5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

buraksahin

buraksahin

Üye
selam nadir kardeş ben 5800 ı ilk aldığımda bi resim vardı duvarkağıdı olarak. gri çizgili bir resim.. o resim silindi yanlışlıkla..o resme link verr misin bende yükleyim.. bide sen neden iphone 3g kullanmayabaşladın 5800 dan memmun deilmiydin...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
gri çizgili resim tema resmi o silinmez,temalar bölümünden nokianın orjinal temasıdır o temayı uygularsan resim görünür..iphone u bir akraba getirdi hoşuma gitti bende onu kullanıyorum yoksa 5800 harika telefondur,herhangi bir kusurunu görmedim..

Mcq.

Üye
arkadaslar samsungun dokunmatık telefonlarından hangısnı önerirsiniz?samsun 8003 jet nasıl?

buraksahin

buraksahin

Üye
gri çizgili resim tema resmi o silinmez,temalar bölümünden nokianın orjinal temasıdır o temayı uygularsan resim görünür..iphone u bir akraba getirdi hoşuma gitti bende onu kullanıyorum yoksa 5800 harika telefondur,herhangi bir kusurunu görmedim..

nokıanın orjınal temasını seçtim yine çıkmadı resim

GaDDaR!

GaDDaR!

Üye
nadir kardeş bnm telefon açılıp kapanıyordu kendiliğnden.harfıza kartına format attım sadece hellox kaldı.sonra telefonu tekrar hellox tan hackledim yine aynı sorunla karşılaştım.soruun çözümü için hellox u silmem mi gerekiyor.eğer böle olursa sertifika işlemini nasıl yapacağım

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
c2z patchini kullanıyo musun? hard format denedin mi?

GaDDaR!

GaDDaR!

Üye
hafıza kartına format attım sadece hellox kaldı ve sorun devam ediyor.c2z yok rom patcherda

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeşim telefona hard format at,hafıza kartını biçimlendir..

GaDDaR!

GaDDaR!

Üye
hafıza kartını biçimlendirdim zaten.tüm programlar gitti sadece hellox kaldı diyorum.o programıda galiba telin hafızasına kurmuşum

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
telefona hard format at..

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
hellooxu telefon hafızasına yüklediğin için hafıza kartını biçimlendirdiğinde kalır program. nadirin de dediği gibi hard format at düzelecektir. ilk heloooxu kurmanı öneririm

pekerdem

pekerdem

Üye
yarın 5800 xm alıyorum umarım gerektiğinde sizin yardımlarınızı alabilirim teşekkürler iyi forumlar

babay22

babay22

Üye
arkadaşlar 5800 da .gif uzantılı resimleri duvar kağıdı yapamıyormuyuz?? yani ekranda hareket etsin :S

rcpsng

Üye
Beyler, 5800 da sim karta kayıtlı rehberim var.. Yeni kayıt yaparkende SIM i seçtim. Eskileri olsun, yeni kayıtlar olsun İsimlerde Türkçe karakter sorunu yaşıyorum. Örneğin; Gürbüz olarak çıkacağına, G~rb~z olara çıkıyor. Yazarken normal Gürbüz diye yazıyorum kayıt ettiğim zaman ü ler çıkmıyor. Diğer türkçe karakterlerde de problem var. Ayrıca telefonun yazı dil seçeneğinde Türkçe seçili durumda.. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir..??

Ayrıca, telefon rehberi SIM olarak seçili iken arayana resim eklenmiyormu ? Eklemeye kalkıştığımda Telefon hafızasına kaydedilsinmi diye soruyor, o zaman resim ekleniyor. Kartvizit için telefon hafızasını kullanmak gerekiyor sanırım. Rehberi tel. hafızasına aktarsam çok yer kaplarmı acaba.. Malum Fazla bi kullanım söz konusu olmadan bile şuan Tel. Hafızasında 48 MB kadar boş yer kaldı..

babay22

babay22

Üye
Türkçe karakterler sim rehberi seçiliyse çıkmıyor.kayıt yerini telefon rehberi olarak ayarla.simden kopyala fazla yer tutmuyo.sonra da o isimleri düzelt.ben de aynı sorunu yaşamıştım.şimdilik tek çözüm bu

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
arkadaşlar 5800 da .gif uzantılı resimleri duvar kağıdı yapamıyormuyuz?? yani ekranda hareket etsin :S

malesef şu an için desteklemiyor. belki çıkacak olan sürümlerde bu da düzeltilir.

luridline

Üye
arkadaşlar uygulamaları telefon hafızasına yüklüyorum ama bir sorun olduğunu farkettim. telefon hafızasında detaylara girdiğimde 22 mb uygulama 32 mb diğer dosya yazdığını gördüm. telefonumdaki uygulama boyutu doğru, ama bu diğer dosya olayını anlayamadım. mesajlar ya da telefon rehberi ajanda vs ile alakası yok. bilgisayardan ya da dosya yöneticisinde girdiğimde d ebu dosyaların ne olduğunu göremiyorum. formatsız bir çözümü olan var mı bir de siz de kontrol edebilirmisiniz telefonlarınızı çünkü kendi kendine uygulama yüklerken oldu bu:S
bir de pc de olduğu gibi tel için de temizlik bakım araçları var mı?
+ 2. bir sorun telfon 2-3 günde bir kendine reset atıyor buınu sebebi nedir? tr update i bekliyorum güncelleme yapmadım bundan kaynaklanabilir mi?

babay22

babay22

Üye
Arkadaşım en güzel çözüm hem telefona (hard format) hem hafıza kartına format atmak.reset atma ve kapanmaları hafıza kartındaki uygulamalardan yapıyor genelde

typerremzi

Üye
ses olarak 6233 ve n73 me 5800 xm geçermi