5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

mkarakas058

mkarakas058

Üye
Slm arkadaşlar bu 5800 için yeni güncelleme felan yok diyorlar bir bilgisi olan var mı? ben şu;

adresten anladiğim kadarıyla v40 a face felan diyorlar... İngilizcesi iyi olan arkadaş şu adresi incelesee yaa eğer aslı varsa beklemeyelim boşuna.......

Utku

Utku

Üye
kasa açıklığını bayağı bi kafama taktım kasa açıklığı dış kapak takımının orta kasaya oturmaması dimi?:hmmm

Progressivity

Progressivity

Üye
5800 için v40.0.001 güncelleştirmesinin 19 aralıkta çıkacağı söylenmiş bu haberi nokia da çalışan yakın bir arakdaşından almış ayrıca 5800 son güncelleştirmesi 41.1.001 olacakmış bundan sonra 5800 için güncelleştirme yapmayacaklarmış

mkarakas058

mkarakas058

Üye
saolasın mumın kardeşş artik ne diyelim bekleyelim inş. aslı vardır!

Progressivity

Progressivity

Üye
şimdi verdiğin linkteki forumun son sayfasında v40 gibi bir olay yok denilmiş ama yukarıdakileri söyleyen kullanıcı dememiş bunları başka kullanıcılar demişler yalan die ama bence yalan değil 5800'a güncelleştirme şart arz talep meselesi nokia ya bir sürü feed gönderdik güncelleştirme yapılsın die yılbaşına kadar bir v40 bekliyorum ben açıkçası ama kimseye ümit vermek istemem sadece bi beklenti

Utku

Utku

Üye
heyyyyy:off:
kasa açıklığını bayağı bi kafama taktım kasa açıklığı dış kapak takımının orta kasaya oturmaması dimi?:hmmm

Progressivity

Progressivity

Üye
kasa açıklığının fotoğrafı vardı kardeşim forumda sanırım görmemişsin telefonun sağ üst köşesi ön kapak tam oturmamış vaziyette bende az bir aralık var ve inceden bir ışık geliyor ordan karanlık bir ortamda

Utku

Utku

Üye
mümin onu biliyorum ben eklemiştim bi konuda kapaklar orta kasaya oturmuyor mu diye soruyorum

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
orta kasaya oturmama gibi bir durum söz konusu değil bizzat ben açtım taktım oturmasa nasıl takacaksın..sadece sağ üst köşe hafif oturmuyor..

alpme

alpme

Üye
arkadaşlar konuyla ilgili belki açıklama yapılmıştır ama burda soordum yardımcı olabilirseniz sevinirim
altyazılı filmlerde altyazı eklemek için ne yapmam gerekiyor????
format factory ile video ları dönüştürüyorum başka programda söylerseniz onu da kullanabilirim şimdiden teşekkürler

cabbar100

cabbar100

Üye
arkadaşlar konuyla ilgili belki açıklama yapılmıştır ama burda soordum yardımcı olabilirseniz sevinirim
altyazılı filmlerde altyazı eklemek için ne yapmam gerekiyor????
format factory ile video ları dönüştürüyorum başka programda söylerseniz onu da kullanabilirim şimdiden teşekkürler

format factory ile altyazı da gömebiliyorsun filmlere. format factoryi aç==>sol taraftan Tümü Mobile Aygıta gir==>gelen ekranda sol kısımdan nokiayı ve ardından telefon modelini seç==>sonra sağ kısımda ayar yerindeki Ek Altyazı'ya gir ve istedğin altyazıyı yükle.==>sonra sağ üst köşeden Tamam'ı tıkla ve filminle ilgili ayarlamalar yapacaksan yap ya da çeviriyi başlat.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sağol Cabbar bu güzel bilgiler için ben hiç denememiştim..

cabbar100

cabbar100

Üye
sağol Cabbar bu güzel bilgiler için ben hiç denememiştim..
Rica ederim Nadir. Altyazılı dizi(ler) izlediğim için çok kullanıyorum bu programı. Kaliteli de üstelik rahatlıkla okunabiliyor yazılar.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sağolasın...

zgrzncn5

zgrzncn5

Üye
5800 için v40.0.001 güncelleştirmesinin 19 aralıkta çıkacağı söylenmiş bu haberi nokia da çalışan yakın bir arakdaşından almış ayrıca 5800 son güncelleştirmesi 41.1.001 olacakmış bundan sonra 5800 için güncelleştirme yapmayacaklarmış

N97 için bir açıklama yapılmışmı biliyor msun Mümin Kardeş?

--------------- Ekleme ---------------

bide N97 için 5800 da olan Bounce oyunu var mı?İnternette aradım ama bulamadım.bulduklarım da paralı lütfen bir yardım ederseniz:hmmm

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bounce oyunu sitede java şeklinde vardı..

zgrzncn5

zgrzncn5

Üye
ya benim bahsettiğim 5800 daki oyunun aynısı ama n97 için olanı yoksa diğer bounc eoyunlarını biliyorum

--------------- Ekleme ---------------

bide bir sorun daha Nokia Ovi Suiti açtığımda bir uygulama yüklemek istediğimde olmamasına rağmen başka bir şey yükleniyor diyoe bunu nasıl çözebilirim?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nokia ovi suite de güncellemeleri kapat bakalım..

GaDDaR!

GaDDaR!

Üye
merhaba arkadaşlar bir kaç sorum olacak

1)5800 Telefonum güne 2 3 kez kendiliğinden kapanıyor.Bugün bir donmada oldu.Acaba neden??
2)Telefonun kalemini kaybettim.Ama hiçbir telefoncuda yok.Bunu mecburen netten mi almalıyım yoksa mediamarkta falan bulabilirmiyim.
3)telefona 2 farklı msn yükledim.nadir kardeşimin paylaştığı wireless turbo msnde disconnect diyor.ovi storedakinde ise hiç girmiyorum.Msnimin uzantısı değişik.acaba ondanmıdır.
Yardım ederseniz sevinirim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
merhaba arkadaşlar bir kaç sorum olacak

1)5800 Telefonum güne 2 3 kez kendiliğinden kapanıyor.Bugün bir donmada oldu.Acaba neden??
2)Telefonun kalemini kaybettim.Ama hiçbir telefoncuda yok.Bunu mecburen netten mi almalıyım yoksa mediamarkta falan bulabilirmiyim.
3)telefona 2 farklı msn yükledim.nadir kardeşimin paylaştığı wireless turbo msnde disconnect diyor.ovi storedakinde ise hiç girmiyorum.Msnimin uzantısı değişik.acaba ondanmıdır.
Yardım ederseniz sevinirim
1.telefonun hafıza kartında uyumsuz bir program var ondan yapıyor..hafıza kartını yedekleyip biçimlendir..
2.bilmiyorum ama bulabilirsen al telefon malzemeleri satan yerlerde bulabilirsin..ben bir ara hp nin kalemini bulmuştum.
3.ben en son sonu 117 ile biten msn verdim onu yükle wifi ile bağlan..