5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

MJoRaYuLuN

MJoRaYuLuN

Üye
Çok garip bi sorun... Sorun denirmi bilmiyorum... Ama garip bi olayla karşılaştım..
Şarjın azaldığını farketmemiştim, mesaj yazıyordum, alfabetik bölümdeydi, telefon kapandı... Telefonu şarja taktım, ve telefonu açtım, ve telefonda hiçbir mesaj göremedim... :agla

Telefondaki mesajlar HAFIZA KATIna geliyor, ve yaklaşık 500 adet mesaj vardı.. Ve içinde çok önemli bilgilerim vardı..Acaba bunu neden dolayı yapmış olabilir... :sos

--------------- Ekleme ---------------

5800 da ekranda anekranda kısayolların çıktığı versiyonun adı neydi
Handy Shell denmi bahsediyorsun.. Forumda bir ara, belki dediğin odur...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
olabilir pc deki gibi resetlemiş olabilir sana tavsiyem nokia pc suite ile mesajlarını yedeklemen gidenler gitti artık..

MJoRaYuLuN

MJoRaYuLuN

Üye
ama gidenler sadece gelen ve gönderilmiş öğeler bölümü, rehberde felan bi problem yok... bir daha yapma ihtimali varmıdır?
birde şuanda pc de büyük bi sıkıntım var, explorer hatası alıyorum... sadece komutlarla giriyorum, oda firefox ve photshop vs.. masasütünü hiçbir şekilde göremiyorum.. ya telefon üzerinden yada bu şekilde giriyorum...yedeklemeyi şuan yapamıyorum onun için...

zgrzncn5

zgrzncn5

Üye
kardeşim telefonun kapağını çıkar pilin altında yazar 7 rakamlı product kod diye....onu yeniden nemesisle değiştirde garanti falan sakata girmesin..

kardeş bende nemessle değiştirmiştim.ardıandan eski haline de gtrmedm.garantiyle ilgili ne sorunu olur onu da bir sölesen.yaptığım yerde öle kalsa da olur bir şey farketmez diordu bilmiorm.yardım et bir ona göre eski haline gtrcem...:bilmem:

typerremzi1

typerremzi1

Üye
ben 5800 kullanıcısıyım ben yüklediğim oyunları geri nasıl silebilirim yardımcı olursanız sevinirim bu aradada clup çok ii olmuş

MJoRaYuLuN

MJoRaYuLuN

Üye
ben 5800 kullanıcısıyım ben yüklediğim oyunları geri nasıl silebilirim yardımcı olursanız sevinirim bu aradada clup çok ii olmuş

Sadece oyunlar değil, yüklediğin program olsun uygulama olsun oyun vb şeyleri kaldırmak için;
Menü -> Ayarlar -> Uyg. Yöneticisi (Uygulama Yöneticisi) -> Yüklü Programlar -> İstediğn programın seçtikten sonra -> Seçenekler -> KALDIR işlemini yapman yeterli olur... Takıldığın yer varsa sor...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeş bende nemessle değiştirmiştim.ardıandan eski haline de gtrmedm.garantiyle ilgili ne sorunu olur onu da bir sölesen.yaptığım yerde öle kalsa da olur bir şey farketmez diordu bilmiorm.yardım et bir ona göre eski haline gtrcem...:bilmem:
yaa farketmez ben biraydır navi koduyla kullanıyorum..değiştirsenizde olur değiştirmesenizde garantilik bir durum olursa kod değişmiş gözükür sorun bu yüzden çıktı falan derler diye düşündüm ama birşey olursa nemesisle tekrar orjinal kodu girersiniz..

zgrzncn5

zgrzncn5

Üye
yaa farketmez ben biraydır navi koduyla kullanıyorum..değiştirsenizde olur değiştirmesenizde garantilik bir durum olursa kod değişmiş gözükür sorun bu yüzden çıktı falan derler diye düşündüm ama birşey olursa nemesisle tekrar orjinal kodu girersiniz..

tmm saol anladım:oke:

