5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

ilkturk82

ilkturk82

Üye
n97de zil sesi yerine video oynatma nasıl yapılabilir?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
zil sesi yerine video oynatamazsın..

asil_unal

asil_unal

Üye
şu hack olayını açtığım konuda biri bana anlatsaydı ne güzzel olurdu ya :(

osmanpasa77

osmanpasa77

Üye
Selam;
Pazar günü N79 u satıp 5800'a terfi ettim diyeceğim ama N79 daha pahalı idi. 2 günlük izlenimime göre 5800 daha kullanışlı bir telefon.
Ancak N79 dada 5800 dada yaşadığım sorun tuş kilidi devreye girdiğinde,ekran haliyle siyah oluyor,saate bakmak istediğimde tekrar tuş kilidini açmak zorunda kalıyorum.
indirdiğim bir kaç saat programı var ama onlarda tuş kilidi devreye girdiğinde kayboluyor.

rifyrif

Üye
ben bu dediklerinizin hepsini yaptim 5800 telefonumda.fakat hala eski problem mevcut.satin almami istiyor.yardi´m ederseniz sevinirim

kabadayımhd

Üye
selamu aleyküm paylasımların hemen hepsini okudum güzel bilgiler var,benim prblemim n97 gps bulmuyor ve navigasyon kullanamıyorum acık alan buna dahıl v 20 son versiyon yuklu olmasına rağmen oluyor bu.phonexle güncellemeden bunu düzeltmenın bi yolu varmı ve en azından ıyılestirmek için neler yapabilirim,yardımcı olursanız cok sevinirim cok tesekkurler şimdiden..

ZaLiii

Üye
Arkadaşlar sorum belki komik olacak ama 5800'ımın ekranının iç tarafına bir toz taneciği yapıştı. Nasıl girdi bilmiyorum. Çoğu telefonda önemsiz bir olaydır ama telefonun tamamı ekran olunca otomatikmen önem kazanıyor. Nasıl çıkaracağımı bulamadım bir türlü. Üst kapağı falan çıkar mı acaba? Zorlamak istemiyorum. Siz olsanız napardınız?

hsyn28

Üye
üst kapağı açılıyor penasıyla beraber ama zorlama bence ne olur ne olmaz
önce arka kapağı sonra bataryayı çıkar sonrada penasıyla yan taraftan çıkarmaya başlıyosun dişlilerle tutuyo (hani illa yapıcam dersen diye yazdım) :D

bak burda linki var ama sen son yaptığını yapma ses gelen yeri çıkarıyor o...

ZaLiii

Üye
Arkadaşım çok çok çok teşekkür ediyorum sana. Demek ki çıkıyormuş bilmiyordum ben. Bir sorum daha olacak. Ön kapağını çıkardığımızda garanti kapsamından çıkar mı?

Edit: Yaptım arkadaşım çok teşekkür ediyorum tekrardan. Tertemiz oldu ekran. :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
dokunmatik çıkyor ben kaç defa çıkardım..

Utku

Utku

Üye
saol:oke:

--------------- Ekleme ---------------

garanti kapsamından çıkıyor mu ön kapağı açınca

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hayır çıkmaz...

cabbar100

cabbar100

Üye
Arkadaşlar 5800 xm için yeni versiyon çıkmış galiba.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
büyük ihtimal yakınlarda çıkar...

NoName1

Üye
slm beyler
bende N97 var. ancak bu telefon konusunda pek bişey bilmiorum. lisans alma ve hack olaylarına hiç girmedim. navigasyon programı arıyorum. lisans problemi olmayan sınırsız kullanılan navigasyon programı varmı acaba? birde bu programı kullanmak için internet baglantısı gerekiyormu.
teşekkürler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
slm beyler
bende N97 var. ancak bu telefon konusunda pek bişey bilmiorum. lisans alma ve hack olaylarına hiç girmedim. navigasyon programı arıyorum. lisans problemi olmayan sınırsız kullanılan navigasyon programı varmı acaba? birde bu programı kullanmak için internet baglantısı gerekiyormu.
teşekkürler
sertifikayı burdan kolayca alabilirsin..http://www.maxicep.com/symbian-destek/basit-bir-sekilde-sertifika-almak-239654.html
Navigasyon için NDrive ve Garmin var onları kur..navigasyon için internete gerk yok..uygulamalarda yer var oraya gir ve konumlama yöntemlerinden sadece tümleşik gps yi işaretle internete gerek olmaz...

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar 5800 xm için yeni versiyon çıkmış galiba.
kontrol ettim şu an için yeni bir sürüm yok..

cabbar100

cabbar100

Üye
Sağolasın kardeşim bilgilendirdiğin için. NDrive ve Garmin navigasyon programlarından herhangi birini kullanmam için sertifika almam gerek var mı ya da hack yapmama? Ve sen hangisini tavsiye edersin bu programlardan.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sağolasın kardeşim bilgilendirdiğin için. NDrive ve Garmin navigasyon programlarından herhangi birini kullanmam için sertifika almam gerek var mı ya da hack yapmama? Ve sen hangisini tavsiye edersin bu programlardan.
ikisi için de sertifikaya gerek yok...