Nadir
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
tabiiki fark var bir kere mesaj yazma sorunu kalkıyor..Nokia Software Updater ı pc ye kur güncelle..arkadaşlar bende 5800 aldım cihazda sürüm olarak v30 yüklü acaba v31 sürümünü yüklemelimiyim aralarında cok fark varmı
Erdem kardeşim başka bir bilgisayarda deneme imkanın varsa ordan güncellemeye çaış daha olmazsa ilk sayfada phoenix programını verdim onu kurup güncelle..arkadaslar telefonu yenı aldım surum 30 bir sey nokia software updaterla yukselmeye calsıtım buldu da ısleme basladı yaklasık 143 mb lik bir yukleme gerceklestirdi daha sora tahmin sure 15dk falan yazdı dolmaya baslıyordu o sırada pc reset attı kendine bu 3 tekrarlanmamda da oldu. ama ikinci ve ucuncu seferde bir sey yuklemedı direkt 15 dakka kaldı yazısana gecip oyle reset attı neden olabilir tskler
nokia maps ilk sayfada onu açarsan o sesli tarifi yapar..şebekeyi kapattığın doğru ordan sadece tümleşik gps açık olsun..Nadir abi tesekkur ederim baska bir pc den deniycem artık. ben bir de gps hakkında bır soru sormak ıstıyorum benım kı navi edition sımdı bu yurume tarifi ya da arabadakı seslı tarıfın oldugu yer haritalar kısmı mı yoksa uygulamalardakı yer mi. bir de ben para yazmasın diye sebekeyi kapattım konumlamada acaba dısardayken baglanır mı yoksa sebekeyı acık mı tutmam lazım? tesekkurler
ilk sayfada verdiğim phoenix ile yap..diger bılgısayarda da yapamadımsurum guncellemeyi
Merhabalar forumda aradım ama bulamadım bir türlü nokia 5530 açılmıyor açmaya çalıştığımda ilk nokia yazısı çıkıyor ve orada takılı kalıyor. Hard format atmak istiyorum ama malum dokunmatik olduğundan bu telefona nasıl format atabilirim ?
Mrb 5800 Kullanıcısıyım ve yeni aldım Güncellemeleri yapılmışmı yada ne yüklenir nerden yüklenir bilemiyorum yardımcı olabilicek arkadaşlar bana ulasabilirlermi lütfen .
Cehennem arkadaşım aynı 5800 gibi ortadaki kırmızı,yeşil ve yandaki kamera tuşuna aynı anda basıyorsun açma-kapama düğmesine basıp sana saat ve diğer ayarları sorana kadar basılı tutuyorsun..acaba en son firmware numarası nedir v31.2.008'i duydum ama doğrumudur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?