5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

buraksahin

buraksahin

Üye
nadir kardeş benim 5800 da video izleyemiyorm faceboktan.. hangi programı yuklemem gerikiyo..forumda herkez farklı şeyler sölüyo nadir kardeş..facebooktaki videoları kesn izleyebileceğim bir program yok mu?? ne olur yardımcı olun..kafayı yiycem..artık doyadoya facede video izlemek istiyorm telden... verceğin biligler için şimdiden teşekkür edrm..saygılarımla..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nadir kardeş benim 5800 da video izleyemiyorm faceboktan.. hangi programı yuklemem gerikiyo..forumda herkez farklı şeyler sölüyo nadir kardeş..facebooktaki videoları kesn izleyebileceğim bir program yok mu?? ne olur yardımcı olun..kafayı yiycem..artık doyadoya facede video izlemek istiyorm telden... verceğin biligler için şimdiden teşekkür edrm..saygılarımla..
kusura bakma kardeşim seni unuttum http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...netten-video-izleme-youtube-dahil-248248.html bu programı kullan başka çözüm yok şu an..

buraksahin

buraksahin

Üye
saol nadir kards inş. işe yarar..

typerremzi

Üye
ya benim 5800 ın kulaklığı takınca kulklıktan çok az ses geliyor nedeni ne olabilir

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
nadir hocam ben verdiğin office temel paketini kurmaya çalıştım ama sertifikaladığım halde sertifika hatası veriyor yardımcı olabilir misin?

--------------- Ekleme ---------------

quickoffice leftup yükledim şimdi çalışıyo :))

buraksahin

buraksahin

Üye
5800 da ekranda anekranda kısayolların çıktığı versiyonun adı neydi

fofeng87

Üye
öncelikle teşekkür ederim..şimdi sana söyleyeceklerimi adım adım yaparsan güncellemeyi yaparız..
NOKIA 5530XM RM-504
0573169 Euro2 Turkey Black-Red
0583710 Euro2 Turkey Black-Grey
0577616 Euro2 Turkey White-Blue
0583850 Euro2 Turkey White-Pink
0584012 Euro2 Turkey White-Yellow
bu kodları bu konunun 1.ci sayfasında 9.cu mesajdaki gibi nemesis suite ile değiştirerek <a href="http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/NokiaSoftwareUpdaterSetup_tr.exe">Nokia Software Updater</a> ile güncellemeye çalış..eğer hala güncelleme bulamıyorsa:
bilgisayarındaki pc suite ve nokia ile ilgili tüm programları kaldır sonra burdan bu programı indir pc ye kur..kurduktan sonra pc suite i kur ve telefonunu pc ye tanıt..yani telefonunu pc görsün
sonra
bunları indir..bunlar senin telefonunun güncel versiyonu..program kurar gibi aç pc ye kur bunları..rardan çıkarınca tek parça olacak zaten..
sonra phoenixi çalıştırıp telefonuna son versiyonu yükle canım..phoenixin nasıl kullanacağına burdan bakabilirsin..haydi kolay gelsin sonucu bekliyorum..

şu an yüklüyorum sanırım gibi reset atma sorunum vardı benim kendi kendine kapanıp açılıyodu umarım bununla geçer birde ne gibi değişiklikler var bu sürümünde 5530 un bi bilgin car mı son soru garantiye bi etki etmez dimi bu versiyonu nemesisle güncelleme olayı?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
şu an yüklüyorum sanırım gibi reset atma sorunum vardı benim kendi kendine kapanıp açılıyodu umarım bununla geçer birde ne gibi değişiklikler var bu sürümünde 5530 un bi bilgin car mı son soru garantiye bi etki etmez dimi bu versiyonu nemesisle güncelleme olayı?
kardeşim ne gibi değişiklikler var bilmiyorum çünkü o telefonu kullanmıyorum..güncellemeyi yaptıktan sonra nemesisle kodunu eskisine çevirirsin sorun klamaz..

fofeng87

Üye
Nasıl yani anlayamadım tam olarak güncelleme bittikten sonra tekrar nemesisle bir şeyler mi yapmam gerekiyor?
yoksa nokia software güncellemeyi bitirdikten sonra bir şey yapmama gerek yok mu?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nasıl yani anlayamadım tam olarak güncelleme bittikten sonra tekrar nemesisle bir şeyler mi yapmam gerekiyor?
yoksa nokia software güncellemeyi bitirdikten sonra bir şey yapmama gerek yok mu?
sen yukardakileri yap güncelleme bitsin telefona son versiyonu yükle nemesis suite ile kodu değiştirdiysen yeniden eski koduna dönderirsin..

fofeng87

Üye
sen yukardakileri yap güncelleme bitsin telefona son versiyonu yükle nemesis suite ile kodu değiştirdiysen yeniden eski koduna dönderirsin..

Şu an tamamlandı güncelleme işlemi 11 ile başlayan son versiyon yüklendi telefonuma
*#0000# yaparak kontrol ettim şimdi başka bi işlem yapmama gerek yok sanırım bunu soruyorum?
eğer hepsi bu kadarsa emeğine ve ilgine teşekkür ediyorum

buraksahin

buraksahin

Üye
5800 ın en son versiyonunu nerden yukleyebilirm nadir kardes. beni yonlendirirmsn

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şu an tamamlandı güncelleme işlemi 11 ile başlayan son versiyon yüklendi telefonuma
*#0000# yaparak kontrol ettim şimdi başka bi işlem yapmama gerek yok sanırım bunu soruyorum?
eğer hepsi bu kadarsa emeğine ve ilgine teşekkür ediyorum
kod falan değiştirmediysen diğer işlemlere geç..program falan yükle yani..

--------------- Ekleme ---------------

5800 ın en son versiyonunu nerden yukleyebilirm nadir kardes. beni yonlendirirmsn
kardeş bu konunun 9.cu mesajındaki gibi navi kodunu nemesis ile telefonuna uygula sonra Nokia Software Updater ile güncelle..

fofeng87

Üye
kod değiştirdim değiştirmem gerektiğini yazmışsın çünkü nemesis programını kullanırken?
şimdi yeniden nemesisle eski kodunu girmelisin deme sakın :D hatırlamıyorum bile:D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kod değiştirdim değiştirmem gerektiğini yazmışsın çünkü nemesis programını kullanırken?
şimdi yeniden nemesisle eski kodunu girmelisin deme sakın :D hatırlamıyorum bile:D
kardeşim telefonun kapağını çıkar pilin altında yazar 7 rakamlı product kod diye....onu yeniden nemesisle değiştirde garanti falan sakata girmesin..

fofeng87

Üye
product code bunu değiştirdim işte nemesisi kulllanırken değiştirmem yazıyordu çünkü verdiğin kodlardan kendime uygun olani girdim nemesiste red black olanı

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
canım kardeşim sen dediğimi yap lütfen..

fofeng87

Üye
canım kardeşim sen dediğimi yap lütfen..

pardon sabrını zorladım biraz kusura bakma 2. mesajı gönderdiğin mesajı okumadan yazmıştım şimdi söylediklerini yaptım eski koduda girdim tamamdır. ilgine ve sabrına tekrar teşekkür ediyorum kolay gelsin

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
pardon sabrını zorladım biraz kusura bakma 2. mesajı gönderdiğin mesajı okumadan yazmıştım şimdi söylediklerini yaptım eski koduda girdim tamamdır. ilgine ve sabrına tekrar teşekkür ediyorum kolay gelsin
hah şöyle denileni yaparsanız işler daha çabuk biter sende sağol canım kardeşim..