5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hocam yüklemede sorun yok sorum şöyleydi o konuda
""v30 ile gelen nokia maps ta hakkında bölümü normal çözünürlükle okunabilir düzeydeyle büyüklük olarak yazılar bunu yükleyince yazılar çok küçük okunamıyor aynı şekilde ara tuşuna bastıktan sonra ikonlar geliyor ancak ne oldukları sağ tarafında yazmıyor!! dil değiştirme sorunu çözmez muhtemelen bi çözüm varmıdır acaba ???""
birkaç arkadaş daha aynı sorunu yaşadığını söylüyor ama telefonum değiştiği için nasıl bir sorun bilemiyorum..ben en son o programı kullandım öyle bir sorunla karşılaşmadım açıkçası..bilen,çözen arkadaşlar burda sana cevap verecektir..

CcehennemM

Üye
Cehennem arkadaşım aynı 5800 gibi ortadaki kırmızı,yeşil ve yandaki kamera tuşuna aynı anda basıyorsun açma-kapama düğmesine basıp sana saat ve diğer ayarları sorana kadar basılı tutuyorsun..
Özkan arkadaşım *#0000# yap telefonunun versiyonunun kaç olduğunu görürsün..eğer en son versiyon 31.0.101 ise sorun yok yoksa ı pc ye kurup güncelleyeceksin..
Callcium arkadaşım en son versiyon 31.0.101 dir..

cevap için tşk dediğin gibi denedim ama her seferinde yine nokia yazılı ekranda takıldı kaldı :S hafıza kartını çıkartıp denedim telefon açıldı. Hem bu vesileyle format atıp yeni sürümü yükledim. Ancak hafıza kartını takınca yine arada açarken aynı yerde takılı kalıyor bunu nedeni hakkında bir fikriniz varmı ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
cevap için tşk dediğin gibi denedim ama her seferinde yine nokia yazılı ekranda takıldı kaldı :S hafıza kartını çıkartıp denedim telefon açıldı. Hem bu vesileyle format atıp yeni sürümü yükledim. Ancak hafıza kartını takınca yine arada açarken aynı yerde takılı kalıyor bunu nedeni hakkında bir fikriniz varmı ?
o zaman çözümü basit..hafıza kartında telefona uyumsuz bir program kurulu..hafıza kartındaki belgeleri,müzikleri ve kurulmamış programları yedekle format at yeniden programları kur..

MJoRaYuLuN

MJoRaYuLuN

Üye
nadir abi v40 tan hiç haber yokmu??? çıkış zamanı felan??

Tinky

Üye
slm arkadaslar phoneix programini rapidshareden indirmeye calisiorm fakar hata verior,bana yardimci olurmusunuz...nerden indirebilirim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yaa mümin bu konuda gelecek ay demişti..birkaç yerde tartışıldığını gördüm ama kesin bir bilgi yok..

Progressivity

Progressivity

Üye
evet hocam merakla bekliyoruz gerçi ben bu aralar pek kontrol edemiyorum internetten vaktim olmuyor fazla bu güncellemenin çıktığından haberdar olan arkadaşlar bir an önce forumda bizi de bilgilendirirlerse sevinirim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben bakıyorum ama hala bir bilgi yok..

Progressivity

Progressivity

Üye
eksik olmayın hocam i-phone geçtiniz ama açtığınız konunun sonuna kadar arkasındasınız helal olsun size

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sağol Mümin ben İphone kullanıyorum bu telefonu da çözdüm artık ama Nokia'yı kolay kolay unutamam yıllarca Nokia telefonları kullandım..

Progressivity

Progressivity

Üye
sıkılırsanız N900 alırsınız nadir hocam ne olacak ki :D

mustixashk

mustixashk

Üye
selam nadır hocam benım yardıma ıhtıyacım vardı nokıa 5530 kullanıyorum tus klıdını kaldırdıgımda telefon bazen 30 sn lıgıne dokunmatıgı ıslemıyor bıraz beklıyorum calısıyor bunun sebebı nedır acaba telefonumu yenı guncelledım surumıu 20.000.08 sorun neyden kaynaklanıyodur acaba yardım edersenız sevınırım aynı zamanda bende kayserılıyım

CcehennemM

Üye
o zaman çözümü basit..hafıza kartında telefona uyumsuz bir program kurulu..hafıza kartındaki belgeleri,müzikleri ve kurulmamış programları yedekle format at yeniden programları kur..

Tamamdır öyle yaptım şu an rahat kapanıp açılıyor telefon tşkler ;)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
selam nadır hocam benım yardıma ıhtıyacım vardı nokıa 5530 kullanıyorum tus klıdını kaldırdıgımda telefon bazen 30 sn lıgıne dokunmatıgı ıslemıyor bıraz beklıyorum calısıyor bunun sebebı nedır acaba telefonumu yenı guncelledım surumıu 20.000.08 sorun neyden kaynaklanıyodur acaba yardım edersenız sevınırım aynı zamanda bende kayserılıyım
bilemiyeceğim hemşo belki sürümün özelliği öyledir..

Progressivity

Progressivity

Üye

yazılım güncelleştirmesi varsa yeni onu yükle arkadaşım olmuyorsa servise 5800 da da buna benzer sorunların olduğunu gördüm 1 e 1 değişim şansın var düzeltilemezse sorun

dj_togepi

Üye
yha bana yardım edin arkadaşlar benim telefonum nokia 5800 XM ama .jar dosyalarını yükleyemiyorum :S dosya desteklenmiyor dio anlamadım nasıl yapcam acillll yardımmm.....

Cihan Köse

Cihan Köse

Üye
ArkadaşLar N97de ÖdemeLi Atamıyorum + Haritaya Girince SurekLı bluetoot Acılsınmı dıo her hayır dedıgımde tekrar sanıyesınde cıkıyor.
Format Atarsam Versiyonu Tekrar GunceLLemem Gerekırmi ve Format Çözüm oLurmu ?

Progressivity

Progressivity

Üye
kardeşim bende 5800 da ödemeli atmada problem yaşıyordum ama nasıl açıklayayım eğer ki çok fazla mesaj gönderiyorsanız benim gibi günde ort 50-100 msj ödemli arama yada kontor sorgulama işlemleri bir süre sonra gerçekleştirilemiyo telefonu restart etmek gerekiyor düzelmesi için sanırım buda oldukça can sıkıcı bir sorun olsa gerek
telefonu restart etmek için ise nadir hocamızın paylaştığı restart uygulamasını telefona kurmak yeterli

--------------- Ekleme ---------------

harita olayını da yer-konumlama-konumalama yöntemleri sadece tümleşik gps seçili olsun o zaman çıkmaz

dj_togepi

Üye
yardım edin arkadaşlar ....

Progressivity

Progressivity

Üye
yardım edin arkadaşlar ....

jar dosyalarını sorunsuz yüklemesi lazım aslında telefonun hackli mi arkadaşım hackli değil ise hacklemen lazım oda anlatılıyor forumda araştırırsan biraz bulabilirsin