kodunu ama gene olmadı olmadı

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
bende 5800 siyah navi iiçin verdğiniz kodu yükledim telefona internet güncellemeler falan hiç bişe çalışmıyo ovi mağaza v.s internet ve multimedya olarak hiç bişe yapamıyorum :s format attım tekrar güncelledim black ın kodunu ama gene olmadı olmadı

nss ile product kodunu mu değiştiriyorsun sadece? soft format atıyorsan bir de hard format atmayı dene büyük olasılıkla sorun çözülür ama yine sorun varsa phoenix programıyla flaşlaman gerekebilir.

--------------- Ekleme ---------------

iyi akşamlar arkadaşlar. navi edition kodu forumda ilk verildiğinde telefonumda denemiştim ve gps de sorunum olmuştu. ne yaptım ne ettiysem ne arastırdıysam duzelmemıstı. kaç kere farklı kodlarla kurdum vs. gps ım uyduları zor buluyor buldugundada sinyal alamıyordu. garmin sd hafızada yüklü oldugundan mı zor çalışıyor acaba die silip telefona kurmaya çalıştım kurulmadı. acaba dedım atladımmı bi kere daha silip yükledim. tabıkı telefona yuklenmıyormus :) ama gps ımdekı problemı cozdu programlama hatası yok artık ve sımdı eskısı gıbı calısıyor. dısarı çıktıgım anda(otobus,tren, vs )5 10 sn arasında buluyor. hatta telefonu kapattım bodruma ındım bodrumda açtım. gps tmmen çekmedıgı duruma geldım. program açık halde dışarı çıktım ve tekrar 10 sn cıvarında cekıme geçti. problemım çözuldugu ıcın çok mutluyum. yaşamayan bılemez kesınlıkle. yenı fırmware ı yuklememeyı bıle dusunuyorum yanı:) calışmayan varsa denesin belki onlarında işine yarar

garmin mi kullanıyorsun?? program bende kilitlenme yapıyo bilgin var mı neden olabilir???

imamramazan

imamramazan

Üye
tşk

noelamca

noelamca

Üye
ilk çıktığından beri n97 kullanıcısıyım.. çok memnunum :)