5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
n97(rm-507) sectikten sonra yan taraftan 20.2.19 u da seçiyorum ancak 3. aşamada variants yazan yerde neyi seçmem gerekiyor anlamadım. argentina,brazil,israel falan secenekleri var. ben usa dan almıstım telefonu. hangisini seçmem gerekioyr onların ne oldğunu anlayamadım. ve son aşamada files da hangi dosyaları indirmem gerekiyor
tşk
hepsini indirmen gerekiyor yoksa phoenix çalışmaz..

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar yardımcı olacak bi arkadaş yokmu ???
ilk bağlantı duruma göre günler alabilir ya da saatler ya da dakikalar ben yazın apaçık havada 2-3 gün bağlanamamışım sen düşün artık..

Cihan Köse

Cihan Köse

Üye
ArkadaşLar N97 İçin TV KUMANDA PROGRAMI Varmıdır. Çok ÖnemLide Kumanda aLmaktan SıkıLdım Ya Buyuk Diye SınırLenınce Hemen Göze Çarpıyorda :D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ArkadaşLar N97 İçin TV KUMANDA PROGRAMI Varmıdır. Çok ÖnemLide Kumanda aLmaktan SıkıLdım Ya Buyuk Diye SınırLenınce Hemen Göze Çarpıyorda :D
N97 de kızılötesi olmadığı için bulsan bile kullanamazsın...

S@H!N

Üye
2-3 gün ha vay anasına :D neyse deneyecem bugün :) tşkler hocam

peki hocam bu koodinat olayı ne ben nasıl bulacam koodinatı

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
2-3 gün ha vay anasına :D neyse deneyecem bugün :) tşkler hocam

peki hocam bu koodinat olayı ne ben nasıl bulacam koodinatı
gps bağlandığında zaten koordinatları veriyor başka türlü zor..

gurkan018

Üye
nadir ben dediklerinin aynısı yaptım yanlız benim tel kodu 0579269 red güncellerken benim kodum yoktu bende diğer red kodu seçtim bi sakıncası olurmu yoksa bişe olmaz mı?

mcseytan

Üye
arkadaslar ben hala guncellerken 256 mb sorunu yasıyorum kesın olarak yardımcı olacak bır arkadas mevcutmu acaba

S@H!N

Üye
gps bağlandığında zaten koordinatları veriyor başka türlü zor..

hocam ben ayugulamalar yer gps verisi navigasyon giriyorum bağlantı yok diyor seçeneklerden hedefi belirle koordinat diyor sonra enlem boylam dereceleri istiyor ne yapmam lazım ki

NoName1

Üye
hepsini indirmen gerekiyor yoksa phoenix çalışmaz..
ok nadir saolasın ancak 3. kısımda(variants) hangisini indirmeliyim. bikaç ülke ismiyle baska biseyler daha cıkıyor. usa olsa onu seçicemde o yok. bi zahmet bakarmısın ordan hangisini seçmem gerekiyo

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nadir ben dediklerinin aynısı yaptım yanlız benim tel kodu 0579269 red güncellerken benim kodum yoktu bende diğer red kodu seçtim bi sakıncası olurmu yoksa bişe olmaz mı?
bir sorun olmaz yalnız senin telefonunun product kodu pilin altında yazar..

arkadaslar ben hala guncellerken 256 mb sorunu yasıyorum kesın olarak yardımcı olacak bır arkadas mevcutmu acaba
kardeşim hard diskinde sorun olabilir ya da virüs bulaşmış olabilir..ilk kez duyduğumuz bir sorun..

Max.5800.xp

Max.5800.xp

Üye
Telefonu dün aldım.. :) Program navigasyon ıcın desteklerınızı beklıyorum arkadaslar.. :)

mcseytan

Üye
arkadaslar hangı navıgasyon daha ıyı gızlı garmın ıle ınternet baglantısızı baglanabılıyormuyuz?

vasili16

vasili16

Üye
arkadaşlar adobe flash lite 9 sorununa çözüm bulabilen varmı

DeAtH aNgEl

DeAtH aNgEl

Üye
Alıntı: veysveysveys göndermiş. >
Ya arkadaşlar bu v31'i yükledikten sonra telefon ekranında bir takım değişiklikler oldu, malumunuz eskiden sadece kişi ekle diye bişey vardı ama şimdi ana ekrana harita, sms, radyo gibi kısayollar hatta onun altınada eposta ayarlarını düzenleme kısayolları falan gelmiş durumda.
Şimdi benim sorum şu biz bu kısa yolları değiştirebiliyomuyuz, mesela radyo değilde ne bileyim uygulamalar falan gibi yani dahada kişiselleştirebilirmiyim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Not: Öyle tembellikten sormuyorum telefonu bayaa kurcaladım ama bi sonuç alamadım o yüzden soruyorum.

değiştiryosun arkadaşım ayarlar temlar ev ekran görüntüsü ordan istediğini yapabiliyosun

amon35

amon35

Üye
arkadaşlar 1 sorum olucaktı

HD 3D oyunlar için 3d desteği gerekiyorya kasmaması için misal samsung HD serisinde var n97ye de frimware ile eklenebilirmi ilerde ?

bu konuda bilgisi olan arkadaş yokmu acaba :bilmm

serincen

Üye
iphone da olan bi oyun var rus ruleti gbi mermileri koyuyosun döndürüyosun tetigi çekiyosun ateş ediyo öle bişe lzm aradım bulamadım