5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

hll10

Üye
slm.. bnm şöyle bi sorunum var dün akşam n97 telefonuma software updaterdan 20.0.027 versiyonu yükledim ama kamerada fotoğraf modunda ekran küçüldü tam ekran değil artık ama video modunda tam ekran.. bu fotoğraf modunu nasıl tekrar tam ekran yapabilirim?

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hard format at düzelir büyük ihtimal...

hll10

Üye
telefonu yeni aldığım için format nasıl atılır bilmiyorum açıkcası ?

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ortadaki yeşil,kırmızı ve yandaki kamera tuşuna aynı anda basacaksın sonra açma-kapama tuşuna basacaksın telefon açılınca ayarları sorarsa tamam demektir..bu işlemleri telefon kapalıyken yapacaksın..

hll10

Üye
yaptım ayarları da sordu format oldu ama kamera düzelmedi yaa kamerada ekranın sağındaki çıkış flaş modu menü vs saydamdı yani 3.5 inçlik ekranın tamamını kullanıyodu fotoğraf modu ama azımsanmıycak kadar küçüldü sağ taraftaki ikonların kapladığı alandan da fazlası siyahla kaplandı güncelleme sürümünün bi özelliği mi bu yoksa? eğer öyleyse çok saçma yani video modunda tam ekranken fotoğrafta böyle olması

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bilemiyorum büyük ihtimal yeni sürümün özelliğidir..öyleyse yapacak birşey yok..

husmenx

Üye
ben yeni sürüm yükledim o şekilde bi sorun olmadı... formatlayıp tekrar kurmayı dene .... formalamadan önce bilgilerini yedekle ve depo hafızayı biçimlendir.

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşın dediğini yap baklaım bir..

hll10

Üye
fabrika ayarlarına döndürürsem ilk haline döner mi yoksa bu yüklediğim son sürüm kalır mı

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşın dediğini yap baklaım bir..
yaptım abi ya format attım sonra tekrar yükledim bu sürümü değişen bişey yok kafayı yicem sabahtan beri bunla uğraşıyorum

Sehzade

Üye
surum kalır surumu silse ztn telefon acılmaz simdi tekrar yuklemeyi dene

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeşim geriye dönüş çok zor sen yapamazsın..teknik bir sorun mu oluştu acaba?

hll10

Üye
kod numarasından kontrol ettim nokianın sitesinde uyumlu ve son çıkan sürüm olarak gözüküyo yüklediğim yani teknik açıdan sorun olmaması gerekiyo kameranın çözünürlüğüyle ilgili şikayetler vardı bunun için küçülttüler mi fotoğraf modunda ekran boyutunu acaba diycem de çok saçma yani ekranın %25ini kesmezler heralde:S teknik servise falan göstercem artık.. ilginiz için çok teşekkürler

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet teknik servise göster..teknik bir sorun oluşmuş olabilir..normalde öyle bir sorun olmadı şu ana kadar..

husmenx

Üye
aarkadaşlar program pc de sertifika vermeyle ilgili et bir bilgisi olan var mı?

husmenx

Üye
bende birtane n97 var bazı programları sertifika nedeniylekuramıyorum....sertifikayı sitesinden talep ettim ve 24 saat içerisinde bana sertifika dosyalarım geldi.....şimdi de telefona kurulacak olan programı bilgisayarda sertifiklamak istiyorum ancak dün aşamdan beri çok uğraştım ama yapamadım.....net olarak yapabilen vrsa yardımlarını bekliyorum .....

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sitede veya nette cepten sertifikalama diye ara bulursun..

husmenx

Üye
aradığım cepten değil pc üzerinden dir....bu şekilde imkanı var mı?

husmenx

Üye
ben oraya baktım eğer son sayfalaa bakarsan olaya çözüm bulunamamış..