Nadir
Emekli Yönetici
maalesef ben de bulamadım...iphone da olan bi oyun var rus ruleti gbi mermileri koyuyosun döndürüyosun tetigi çekiyosun ateş ediyo öle bişe lzm aradım bulamadım
maalesef ben de bulamadım...iphone da olan bi oyun var rus ruleti gbi mermileri koyuyosun döndürüyosun tetigi çekiyosun ateş ediyo öle bişe lzm aradım bulamadım
kurulumsuz program..işletim sistemin ne?navifirm exe yi açamadım 'uygulama hatası' diyor. Yada ben nasıl kurulacağını bilemiyorum. Bi yardımcı olurmusunuz lütfen.
navifim hata vermemeli ilginç bir durum..N97 nin cızırtı yapması büyük ihtimalle pc suiteden atıyorsun bluetoothla at..Nokia n97 ye şarkı atınca cızırtı yapıyor. Finlandiya malı RM 505. Neden yapar? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkür ederim.
--------------- Ekleme ---------------
İşletim sistemi xp pro service pack 3
oncelikle aramıza hgabisi ben aranıza yeni katıldım telefonuda yeni aldım şimdi bu güncelleştirme işinide pek anlamadım ne işimize yarıyor yada nasıl programlar bunlarkusura bakmayın biraz acamiyimde :
![]()

güncellemeler telefondaki bir takım hataların düzeltilmesi için yapılıyor..önceki versiyonlarda mesaj yazarken yavaşlama sorunu vardı mesela son süümle düzeltildi..abisi ben aranıza yeni katıldım telefonuda yeni aldım şimdi bu güncelleştirme işinide pek anlamadım ne işimize yarıyor yada nasıl programlar bunlarkusura bakmayın biraz acamiyimde :
![]()
senin pc de sorun var anlaşılan..yoksa programlarda sorun yok..ya phoenix yüklenmiyor ki deneyeyim....sinir krizine girdim yaa...allah belasını versin nokia nın da yazılımlarının da
--------------- Ekleme ---------------
of yaaa...yok mu böyle birşey başına gelen...
sınırsız navigasyon kullanabiliyorsun..eğer navigasyon hastasıysan dene derim..arkadaslar ya bu nokia 5800 navigasyon edition frimware yapinca ne degisiyor telefonda normal ozellklerinin yaninda bide sınırsız navigasyon mu geliyor xpress musicten farki ne sadece sınırsız navigasyon mu baska bir fark varmi aralarinda
tema degisiyor ve navigasyon sınırsız oluo baska farkı yokarkadaslar ya bu nokia 5800 navigasyon edition frimware yapinca ne degisiyor telefonda normal ozellklerinin yaninda bide sınırsız navigasyon mu geliyor xpress musicten farki ne sadece sınırsız navigasyon mu baska bir fark varmi aralarinda