5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardes benim telde sim kilidi var dolayisiyla sofware özel sürüm buprogram benimteli de update edebiliyor mu egeryapara garantiyi etkiler mi?
Nokia Software Updater ile güncellemeye çalış eğer olmazsa phoenix ile güncellersin..

cipstele

cipstele

Üye
arkadaşlar 5800 için iphone daki rus ruletini arıyorum bulamadım yardım ederseniz sevinirim:hmmm

e.byz

Üye
arkadaşlar bende 5530 var v.10, wireless den aratıyrm güncellme buluyor ancak yükleyip yüklememk konusunda kararsızm bi yardımcı olurmusnz

cabbar007

cabbar007

Üye
arkadaşım güncellemeni pcden yap noki suite programını kur zaten gerisi basit telefondan yapılan güncellemeler tam olmuoyor

--------------- Ekleme ---------------

güncellemede problem yaşarsan yardımcı olurum ;)

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
hemen inidirp deniyorum abi

yükledim şimdi. simge çıkmıyor mesajlar menüsünden seçenekler->mesaj oluştur->animated sms olarak seçmek gerekiyor fakat hata mesajı alıyorum "you are about to use a third party application that is not owned or developed by Nokia. nokia shall have no liability for any aspect of the application whatsoever, including but not limited to its performance, intellectual property rights or support...."

e.byz

Üye
teşekkürler arkadaşlar güncelleme yapmalı miyim bu konuda da bilgi verirseniz çok memnun kalacağım. Mesala şu mesaj sorununa bir çözüm geliyor mu?

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
tabiki güncelleme yap. açıkları kapatmak için güncelleme çıkarıyorlar zaten

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kesinlikle yapman gerekiyor evet mesaj sorunu son sürümlerle düzeltiliyor ve başka bizim göremediğimiz eksiklikler de çözülüyor..

hemen inidirp deniyorum abi

yükledim şimdi. simge çıkmıyor mesajlar menüsünden seçenekler->mesaj oluştur->animated sms olarak seçmek gerekiyor fakat hata mesajı alıyorum "you are about to use a third party application that is not owned or developed by Nokia. nokia shall have no liability for any aspect of the application whatsoever, including but not limited to its performance, intellectual property rights or support...."
hadi yaa..ben bakıyım biraz..

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
tamam nadir abi güzel bir programa benziyor ama neden soun çıkardı anlamadım :S

e.byz

Üye
arkadaşlar telefonumu alalı 1 hafta oluyor sizin tavsiyeleriniz üzerine güncellemeyi yapacağım birde bana yararı olabilecek ne gibi programlar yükleyebilirım gps gibi mesala tekrar teşekkür ederim. Yazılımı güncelleyip hemen aranıza dönüyorum.

teşekkürler arkadaşlar güncelleme yapmalı miyim bu konuda da bilgi verirseniz çok memnun kalacağım. Mesala şu mesaj sorununa bir çözüm geliyor mu?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bu konuyla ilgili baya tartışma olmuş ama en çok pro konuşuluyor..neden çalışmadığını ben de anlamadım açıkçası..

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
sanırım nokia'nın kendisiyle alakalı..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birde bunu dener misin Epzilonom?

Ekli dosyalar

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
tamam abi. bu arada adım gökhan :islik

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tamam Gökhan..

cipstele

cipstele

Üye
nadir abi bana iphone nun rus ruleti nin 5800 için olanını bula bilirmisin ltfn ?

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye

mesajları gelen ve giden olarak liste halinde gösteriyo (bir gelen bir giden şeklinde) fakat lisans kodu istiyo anında lisans uyarısı verdi. smiley yok. pek kullanışlı bir şey değil açıkçası :S

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tamam bakıyorum..