5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

cihanatagan1

Üye
arkadaşlar n97 de çalışan MicroPool bilardo oyununu arıyorum, bulduklarım sorunlu! varmı bilen:S

--------------- Ekleme ---------------

v5.07

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bunu dene bakıyım..

rcarlos

Üye
mesaj yazarken türkçe karakter yazınca felç oluyor benim 5800 .. çok yavaslıyor illa ingilizce karaktermi yazmam gerekiyor bu durum icin?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
mesaj yazarken türkçe karakter yazınca felç oluyor benim 5800 .. çok yavaslıyor illa ingilizce karaktermi yazmam gerekiyor bu durum icin?
muhtemelen senin telefonun yazılımı eski versiyon..bu konunun ilk sayfasında 9.cu mesajdakileri aynen yap navi kodunu nemesis suite ile değiştir ve son yazılımı Nokia Software Updater ile güncelle öyle bir sorunun kalmayacak..:oke:

güvenlik1960

güvenlik1960

Üye
nadir3391 kardeşim bende kayseriliyim senin anlattıklarını harfi harfine yaptım güncelleme yok diyor. detaylı olarak yardımlarını tkn-1960@hotmail adresime yazarsan sevinirim.

jordan23k

jordan23k

Üye
biraz uzun sürecek ama yapacağız..navi koduna dokunma o dursun..ilk önce nokia pc suite ile diğer nokia programlarını kaldır..burdan phoenix i indir kur..sonra yeniden pc suite i kur ve telefonu pc ye tanıt..pc suite telefonu görsün..sonra
bunları indir..bunlar son sürüm..bunları pc ye yükle ve phoenix ile telefonu güncelle..phoenixin kullanımı için buraya bak..hadi kolay gelsin bekliyorum..

Merhabalar Hocam dediğiniz işlemleri harfiyen uyguladım işlem halloldu hiçbir sorun kalmadı evimin içinde kapalı ortamda bile çekiyor navigasyon hemde %50 güçle teşekkür ediyorum...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Merhabalar Hocam dediğiniz işlemleri harfiyen uyguladım işlem halloldu hiçbir sorun kalmadı evimin içinde kapalı ortamda bile çekiyor navigasyon hemde %50 güçle teşekkür ediyorum...
iyi günlerde kullan hemşerim yalnız Kayserililer Grubuna bekliyoruz seni..

resmigenc

resmigenc

Üye
bu yöntemi deneyen vatandaş varmı ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bu yöntemi deneyen vatandaş varmı ?
hangi yöntemi? phoenixi kastediyorsan 3-4 defa kendim yaptım..yapmadığım birşeyi burda tavsiye etmem..hem phoenix yöntemi en garanti yöntemdir onuda belirtiyim..

komutan2112

komutan2112

Üye
ya usta ben teli navi codeyle güncelledim ama navigasyon hic calışmıo artık(güncellemeden sonra codeyi eski haline çevirdim ama) nası halledebilirim bu olayı ve şu sertifikalama olayında teli hacklemek gerekiyor mu?hacklemeden sertifikalanamıyor mu unsigned programlar?eğer hacklemek gerekiyorsa bu işlem tele ve garantiye herhangi bi zarar verir mi?ayrıca unsigned olmayan orjinal nokia navigatör var mı sınırsız(ed)?
tel 5800 XM

daha öncede sormuştum ama işin vardı galiba sonra cevaplarım demiştin.o yüzden bi daha sordum

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ya usta ben teli navi codeyle güncelledim ama navigasyon hic calışmıo artık(güncellemeden sonra codeyi eski haline çevirdim ama) nası halledebilirim bu olayı ve şu sertifikalama olayında teli hacklemek gerekiyor mu?hacklemeden sertifikalanamıyor mu unsigned programlar?eğer hacklemek gerekiyorsa bu işlem tele ve garantiye herhangi bi zarar verir mi?ayrıca unsigned olmayan orjinal nokia navigatör var mı sınırsız(ed)?
tel 5800 XM

daha öncede sormuştum ama işin vardı galiba sonra cevaplarım demiştin.o yüzden bi daha sordum
navigasyon nasıl çalışmaz o kadar insan çatır çatır çalıştırıyor..buradan programı indir http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...-sinirsiz-navigasyon-ve-tam-surum-268950.html navi kodunu tekrar gir yoksa sınırsız navi kullanamazsın..istersen sertifika istemeyen bu http://www.maxicep.com/symbian-v9-4-harita-gps-navigasyon/yeni-ndrive-3-5-27-s60v3-v5-258107.html var bunu kullan..sertifikayı burdan iste çok basit aslında http://www.maxicep.com/symbian-dest...ka-islemi-cepte-sadece-2-saniyede-268709.html sertifika alınca telefonu hacklemene gerek yok..hacklemek garantiye bir zarar vermez format atarsın olur biter..

Noks

Noks

Üye
arkadaslar ben filmleri 5800 da nasıl izleyeceqim total video converter kullanıyorum onda hangi formata boyutları en kaliteli olacak sekilde kac yapmam lazım yardım lütfen

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaslar ben filmleri 5800 da nasıl izleyeceqim total video converter kullanıyorum onda hangi formata boyutları en kaliteli olacak sekilde kac yapmam lazım yardım lütfen
3gp formatında yap boyutunu o otomatik ayarlar..

MJoRaYuLuN

MJoRaYuLuN

Üye
Sitede ve İnternette aramadığım yer kalmadı... Handy Weather S60v5 için Register Code yokmudur? Bilen yokmu ya...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bakalım bulursam buraya veririm canım..bunu indir tersten okursan ne olduğunu anlarsın..

MJoRaYuLuN

MJoRaYuLuN

Üye
düşündüğüm gibi çıktı, yani ben bunu bulmuştum ama bu s60v3 sürümü için abi... bunun s60v5 için olanı varsa çok güzel olcak.. hani burdakinin v5 için olanı...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yarın bakarım artık bulunca eklerim buraya..aslında bulduğum yerde s60 v5 içindi nasıl olmaz ki?

MJoRaYuLuN

MJoRaYuLuN

Üye
bende buldum ama s60v3 yazıyordu bulduğum yerde indirmedim.. başka bi arkadaş sayesinde dosyaya ulaştım ama içindeki dosyada programlarda s60v3 yazıyordu... handy için tüm kodlar vardı ama v3 tü işte.. aynı şekilde v5 i varsa çok güzel olcak... ben epey aradım bulamadım... şimdiden teşekkürler...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tamam bulunca eklerim sende burdan indirirsin..