geçen ay 5800 blue aldım hemen v51 yazılımını yükledim ve sonra ovi magaza çalışmamaya başladı buğün v52 yükledim sorun çözülmedi ovi magazayı güncelledim hata verdi yükleme sırasında
Sanırım telefonuma ( N97 Mini) virüs girdi. E hafızasındaki dosyalar .exe olarak gösteriliyor..
Kamera çekince kontor gidiyordu Biçimlendirdim hard format attım düzeldi ama yinede telefonda aşırı performans düşüklüğü var
Ama dosyalar en başta düzeldi(formattan sonra) daha sonra tekrar .exe oldu yine format attım düzelmedi..
çok fazla format atmak da istemedim.. Bozulmasın diye Ne yapıcam
var işte 2 tane hafıza var biri 200 küsür mb diğeri 8 gb 200 lükte tel. hafızası diğerinde DEPO Hafızası yazıyor .. ama kart yok.. o depo hafızasında sorun var ...
ya arkadaşlar ben 5530 kullanmakdayım v32 versionu gelmiş ve geldiği gibi yükledim sonra modifikasyonlu v31 versionlu bi fw yükledim tel kapandı kapanış o kapanış tabi nedeni alt versiyonu olduğu için miş jaf ile yabancı bi ülkenin olan v32 versiyonu kurdum ve tel yabancı dil ingilizce türkce olanını kurucam tekrar ama türkcel dil kodunu nokia nın sitesine yazdığımda güncel version v31 olarak görmekde bi el atarmısınız?
selam. ben de en sonunda N97ciler arasına katıldım fakat büyük bir sorunum var. telefonun kulaklığından çok az ses geliyor. ben de konuşurken neredeyse telefonu kulağımın içine sokuyorum. kulaklıktan gelen sesi arttırmanın bir yolu yok mu? phonix ya da nss gibi programlarla sesi arttıramam mı? yardımcı olursanız sevinirim.
iyi günler ben yazılımıgüncelleyemiyorum ne yaptıysam olmadı telefon yurtdışından gelmiş güncellemek istiyorum olmuyor bütün dil kodlarını denediim olmadı....
Sanırım telefonuma ( N97 Mini) virüs girdi. E hafızasındaki dosyalar .exe olarak gösteriliyor..
Kamera çekince kontor gidiyordu Biçimlendirdim hard format attım düzeldi ama yinede telefonda aşırı performans düşüklüğü var
Ama dosyalar en başta düzeldi(formattan sonra) daha sonra tekrar .exe oldu yine format attım düzelmedi..
çok fazla format atmak da istemedim.. Bozulmasın diye Ne yapıcam