5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

toligargala

toligargala

Üye
abi sağol ilgin için başka türlüde güncelleme imkanımda yok galiba mesaj yazarken ikinci sayfada yavaşlıyor vede pil 1 gün dayanıyor okudum verdiğin bilgileri onun için güncelleme yapacaktım abi çok sağol olmuyorsa böyle idare edecez artık bu arada fun clup harika oldu her şey var burda...eline sağlık

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
abi sağol ilgin için başka türlüde güncelleme imkanımda yok galiba mesaj yazarken ikinci sayfada yavaşlıyor vede pil 1 gün dayanıyor okudum verdiğin bilgileri onun için güncelleme yapacaktım abi çok sağol olmuyorsa böyle idare edecez artık bu arada fun clup harika oldu her şey var burda...eline sağlık
bayramdan sonra bir nokia shopa git yeni güncelleme yaparlar..

toligargala

toligargala

Üye
tamam abi öyle yapacam artık

Cihan Köse

Cihan Köse

Üye
SeLamLar İyi ForumLar ArkadaşLar
4 5 gün öncesine Kadar N97 iLe Rahatça İnternete GireBiLiyordum Msn Açıyordum fakat Son 4 5 gündür Tlfnumun İnternetine Giremiyorum Msn BağLanamıyorum.

Evde Wi-Fi iLe Sorun oLmuyor Ama Kontür KarşıLığı İnternete BağLanamıyorum. Acep Ne Yapmam Lazım.

typerremzi1

typerremzi1

Üye
benim 5800 ın görüntü ve videolar bölümünde büsürü müzik görünüyor müziklerin hepside aynı müzik siliyorum başka müzik çıkıyor neden olabilir bir ayarımı var hafıza kartını takınca oluyor çıkarınca olmuyor

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hafıza kartındaki bütün müzikleri,resimleri ve videoları galeride görürsün..hafıza kartında bunlar olduğu sürece görünür..

cabbar100

cabbar100

Üye
nadir3391 kardeşim. Senden bir yardım daha istiyorum. Bu fringte videolu görüşme başlamış bizim telefonları da destekliyor. İndirdim kurdum programı. Açtığımda üye girişi istiyor, yeni üye olmak istiyorum fakat bir türlü beceremedim. User ID falan istiyor. Buna nasıl kayıt yapılıyor bir bilgin var mı?

Bu arada herkese hayırlı bayramlar.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bakıyorum birazdan söylerim..

--------------- Ekleme ---------------

new user e basıyorsun orda kendine yeni kullanıcı adı,yeni nick,yeni şifre ve email adresini giriyorsun sonra kullanmaya başlıyorsun ben hemen yaptım..

cabbar100

cabbar100

Üye
Tamam kardeşim deniyorum bir daha yardımın için sağol yine ;)

Cihan Köse

Cihan Köse

Üye
SeLamLar İyi ForumLar ArkadaşLar
4 5 gün öncesine Kadar N97 iLe Rahatça İnternete GireBiLiyordum Msn Açıyordum fakat Son 4 5 gündür Tlfnumun İnternetine Giremiyorum Msn BağLanamıyorum.

Evde Wi-Fi iLe Sorun oLmuyor Ama Kontür KarşıLığı İnternete BağLanamıyorum. Acep Ne Yapmam Lazım.

Yardımcı oLcak :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tamam iyi günlerde kullan canım..

Deflamat

Deflamat

Üye
Arkadaşlar telefonum açılırken beyaz zemin üzerine nokia yazısı ile birlikte donuyordu, nadir3391'in yardımlarıyla sorunu çözdüm.

-Hafıza kartını çıkartıp telefonu açtım.
-Telefon açılınca hafıza kartını tekrardan taktım.
-Aplication sekmesinde bir program 2 defa yüklenmişti, tekini sildim ve sorun çözüldü.

Bu tarz sorunla karşılaşırsanız bu şekilde çözersiniz diye yazayım dedim. ^^

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar telefonum açılırken beyaz zemin üzerine nokia yazısı ile birlikte donuyordu, nadir3391'in yardımlarıyla sorunu çözdüm.

-Hafıza kartını çıkartıp telefonu açtım.
-Telefon açılınca hafıza kartını tekrardan taktım.
-Aplication sekmesinde bir program 2 defa yüklenmişti, tekini sildim ve sorun çözüldü.

Bu tarz sorunla karşılaşırsanız bu şekilde çözersiniz diye yazayım dedim. ^^
sağolasın bu güzel bilgi için..

toligargala

toligargala

Üye
nadir abi bu gün rapidden indirdim dosyaları güncelledim telefonu şarj sorunu çozülürmü artık abi...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nadir abi bu gün rapidden indirdim dosyaları güncelledim telefonu şarj sorunu çozülürmü artık abi...
tabii ki çözülür..yalnız bataryan orjinal olmalı..ve ilk aldığında 12-14 saat arasında şarj edilmiş olmalı..yoksa pek verim alamazsın..

Deflamat

Deflamat

Üye
Telefonun fiyatında artış olacak sanırım örneğin hb 5800'ın 529 ytl olan fiyatını 840 ytlye çıkarttı;

Mcq.

Üye
ilk olarak bu çalışmandan dolayyı tşk.ediyorum nadir kardeşim. bana bi yardımcı olablirmisin 5800 aldım 10 gun once ınternete gıremıyorum.msn ye gıremıyorum.acıkcası hıc bı bılgım yok ne yapıcagımla ilgili bana msn den yada burdan yardımcı olabilirmisin ? kenan.mcq@hot msn adresım bu yardımlarını beklıyorum

Deflamat

Deflamat

Üye
ilk olarak bu çalışmandan dolayyı tşk.ediyorum nadir kardeşim. bana bi yardımcı olablirmisin 5800 aldım 10 gun once ınternete gıremıyorum.msn ye gıremıyorum.acıkcası hıc bı bılgım yok ne yapıcagımla ilgili bana msn den yada burdan yardımcı olabilirmisin ? kenan.mcq@hot msn adresım bu yardımlarını beklıyorum
Arkadaş forumda online olmadığı için ben yardımcı olayım öncelikle kendisi prensip gereği msn ekleyemiyor.

İnternet için opera;

Live messenger için;

Sorunuz olursa bu konu altında sorabilirsiniz.