5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

typerremzi1

typerremzi1

Üye
çok teşekkürler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey değil canım...

cihanatagan1

Üye
dear for n97 prof.doc.dr. Nadir:) sağ üst köşe de mesaj iconu yanıp sonuyor üstüne tıkladığım zamanda sim dolu diyor, ama simin dolu olan bi yeri yok deli olcam niye yanıp sönüyor hala bi yardım please.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeşim mesaj ayarlarından mesajları hafıza kartına taşı..diğer diye bir ayar var ordan hafıza kartını seç..

cihanatagan1

Üye
şşş harbiden profsun senya sağol canım kardeşim:)

--------------- Ekleme ---------------

ya bide adam akıllı kaliteli bi oyun bulamadım ben, çocuk oyunu gibimi bu oyunların hepsi böyle, yoksa önereceğin zevkli güzel bi oyun varmı?

ya bide adam akıllı kaliteli bi oyun bulamadım ben, çocuk oyunu gibimi bu oyunların hepsi böyle, yoksa önereceğin zevkli güzel bi oyun varmı?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
valla önereceğim bir oyun yok güzel bulduklarını kurup deneyeceksin..

cihanatagan1

Üye
yok abi oyun bana göre değil:)

tşk yardımların için, çok işimi gördün hakkını helal et.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yapacak birşey yok oyun bölümünden seçeceksin artık..

mydonosse

Üye
5800 da tv izleniyor mu ?
ama ücretsizz?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
izlenmiyor maalesef..operatorlerde ücretli oluyor..

conq

Üye
arkadaşlar ben teli güncelledikten sonra ikinci mesaja geçmeden yavaşlıyor nedenini bilen var mı yardımcı olucak arkadaşlar.tel 5800 xpmzk

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben teli güncelledikten sonra ikinci mesaja geçmeden yavaşlıyor nedenini bilen var mı yardımcı olucak arkadaşlar.tel 5800 xpmzk
hangi versiyonu yükledin?

jordan23k

jordan23k

Üye
Geldim hocam nasıl çözeceğiz bu sorunu tema felan değişmedi aynen duruyor versiyon yükseldi fakat hiçbir değişiklik yok nokia maps programı güncellendi poiler ve harita çalışıyor fakat navigasyon çalışmıyor gps sinyali yok uyarısı veriyor antende çekim de yok

fatih82

fatih82

Üye
arkadaşlar 5800 xpress music in product kodunu 5800 navigatörün koduyla değiştirip güncellesek olurmu acaba

drmmr14

Üye
evet zaten navi koduyla güncellersen bi sürü kolaylık geliyo..Gps uyduları daha hızlı buluyo ve mesajlarda takılma sorunu olmuyo. Hafif bir overclock ile işlemci hızı da 424 mhz oluyor.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Geldim hocam nasıl çözeceğiz bu sorunu tema felan değişmedi aynen duruyor versiyon yükseldi fakat hiçbir değişiklik yok nokia maps programı güncellendi poiler ve harita çalışıyor fakat navigasyon çalışmıyor gps sinyali yok uyarısı veriyor antende çekim de yok
biraz uzun sürecek ama yapacağız..navi koduna dokunma o dursun..ilk önce nokia pc suite ile diğer nokia programlarını kaldır..burdan phoenix i indir kur..sonra yeniden pc suite i kur ve telefonu pc ye tanıt..pc suite telefonu görsün..sonra
bunları indir..bunlar son sürüm..bunları pc ye yükle ve phoenix ile telefonu güncelle..phoenixin kullanımı için buraya bak..hadi kolay gelsin bekliyorum..

jordan23k

jordan23k

Üye
Hocam rapidde sorun var saatlerdir uğraşıyorum bir türlü inmiyor

fatihkus

Üye
arkadaşlar merhaba,
telefonun hafızasından (c sürücüsü şeklinde görünüyor) hafıza kartına taşıma işlemini nasıl yapabilirim. Telefonla konuştuktan sonra bile c sürücüsünün çok dolu olduğunu ve dosyaları silmem ya da taşımam gerektiğini söylüyor hangilerini silmem gerektiğini bilmediğim için olduğu gibi karta taşıyayım diyorum. Nasıl yapabilirim. Şimdiden teşekkürler...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar merhaba,
telefonun hafızasından (c sürücüsü şeklinde görünüyor) hafıza kartına taşıma işlemini nasıl yapabilirim. Telefonla konuştuktan sonra bile c sürücüsünün çok dolu olduğunu ve dosyaları silmem ya da taşımam gerektiğini söylüyor hangilerini silmem gerektiğini bilmediğim için olduğu gibi karta taşıyayım diyorum. Nasıl yapabilirim. Şimdiden teşekkürler...
programları kurarken hafıza kartını seçecektin..mesaj ayarlarına girip diğer ayarından mesajları hafıza kartına yönlendir..