mkarakas058
Üye
arkadaşlar konuyla ilgili belki açıklama yapılmıştır ama burda soordum yardımcı olabilirseniz sevinirim
altyazılı filmlerde altyazı eklemek için ne yapmam gerekiyor????
format factory ile video ları dönüştürüyorum başka programda söylerseniz onu da kullanabilirim şimdiden teşekkürler
Rica ederim Nadir. Altyazılı dizi(ler) izlediğim için çok kullanıyorum bu programı. Kaliteli de üstelik rahatlıkla okunabiliyor yazılar.sağol Cabbar bu güzel bilgiler için ben hiç denememiştim..
5800 için v40.0.001 güncelleştirmesinin 19 aralıkta çıkacağı söylenmiş bu haberi nokia da çalışan yakın bir arakdaşından almış ayrıca 5800 son güncelleştirmesi 41.1.001 olacakmış bundan sonra 5800 için güncelleştirme yapmayacaklarmış

1.telefonun hafıza kartında uyumsuz bir program var ondan yapıyor..hafıza kartını yedekleyip biçimlendir..merhaba arkadaşlar bir kaç sorum olacak
1)5800 Telefonum güne 2 3 kez kendiliğinden kapanıyor.Bugün bir donmada oldu.Acaba neden??
2)Telefonun kalemini kaybettim.Ama hiçbir telefoncuda yok.Bunu mecburen netten mi almalıyım yoksa mediamarkta falan bulabilirmiyim.
3)telefona 2 farklı msn yükledim.nadir kardeşimin paylaştığı wireless turbo msnde disconnect diyor.ovi storedakinde ise hiç girmiyorum.Msnimin uzantısı değişik.acaba ondanmıdır.
Yardım ederseniz sevinirim