Nokia 5800 XpressMusic Cin malı telefona orjinal yazılımı yüklenirmi yüklenmezmi eger yüklenirse ne yapmamız ve nereden başlamamız lazm bu konuda bana kesin ve net bir cevap verebilirmisiniz? Acil olursa sevinirim.
telini orjinal ayarlara döndür..sonra bağlantı ayarlarından kablosuz lan a gel orda kullanabileceğin ağlar gözükür..ordan kodu gir nete girebilirsin..hedefler kısmından istemediğin ağı silebilirsin..gps için ise konumlama yöntemlerinden sadece tümleşik gps yi seçeceksin diğerlerinin seçimini kaldır..herkese selam n97 ile ilgili 2 konuda yardımınız isteyeceğim
birincisi herhangibi bir yerden wireless ile internete bağlanamıyorum
ayarlar-bağlantı-wlan kısmına giriyorum burdan evimdeki modemi seçiyorum şifre istiyor şifremi giriyorum daha sonra wep taramasını başlatıyorum ayarlar kısmından wepbeslemeleri ayarınından kurmuş olduğum wlan bağlantısını seçiyorum daha sonra herhangibi bir siteye girmeye çalışıyorum fakat geçersiz sunucu ismi diye bir ileti alıyorum ve bağlanamıyorum.acaaba nerde yalnış yapıyorum?
ikinci konu ise şu haritalar uygulamasını açtığımda çevrim içi olamıyorum.araçlar-çevrim içi ol kısmından çevrim içi olamıyorum.konumlama-erişim noktası burdada turcell internet seçili.konumlama yöntemlerimde ise tümleşik-yardımlı ve şebeke tabanlı seçili neden haritalarda çevrim içi olamıyorum?
telefonun yazılımı güncel son v20 yüklü.
bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
telini orjinal ayarlara döndür..sonra bağlantı ayarlarından kablosuz lan a gel orda kullanabileceğin ağlar gözükür..ordan kodu gir nete girebilirsin..hedefler kısmından istemediğin ağı silebilirsin..gps için ise konumlama yöntemlerinden sadece tümleşik gps yi seçeceksin diğerlerinin seçimini kaldır..
yazılımını yeniden güncelle aynı sorun olursa servise gönder..ilginiz için çok teşekkürler ancak bunu daha öncede denedim yine olmadı teli orjinal fabrika ayarlarını geri alıp denedim daha öncede ama olmuyor.
hedefler kısmından işlem yapamıyorum 10 tane ağ var yazıyor ama katagorisize tıkladığımda ağlar görünmüyor tel kitleniyor.gps de ise çeevrim içi olmak istememin sebebi şu yeraraması yaparken haritalarde çevrim iiçi arama yapmam gerekiyor ama internete bağlanamıyorum çevrim içi olamıyorum.sizce bu ikisindeki sorun nedir neden hedefler kısmında işlem yapamıyorum?
şimdiden çok teşekkür ederim