cabbar007
Üye
kardeşim verilen bir siteden link veriyoruz,benim internetim kotalı hepsini yüklmeye kalksam kotayı mahvedeceğim,lütfen bilip bilmeden konuşmayın..Arkadaşlar konu için teşekkürler.Milyon tane hosting varken neden hala rapid seçiliyor.yüklediğiniz dosyalar sadece premium üye olarak indirilebiliyor. başka dosyalar için de sürekli bekletiyor.Rapid den vazgeçelim artık.çizgisi değişti.sadece paraya odaklı oldular.çok yakında silinip gidecek bu gidişle.saatlerdir indiremiyorum.sizlerden ricam uploadlarınızı başka sitelere yapmanızdır.bu güzel konu için de tekrar teşekkür ederim.
nasıl karışık kardeşim phoenixi nasıl kuracağın,nasıl yapacağın hepsi ayrıntılı,resimle anlatmaya kalksak on sayfa sürer,ordaki adımları izlersen çok basit aslında..5530 var ama çok karışık
Sanırım telefon flash uygulamaları çalıştırıyor fakat internet tarayıcılarıdaki flashları desteklemiyor.
Nokia 5800XM N-gage ve kinetic scrolling desteği için kendi sitesine istekte bulundum ve benim gibi birçok insan da bulunuyor. Sizler de boş bir vaktinizde yazın.Görüşler sayıyla orantılı olarak dikkate alınır belki.
Sonuç olarak V40 yazılımı sabırsızlıkla bekliyoruz.
galeriyi güncellemelisin..müzik çaları açınca kütüphaneyi güncelle olacak ordan bulduracaksın..benim 5800 ın hafıza kartına pcden müzik attım dosya yöneticisinden müzik görünüyor ama müzik çalarla galeride görünmüyor yardım ederseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?