5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Progressivity

Progressivity

Üye
Rica ederim yalnız bu güncelleme olayları biraz uğraştırıcı ve dikkat gerektiriyo aman diyim yanlış bişey yaparak product kodunu silerseniz ve garantiye götürürseniz garanti kapsamından çıkar telefon garantilik bi durum olduğunda orjinal koduna geri yüklemeniz lazım serviste buna dikkat ediyolar

infosist

Üye
Güzel bir topic. Açanların eline sağlık. Bir de Temalar ve çeşitli programlar ile ilgili ayrı ayrı topicler açılamazmı acaba ? Forum çok uzamış ve sayfaları okumak sıkıcı gelebilir bir çoğumuza. Bu arada, tüm maxicep üylerine iskontolu her türlü Orjinal kılıf ve aksesuar konusunda yardımcı olabiliriz. Tüm Nokia 5800 XM, N 97 ve 5530 v.s. tüm Şanslı XM kullanıcılarına saygılar, sevgiler.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
programlar ve temalar için ayrı topicler var zaten..

llakin1907

llakin1907

Üye
çok yararlı bir başlık, teşekkürler...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sağol kardeşim..

serincen

Üye
ben de istiyorum rus ruleti

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rus ruletini symbian os 9.4 oyunları adlı konudan bakabilirsin..burda daha çok teknik destek veriyoruz..

llakin1907

llakin1907

Üye
FreeSigner.sisx diye birşey var ama açıklaması yok nedir acaba?

>>Sign ToolsFor PC: For Mobile:
hatta böyle..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
freesigner telefona program kuruyorsun onunla programları telfonda sertifikalıyorsun..

Utku

Utku

Üye
ya bende açıklık biraz büyüdü garantiye vercem artık:off:vermeme gerek varmı sizce

Progressivity

Progressivity

Üye
ver tabi dostum benim açıklık büyümedi ama sonuçta var büyüyebilir bende versem mi die düşünüyorum yalnız şunu söyleyeyim 1e1 değişim yapmıyorlar bunun için bi şekilde kapağı oturtup geri gönderiyolarmış o açıklığı kapatarak yaptıran bikaç arkadaş varda ben telefonumu servise kurcalatmak istemiyorum şahsen ama açıklık büyürse mecbur vericez daha 2yıl garantisi var ne de olsa

Noks

Noks

Üye
5800 telefonumu güncellemeq için nokia servisine verdim telefonumdaki sorunlarım düzeldi ama telefonum hafıza kartı şifresi istemeye başladı özelden mesaj atın lütfen acil bekliyorum

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
valla kardeş mmcmedic diye bir hafıza kartı programı var onu dene..

Utku

Utku

Üye
kafam karışık nadir sence telefonu garantiye veriyim mi gerek varmı

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
açıklık nasıl büyüyor ki? kapak bu sert plastik kolay kolay açılmaz ki? sen bilirsin..önce git bir nokia shoptan teknik servisle görüş bakalım derlerse gönder..

Utku

Utku

Üye
fırsat bulunca giderim saol

alka67

Üye
merhaba geçen telefonla ilgili olarak bir sorunumu yazmıştım ancak vaktim olmadığından nete giremedim.bir sorum olacak phoenix ile bağlantı yaptığımızda telefon bilgilerini almam gerekli herhalde ben phoenix ile bağlantı yaptığım halde product code tamamen boş olarak gözüküyor aynı zamanda phone information da hata veriyor.telefonum normal çalışıyor ancak ben zannedersem product code u sildim.bunu geri getirmenin başka bir yolu varmı

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
merhaba geçen telefonla ilgili olarak bir sorunumu yazmıştım ancak vaktim olmadığından nete giremedim.bir sorum olacak phoenix ile bağlantı yaptığımızda telefon bilgilerini almam gerekli herhalde ben phoenix ile bağlantı yaptığım halde product code tamamen boş olarak gözüküyor aynı zamanda phone information da hata veriyor.telefonum normal çalışıyor ancak ben zannedersem product code u sildim.bunu geri getirmenin başka bir yolu varmı
product kodunu silemezsin o telefonda dahili..nemesis suite ile bakabilirsin..yalnız phoenixle bağlantıyı tam yapmamışsın..usb ayarlarını falan tam kontrol et baştan ilk sayfada anlattığım gibi yap..

alka67

Üye
nadir kardeşim öncesinide anlatayım öncelikle size çalışmanızdan dolayı teşekkür ederim.ilk önce nss ile 5800 telefonumun kodunu navi kodu olarak değiştirmiştim.gecede acele edip nokianın software updater ı ile güncelleme baktım versiyon 31 i bulunca buradan yapayım dedim.indirme yaptı ve kuruluma geçince bağlantı kablosu sürücüsü eksik dedi ilerleme yapmadı.bu arada sürekli olarak driver arama yazısı çıktı.en sonunda bende sıkılıp bağlantıyı ayırdım software updater programını kapattım.telefonum şu anda çalışıyor ancak ne nemesis nede phoenix ile bilgi alamıyorum phoenix de firmware update basınca product code boş gözüküyor.update yapmıyor sanki bazı bilgileri silmişim gibi.ne yapmam lazım eski orijinal bilgilere nasıl dönebilirim bu arada daha önce nemesis çalışıyordu şu anda oda okumuyor