MJoRaYuLuN

MJoRaYuLuN

Üye
Birinin cevap yazmasını bekledim ama cevap yazan olmadı...
Ben birkaç program ve oyun için seri numarası istiyecektim.. Hani seltifika değilde lisans...
1- Handy Weather
2- Senseible Sudoku
bunların lisans kodlarını bilen varsa söyliyebilirmi?
Sorunları tümden yaziyim diye,
Zum-Zum adlı oyun var, oturum için izin ver ekranı geliyor... Bir türlü açamadım, bilen varmıdır?
Need For Speed Shift Oyununu indirdim açtığında ekranda (Yol Trafik İşaretlerindeki PARK ETMEK YASAKTIR) simgesi çıkıyor...
Touch Piano uygulamasında ekran yarım bölümüyor, ekran dik tutulduğunda alt kısımda menü tuşları gibi tuşlar çıkıyor, 4 yöne ok tuşu, ortada onaylama tuşu, sağ ve sol üst menü tuşları bulunuyor... Onu kapatabiliyormuyuz?
Python runtime bulunduğu halde, XpressBeer uygulamasını açmıyor, burdan yeni sürümünü indirdim, fakar seltifika problemi çıktı, programla seltifikandırdım fakat yinede kurulmadı... Şuanda pc ye indirme şansım olanaksız, indirsem bile telefona geçiş yapamam, rica etsem python uygulamasını .sis yada .sisx olarak yükleyebilirmisiniz?Telefon üzerinden girip indireceğimde...

Birde birkaç öneri almak istiyorum,
5800 alalı 2 hafta oldu, ekrandaki koruyucuyu hala daha sökmedim, ve ekrana baktığımda koruyucunun epey çizildiğini gördüm.. Çıkarsaydım ekran çizilmiş olucaktı.. Orjinal koruyucu ekranın bazı bölümlerine engel olduğu için yeni bir koruyucu tavsiyeniz varmı? Kim ne kullanıyor? Önerilerinizi bekliyorum..
Birde kutu içeriğinden CP-305 Kılıf çıkmadı, bu kılıfı temin edebilceğim tavsiye edebilceğiniz bir yer yada 5800 için tavsiye edebilceğiniz bir kılıf varmı?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim, tüm sorunlarıma cevap arıyorum...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Birinin cevap yazmasını bekledim ama cevap yazan olmadı...
Ben birkaç program ve oyun için seri numarası istiyecektim.. Hani seltifika değilde lisans...
1- Handy Weather
2- Senseible Sudoku
bunların lisans kodlarını bilen varsa söyliyebilirmi?
Sorunları tümden yaziyim diye,
Zum-Zum adlı oyun var, oturum için izin ver ekranı geliyor... Bir türlü açamadım, bilen varmıdır?
Need For Speed Shift Oyununu indirdim açtığında ekranda (Yol Trafik İşaretlerindeki PARK ETMEK YASAKTIR) simgesi çıkıyor...
Touch Piano uygulamasında ekran yarım bölümüyor, ekran dik tutulduğunda alt kısımda menü tuşları gibi tuşlar çıkıyor, 4 yöne ok tuşu, ortada onaylama tuşu, sağ ve sol üst menü tuşları bulunuyor... Onu kapatabiliyormuyuz?
Python runtime bulunduğu halde, XpressBeer uygulamasını açmıyor, burdan yeni sürümünü indirdim, fakar seltifika problemi çıktı, programla seltifikandırdım fakat yinede kurulmadı... Şuanda pc ye indirme şansım olanaksız, indirsem bile telefona geçiş yapamam, rica etsem python uygulamasını .sis yada .sisx olarak yükleyebilirmisiniz?Telefon üzerinden girip indireceğimde...

Birde birkaç öneri almak istiyorum,
5800 alalı 2 hafta oldu, ekrandaki koruyucuyu hala daha sökmedim, ve ekrana baktığımda koruyucunun epey çizildiğini gördüm.. Çıkarsaydım ekran çizilmiş olucaktı.. Orjinal koruyucu ekranın bazı bölümlerine engel olduğu için yeni bir koruyucu tavsiyeniz varmı? Kim ne kullanıyor? Önerilerinizi bekliyorum..
Birde kutu içeriğinden CP-305 Kılıf çıkmadı, bu kılıfı temin edebilceğim tavsiye edebilceğiniz bir yer yada 5800 için tavsiye edebilceğiniz bir kılıf varmı?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim, tüm sorunlarıma cevap arıyorum...
ilk iki program hakkında bilgim yok lisans veremeyeceğim..zum-zum u ben vermiştim ben kurdum ve defalarca oynadım..touch piano uygulaması telefonla uyumsuz olduğu için öyle menü görünür onu alttan kırmızı tuşla direk kapat..bu sitede phyton vardı symbian os 9.4 bölümüde..kılıfıda sitede 20 tl ye satıyorlar oraya bir bak..

