gelen ikolara uzun süre basılı tut aç veya kapat çıkıyor ek programa ihtiyacın yok

Evet en sonunda buldum ekranı tam yere doğru çevirdiğinizde Gelen arama sesini kapatıyor veya alarm çaldığında ayarladağınız süre boyunca erteliyor.
Oh be...
Sensör ayarları ve ekranı döndürme
Cihazınızdaki sensörleri etkinleştirdiğinizde, cihazı
döndürerek bazı işlevleri denetleyebilirsiniz.
Menü > Ayarlar ve Telefon > Sensör ayarları seçeneğini
belirleyin.
Aşağıdaki seçenekler arasından seçim yapın:
● Sensörler — Sensörleri etkinleştirmenizi sağlar.
● Döndürme kontrolü — Cihazınızı ekran aşağı bakacak
şekilde döndürerek aramaları susturmak ve alarmları
ertelemek için Aramaları susturma ve Alarm erteleme
seçeneğini belirleyin. Cihazınızı sol tarafına
döndürdüğünüzde veya dikey konumuna geri
döndürdüğünüzde ekran içeriğinin otomatik olarak
döndürülmesi için, Oto. ekran döndür seçeneğini
belirleyin. Bazı uygulamalar ve özellikler ekran içeriğinin
döndürülmesini desteklemeyebilir.
bılmeyenler ıcın yararlı bılgı.belki burda vardırda 135sayfada bakamam5800 için flash player gerekıyor oyun oynayamıyorum flash player gereklı skyfire indirdim ama sertifika hatası dedı yukleyemedım
ama gps ımdekı problemı cozdu programlama hatası yok artık ve sımdı eskısı gıbı calısıyor. dısarı çıktıgım anda(otobus,tren, vs )5 10 sn arasında buluyor. hatta telefonu kapattım bodruma ındım bodrumda açtım. gps tmmen çekmedıgı duruma geldım. program açık halde dışarı çıktım ve tekrar 10 sn cıvarında cekıme geçti. problemım çözuldugu ıcın çok mutluyum. yaşamayan bılemez kesınlıkle. yenı fırmware ı yuklememeyı bıle dusunuyorum yanı
calışmayan varsa denesin belki onlarında işine yararbende 5800 siyah navi iiçin verdğiniz kodu yükledim telefona internet güncellemeler falan hiç bişe çalışmıyo ovi mağaza v.s internet ve multimedya olarak hiç bişe yapamıyorumformat attım tekrar güncelledim black ın kodunu ama gene olmadı olmadı
iyi akşamlar arkadaşlar. navi edition kodu forumda ilk verildiğinde telefonumda denemiştim ve gps de sorunum olmuştu. ne yaptım ne ettiysem ne arastırdıysam duzelmemıstı. kaç kere farklı kodlarla kurdum vs. gps ım uyduları zor buluyor buldugundada sinyal alamıyordu. garmin sd hafızada yüklü oldugundan mı zor çalışıyor acaba die silip telefona kurmaya çalıştım kurulmadı. acaba dedım atladımmı bi kere daha silip yükledim. tabıkı telefona yuklenmıyormusama gps ımdekı problemı cozdu programlama hatası yok artık ve sımdı eskısı gıbı calısıyor. dısarı çıktıgım anda(otobus,tren, vs )5 10 sn arasında buluyor. hatta telefonu kapattım bodruma ındım bodrumda açtım. gps tmmen çekmedıgı duruma geldım. program açık halde dışarı çıktım ve tekrar 10 sn cıvarında cekıme geçti. problemım çözuldugu ıcın çok mutluyum. yaşamayan bılemez kesınlıkle. yenı fırmware ı yuklememeyı bıle dusunuyorum yanı
calışmayan varsa denesin belki onlarında işine yarar