5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyide canım sonu 027 ile biten Türkçe değil ki? benim verdiğim Türkçe destekli..ordaki tüm Türkçe kodları nemesis ile değiştir NSU ile güncelleme var mı kontrol et..

--------------- Ekleme ---------------

geriye dönüş mümkün değil sen benim dediğimi yap ilk sayfadaki Türkçe kodları teker teker dene Nokia Software Updater ile güncelleme olup olmadığını kontrol et çünkü bir sürü senin gibi olan insan böyle yaptı..

ANIL2

Üye
kendısı otomatık yukledı son versıyonu nokia software den NSU ıle guncelleme nasıl oluyor

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kendısı otomatık yukledı son versıyonu nokia software den NSU ıle guncelleme nasıl oluyor
dil kodunu değiştirirsen o koda ait son güncellemeyi tekrar NSU ile güncelleyebilirsin..birde 027 ile biten versiyon Türkçe koda uyumlu değil..

ANIL2

Üye
dil kodunu değiştirirsen o koda ait son güncellemeyi tekrar NSU ile güncelleyebilirsin..birde 027 ile biten versiyon Türkçe koda uyumlu değil..

dil kodlarını dedıgınız gıbı denedım ama yınede nokia software de guncelleme bulamadı benım bu versiyonu eskı bır versıyonla degıstırmemın bır yolu olması lazım bırde NSU hangı program hatırlayamadım

KENY15

KENY15

Üye
Arkadaşlar bana n97 için şöyle güzel önizlemeli birkaç tema bulabilir misiniz?Uyuşukluktan değil öbür sitelerde genelde kırık link var bende burada şansımı deneyim dedim.Yardım ederseniz sevinirim.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
dil kodlarını dedıgınız gıbı denedım ama yınede nokia software de guncelleme bulamadı benım bu versiyonu eskı bır versıyonla degıstırmemın bır yolu olması lazım bırde NSU hangı program hatırlayamadım
değiştirmenin bir yolu yok maalesef ben çok uğraştım olmuyor..nsu nokia software updater ın kısaltması..yapamazsan bir teknik servise götür orda hemen yüklerler..

ANIL2

Üye
değiştirmenin bir yolu yok maalesef ben çok uğraştım olmuyor..nsu ın kısaltması..yapamazsan bir teknik servise götür orda hemen yüklerler..

ilgin ıcın tşk. ettım artık bır servise gotururm ne yapalm bızım burada dogru durust serviste yok ama bulacaz artık caresını

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ilgin ıcın tşk. ettım artık bır servise gotururm ne yapalm bızım burada dogru durust serviste yok ama bulacaz artık caresını
canın sağolsun aslında yapabilirsin biraz uğraşmak gerekiyor..

toligargala

toligargala

Üye
nadir abi ben bu ilk sayfadaki 5800 frimeware linklerinden indiremiyorum premium üyeler içindir diyor

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ilk sayfada ilk mesajın altına not iliştirdim onu oku ve navifirm adlı programı indirip arattır bulup indir..phoenixle kur..

toligargala

toligargala

Üye
abi programı kuramıyorum hata veriyor sebebi nedir abii.. biraz fazla oldum ama bu işi senden iyi anlatabilecek kişiyi nette bulamadım

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
abi programı kuramıyorum hata veriyor sebebi nedir abii.. biraz fazla oldum ama bu işi senden iyi anlatabilecek kişiyi nette bulamadım
hayır öyle düşünme fazla olmuyorsun benim için bir zevk yalnız hangi programı kuramıyorsun? navifirm kurulmaz direk çalışır..phoenix ise kurulma şeklini anlattım..

toligargala

toligargala

Üye
navifirm açılmıyor işte ugulama düzgün başlayamadı (0xc0000135) sonlandırmak için tamam düğmesine basın diyor

toligargala

toligargala

Üye
windows xp sp2 abi

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
programın üzerine sağ tıklayıp uyumluluk modunu sp3 yapar mısın?

toligargala

toligargala

Üye
sp3 seçeneği yok abi

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
vista ya da windows 7 falan seç..

toligargala

toligargala

Üye
windows 2000 . 98 .me .95 . nt 4.0 var başka secenek yok abi

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
windows 2000 . 98 .me .95 . nt 4.0 var başka secenek yok abi
kardeş yapacak bbirşey yok..benim windows 7 bir sorun yok..rapid linkleri maalesef sorunlu başka yerden bulamayız..elimizdeki imkanlar bu..