MJoRaYuLuN

MJoRaYuLuN

Üye
ilk iki program hakkında bilgim yok lisans veremeyeceğim..zum-zum u ben vermiştim ben kurdum ve defalarca oynadım..touch piano uygulaması telefonla uyumsuz olduğu için öyle menü görünür onu alttan kırmızı tuşla direk kapat..bu sitede phyton vardı symbian os 9.4 bölümüde..kılıfıda sitede 20 tl ye satıyorlar oraya bir bak..
lisanlar hakkında bir bilgi sahibi olursan haber verirsen sevinirim..
zum-zum için bi problemim var çözemedim... sitede senin verdiğin rar şeklinde duruyor.. sisx şeklinde olsa daha iyi olurdu(şuan için)... uyumsuzluk derken 5800 için hazırlanmış bir uygulama, videoda bile izledim 5800 üzerindeydi, kırmızı tuş derken kapatma tuşu uygulamayı tamamiyle kapatıyor..başka kırmızı tuş yok..
sitede phyton uygulaması var ama şuan için bana sisx lazım.. pc problemim var direk telden girip indirmek için lazımdı şuan için...
kılıf konusunda aksesuar bölümünü inceliyorum teşekkürler...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
biraz beklersen onları sisx şeklinde buraya eklerim canım..şimdi indirebilirsin..

MJoRaYuLuN

MJoRaYuLuN

Üye
sağolasın abicim.. walla sen olmasan halimiz yaman...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
winrarıda indirebilirsin..bunları geri sileceğim çünkü benim kotamı dolduruyorlar..sen indir sonra ben silerim..hadi iyi akşamlar..

MJoRaYuLuN

MJoRaYuLuN

Üye
burdaki kılıf gördüm standla birlikte güzel fiyat, iletişim için bilgi verilirse alıcağım fakat, onun haricinde ekran için koruyucu alanlardan vs öneri bekliyorum...kılıf için önerilere hala daha açığım...

winrarıda indirebilirsin..bunları geri sileceğim çünkü benim kotamı dolduruyorlar..sen indir sonra ben silerim..hadi iyi akşamlar..
tamamdır abi sağolasın... hepsini indirip kurdum...

ard arda yazıyorum ama sistem otomatil birleştiyor.. hoş birşey, gayet iyi oluyor... şimdi abi zum-zum indirdim, Yüklü Programlardan oyun ayalarından suit ayarlarından ekran klavyesine kapatmama rağmen tam ekran olmadı..

fofeng87

Üye
merhaba uzuzn bir uğraş sonucunda 5530 uma yeni versiyonu yükledim ama pişmanım geri eski versiyonunu nasıl yüleyebilirim tel önceden normaldi şimdi 15 dakikada bir reset atıyor :S

nadir yardımcı olursan sevinirim :s

Progressivity

Progressivity

Üye
yeni versiyondan eski versiyona dönmek zor bi iş inş kendin yapabilirsin teli flashlayıp eski yazılımı atman lazım

fofeng87

Üye
yeni versiyondan eski versiyona dönmek zor bi iş inş kendin yapabilirsin teli flashlayıp eski yazılımı atman lazım

nasıl yapıldığı hakkında bir bilgin varmı peki ? anlatımlı açıklama tarz bir şey yapabilirmisin ?

SERSEM35

Üye
nadir dostumuz,
slm yine ben, bu n 97 de navigasyon olayını çözemedim,9.sayfadaki yonlendirmelri denedim,olmadı galiba sadece cities dosyasını atabildim ama o da işe yaramıyor.gps den konumlamaya giriyorum,bağlantı yok diyor..konumu bile bulmuyor.

şu işi bastan alabilme sansımız var mı? teşekkürler

fofeng87

Üye
bugün 5530 umu kapanma sorunu nedeniyle nokia club a götürdüm adamlar bana avea hatların böle şeyler yaptığını söyledi. bazı telefonlarla uyuşmadığnı kısa devre yaptığını söyledi. bana avea hattımı yniden çıkartmamı söylediler . bende bunu kabul etmeyip versiyonunun düşürülmesini söyledim onlarda bunu yapamayacaklarını sadece yükseltme yapabileceklkerini söylediler. şaşırdım ititraz ettim bunu nokianın yetkili servisi yapamıyorsa kim yapacak dedim yapabileceğimiz bişey yok dediler . bıraktım telefonu nemesisle güncellemiştim ama product kodu falan gene eskisini girmiştim umarım bie sorun yaratmaz . yarın alacağım sonucu size yazarım arkadaşlar . en son şansım avea hattımı değiştirmek kalıo onuda yarın telefonu alıncaya sakladım . oda olmassa ne yapacağım bilemiyorum:D