5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iki şekilde kaldırabilirsin:
1.ayarlara gireceksin yükleme ayarlarında yüklü programlara girip kaldırmak istediğin programları aşağıda solda seçenekler de kaldır var onunla kaldıracaksın..
2.menüden uygulamalara gir,yine aşağıda solda seçeneklere tıkla düzenle yap ordaki tüm uygulamalar açılır,kaldırmak istediğinin üstüne gelip kaldır dersin kaldırırsın..

draw1907

draw1907

Üye
ya bende 5800 em var biri bana şu sertifkayı alabilirmi bu çinlilerle benim aram yok heralde bi türlü beceremedim ya

draw1907

draw1907

Üye
sağolasın ya aylardır ugraşıyorum

draw1907

draw1907

Üye
site bozulmuş şansa bak ya

cabbar100

cabbar100

Üye
Arkadaşlar ben 5800 xm aldım. Telefona hangi programları kurmalıyım sizce. Neler yapmalıyım. Telefonun hakkını vermem için tavsiyelerinizi bekliyorum. Şu ana kadar msn ve SpbTV v.1.1.195 S60v5 Iptv programını kurdum. Bir de televizyon izlemek için başka program tavsiye eder misiniz? :D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben 5800 xm aldım. Telefona hangi programları kurmalıyım sizce. Neler yapmalıyım. Telefonun hakkını vermem için tavsiyelerinizi bekliyorum. Şu ana kadar msn ve SpbTV v.1.1.195 S60v5 Iptv programını kurdum. Bir de televizyon izlemek için başka program tavsiye eder misiniz? :D
tv izlemek için başka program yok zaten..önce NDrive ya da Garmin kur..Nokia map ide güncelleştir..sonra müzikçalar,antivirüs,sözlük,msn,oyun ve tema kur..kafana göre takıl ancak ilk yapacağın şey telefonun yazılımını güncelle..

cabbar100

cabbar100

Üye
tv izlemek için başka program yok zaten..önce NDrive ya da Garmin kur..Nokia map ide güncelleştir..sonra müzikçalar,antivirüs,sözlük,msn,oyun ve tema kur..kafana göre takıl ancak ilk yapacağın şey telefonun yazılımını güncelle..

Çok teşekkürler arkadaşım. Ne yapacağım konusunda fikir sahibi oldum. Bir sorum daha olacak ovi suite bağlayınca telefonum için güncel yazılım olduğu gözüküyor, fakat telefonu internet üzerinden(heps..burada.com) aldım yurtdışından geldi diye biliyorum. Ben de bununla ilgili mail attım(gen.paya)
ordan gelecek cevaba göre güncelleme yapmayı düşünüyorum.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Çok teşekkürler arkadaşım. Ne yapacağım konusunda fikir sahibi oldum. Bir sorum daha olacak ovi suite bağlayınca telefonum için güncel yazılım olduğu gözüküyor, fakat telefonu internet üzerinden(heps..burada.com) aldım yurtdışından geldi diye biliyorum. Ben de bununla ilgili mail attım(gen.paya)
ordan gelecek cevaba göre güncelleme yapmayı düşünüyorum.
genpaya falan sormana gerek yok..güncellemeyi yap..zaten bütün telefonlar yurt dışı geliyor..

cabbar100

cabbar100

Üye
genpaya falan sormana gerek yok..güncellemeyi yap..zaten bütün telefonlar yurt dışı geliyor..

Tamam kardeşim güveniyorum sana. Pek etkin üye olmasamda yardımlarını ve paylaşımlarını görüyorum forumda.

PnrGkce

Üye
Phoenix_2009.34. yi tekrar ekleyeblrmsnz ilk sayfadaki link çalşmıyorda :$

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
120 mb onu indirip yüklemem için kotamın sınırsız olması lazım..

hsyn28

Üye
arkadaşlar benim sorunum kulaklık ile daha önce kulaklıktan konuşma yapabiliyordum ama şimdi kulaklığı takınca konuşma yapamıyorum müzik dinliyebiliyorum ama arama sırasında kulaklığa ses gelmiyor bi yardımcı olabilirmisiniz
her türlü ayara baktım bulamadım bir türlü

Progressivity

Progressivity

Üye
bu tür problemler genelde donanımsal oluyo bence servise ver kulaklığı yenisini versinler

hsyn28

Üye
tamam arkadaşlar hallattim ben teli 5800 navi kodunda güncellemiştim şimdi kendi orjinal kodunda güncelledim sorun düzeldi
bizim teller için güncelleme yeni çıktıda :D

hakturk

Üye
Kardes sagolasın da n 96 nın dıl kodu varmı tekrar sagol