5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

emre5816

Üye
bana 5530 da video izleyebileceğim program lazım varsa yardımcı olurmusunuz

hakan karakaya

Üye
navifirm exe yi açamadım 'uygulama hatası' diyor. Yada ben nasıl kurulacağını bilemiyorum. Bi yardımcı olurmusunuz lütfen.

hakan karakaya

Üye
Nokia n97 ye şarkı atınca cızırtı yapıyor. Finlandiya malı RM 505. Neden yapar? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkür ederim.

--------------- Ekleme ---------------

İşletim sistemi xp pro service pack 3

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia n97 ye şarkı atınca cızırtı yapıyor. Finlandiya malı RM 505. Neden yapar? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkür ederim.

İşletim sistemi xp pro service pack 3
navifim hata vermemeli ilginç bir durum..N97 nin cızırtı yapması büyük ihtimalle pc suiteden atıyorsun bluetoothla at..

sebati11

Üye
abisi ben aranıza yeni katıldım telefonuda yeni aldım şimdi bu güncelleştirme işinide pek anlamadım ne işimize yarıyor yada nasıl programlar bunlar :) kusura bakmayın biraz acamiyimde ::)

Sehzade

Üye
abisi ben aranıza yeni katıldım telefonuda yeni aldım şimdi bu güncelleştirme işinide pek anlamadım ne işimize yarıyor yada nasıl programlar bunlar :) kusura bakmayın biraz acamiyimde ::)
oncelikle aramıza hg :)
bu guncellestirmeler telefonuna yeni ozellikler ekliyo diyebilir ornegin bilgisayarda guncelleme yapmak gibi anlaya bilirsin :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
güncellemeler telefondaki bir takım hataların düzeltilmesi için yapılıyor..önceki versiyonlarda mesaj yazarken yavaşlama sorunu vardı mesela son süümle düzeltildi..

ppcan

Üye
olmuyor..setup "configuring phoenix" aşamasından sonra birden bire kapanıyor ve ekranda hiçbir uyarı ya da hata mesajı yok..kafayı yicem artık...telefonu kırma seviyesine geldim.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tamam o aşama doğru kapatır ama ilerlememesi ilginç..telefonunun dil kodu ne?

ppcan

Üye
*#0000# yaptığımda dil paketinde "02" yazıyor eğer onu kastediyorsanız...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hayır pilin altında yedi haneli bir rakam yazar o dil kodu? Product Kod yazar..navi kodunu nemesisle değiştir..

ppcan

Üye
şöyle yazıyor:"0579270"

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nemesis suite ile navi kodunu ekle..sonra phoenixi dene bakalım..

ppcan

Üye
ya phoenix yüklenmiyor ki deneyeyim....sinir krizine girdim yaa...allah belasını versin nokia nın da yazılımlarının da

of yaaa...yok mu böyle birşey başına gelen...

xraicon

xraicon

Üye
arkadaslar ya bu nokia 5800 navigasyon edition frimware yapinca ne degisiyor telefonda normal ozellklerinin yaninda bide sınırsız navigasyon mu geliyor xpress musicten farki ne sadece sınırsız navigasyon mu baska bir fark varmi aralarinda

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ya phoenix yüklenmiyor ki deneyeyim....sinir krizine girdim yaa...allah belasını versin nokia nın da yazılımlarının da

of yaaa...yok mu böyle birşey başına gelen...
senin pc de sorun var anlaşılan..yoksa programlarda sorun yok..

arkadaslar ya bu nokia 5800 navigasyon edition frimware yapinca ne degisiyor telefonda normal ozellklerinin yaninda bide sınırsız navigasyon mu geliyor xpress musicten farki ne sadece sınırsız navigasyon mu baska bir fark varmi aralarinda
sınırsız navigasyon kullanabiliyorsun..eğer navigasyon hastasıysan dene derim..

Sehzade

Üye
tema degisiyor ve navigasyon sınırsız oluo baska farkı yok