benimki ikon şeklinde ve yazılımım son versiyon..
kardeşim ilk sayfada 31 olanı yani son sürümü verdim zaten ben de ilk çıktığından beri kullanıyorum..senin yazılım v31 mi v30 mu hangisi daha sonra çıktı benimki v31 bulmuyor
navi kasası var mı ki? navi koduyla sınırsız navigasyon yapılıyor diye biliyorum..evet navi kodunu kullandım
--------------- Ekleme ---------------
navi türkiyede bulamadım var mı türkiyede bu modelden metal renginde diyorlar
ben buna navi kasasıyla değiştirsem uyumlu mudur? telefon tamamen navi olmuş olur birde bu navigasyon 3 aylık mı sınırsız mı
bir sorun olursa kendi product kodunuzu tekrar değiştirirsiniz sorun olmaz..yeni sürüm fazla sürmez 1-2 aydan çıkar diye düşünüyorum..telefonu garantiden çıkarmış product değişirse ama garantiye götürürken pilin altında yazan product kodunu tekrar ayarlarsak anlamıyorlarmış yani garantiye götürecek olursa pilin altındaki product kodunu yapıp götürün arkadaşlar
sonraki version ne zaman çıkar acaba 2010 da güzel bir version bekliyorum
hocam saol en sonunda bugun basardım sorun halolmustur emeğine teşekkur ederimaçık alanda ilk yakalaması uzun sürebilir..
öncelikle hayırlı olsun..ilk önce telefonun yazılımını ilk sayfada 9cu mesajda anlattığım gibi güncelle..eğer navigasyonu seviyorsan orda navi kodunu nemesisle değiştir..sonra uygulamaları http://www.maxicep.com/symbian-os-v9-4-series-60-rel-5-uygulamalari/ burdanarkadaslar bende 3 gun once aldım telefonumu ve su ana kadar cok memnunum kırmızı 5800 v30 sizce ıyımı yaptım bırde oyun nerden bulabılırım artı bu menu stilini değiştirebilirmiyiz ne bileyim kup şeklinde menu gibi daha hareketlı bişeyler