kimse düşüremez..niye düşürmek istiyorsun ki? Nokia yeni versiyonu boş yere çıkarmaz..sorun nedir?nadir versiyonu nokia club bile düşüremiyosa kim düşürebilir bi bilgin varmı birde avea da kısa devre yapııyor teller bazen dedi bu konu hakkında ne düşünüyosun
biter kafanı yorma..nadir abi bişi sorcam sana yine ama![]()
bu güncelleştrme 1 megabit baglantıda ne kadar sürer..
--------------- Ekleme ---------------
15 dakika kaldı diyo kalıo![]()
kardeşim yxflash player oynatıyormuş..onu indir..
kardeşim netten total video konvertorü bul indir 3gp formatına çevir real playerla rahatça seyret benim sana tavsiyem bu..

birşey değil..5800,N97 gibi telefonlar yeni symbian versiyonlu oldukları için onlara uygun programlar daha tam çıkmadı dün çok araştırdım ama herkeste aynı sorundan yakınıyor en güzel yöntem bu maalesef..eywallah abi sağolasın..teşekkür ederim![]()
uzun nöbet gecelerimde film izlemesi sarıyor abi yabirşey değil..5800,N97 gibi telefonlar yeni symbian versiyonlu oldukları için onlara uygun programlar daha tam çıkmadı dün çok araştırdım ama herkeste aynı sorundan yakınıyor en güzel yöntem bu maalesef..

sağol
format factory diye bir program var forumda arat hocam 5800seçeneği olan bir program güzel çeviriyor mp4 formatında çeviri yapabiliyor

Ayarlar/Telefon/telefon yönetimi/güvenlik/telefon ve simkart/kilit kodu burdan güvenlik kodu koyarsın otomatik kilitlenme süresini ayarlayıp aktifleştirirsen tamamdır..5800 a güvenlik kodu nasl koyabilirim