5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

xtedix

Üye
erzincan'da nokia.shop bulursam olur! :) bi tane yetkili servis var zaten. ona götürüp sorayım yarın.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

drmmr14

Üye
kardeş ilk sayfada 9.mesaja bakarsan tüm bilgiler yazıyo telefonun product kodunu değiştirerek yazılımını atabilirsin

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
error veriyor

--------------- Ekleme ---------------

ya neden hep böyle oluyor neden herşey ikinci deneyişimde oluyor da ilkinde olmuyor bende buraya yazıp duruyorum yav teşekkürler nadir bu sefer oldu

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
senin adına sevindim Mert şimdi diğer programları yüklersin artık..birde navi kodunu kullandın değil mi?

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
evet navi kodunu kullandım

navi türkiyede bulamadım var mı türkiyede bu modelden metal renginde diyorlar

ben buna navi kasasıyla değiştirsem uyumlu mudur? telefon tamamen navi olmuş olur birde bu navigasyon 3 aylık mı sınırsız mı

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet navi kodunu kullandım

navi türkiyede bulamadım var mı türkiyede bu modelden metal renginde diyorlar

ben buna navi kasasıyla değiştirsem uyumlu mudur? telefon tamamen navi olmuş olur birde bu navigasyon 3 aylık mı sınırsız mı
navi kasası var mı ki? navi koduyla sınırsız navigasyon yapılıyor diye biliyorum..

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
telefonu garantiden çıkarmış product değişirse ama garantiye götürürken pilin altında yazan product kodunu tekrar ayarlarsak anlamıyorlarmış yani garantiye götürecek olursa pilin altındaki product kodunu yapıp götürün arkadaşlar

sonraki version ne zaman çıkar acaba 2010 da güzel bir version bekliyorum

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
telefonu garantiden çıkarmış product değişirse ama garantiye götürürken pilin altında yazan product kodunu tekrar ayarlarsak anlamıyorlarmış yani garantiye götürecek olursa pilin altındaki product kodunu yapıp götürün arkadaşlar

sonraki version ne zaman çıkar acaba 2010 da güzel bir version bekliyorum
bir sorun olursa kendi product kodunuzu tekrar değiştirirsiniz sorun olmaz..yeni sürüm fazla sürmez 1-2 aydan çıkar diye düşünüyorum..

Jupiter97

Üye
5800 ile internetteki videoları izleyebilen varmı? örneğin facebook taki vido yada bir başka sitenin flash videolarını bu mümkünmü? şimdiden tesekkürler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullan kardeşim..

erkanuzum

Üye
arkadaslar bende 3 gun once aldım telefonumu ve su ana kadar cok memnunum kırmızı 5800 v30 sizce ıyımı yaptım bırde oyun nerden bulabılırım artı bu menu stilini değiştirebilirmiyiz ne bileyim kup şeklinde menu gibi daha hareketlı bişeyler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaslar bende 3 gun once aldım telefonumu ve su ana kadar cok memnunum kırmızı 5800 v30 sizce ıyımı yaptım bırde oyun nerden bulabılırım artı bu menu stilini değiştirebilirmiyiz ne bileyim kup şeklinde menu gibi daha hareketlı bişeyler
öncelikle hayırlı olsun..ilk önce telefonun yazılımını ilk sayfada 9cu mesajda anlattığım gibi güncelle..eğer navigasyonu seviyorsan orda navi kodunu nemesisle değiştir..sonra uygulamaları http://www.maxicep.com/symbian-os-v9-4-series-60-rel-5-uygulamalari/ burdan
oyunları http://www.maxicep.com/symbian-os-v9-4-series-60-rel-5-oyunlari/ burdan
temaları http://www.maxicep.com/symbian-os-v9-4-series-60-rel-5-temalari/ burdan indir..önemli bir not: sertifika alman gerekecek en sıkıcı taraf burası burdanda http://www.maxicep.com/symbian-dest...ka-islemi-cepte-sadece-2-saniyede-268709.html sertifikanı alırsın artık..

bu arada arkadaşlar navi koduyla güncelleme yapmayan yani kendi orjinal koduyal güncelleme bekleyenler için yeni sürüm çıktı..

bu arada arkadaşlar navi koduyla güncelleme yapmayan yani kendi orjinal koduyal güncelleme bekleyenler için yeni sürüm çıktı..

cabbar007

cabbar007

Üye
nadir hocam ben eski kodu tekrar nemesisle yüklemek istiyorum ama error veriyor:s

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kodu değiştirirken vermez..telefonu görmediği için error verir..telefonu gördüğünden emin misin?

cabbar007

cabbar007

Üye
tamam hocam düzelttim ;)

telefon sarjdaydı yaparken sarjdan çıkarttım gördü :S

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tamam kolay gelsin..