5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Ferzan

Ferzan

Üye
telefona kurduğun herşey gider..
Nadir hocam merhaba ben 2 gün önce n97 telefonuma 21.0.102 v3 yazılımını yükledim ama içinde türkçe dil seçeneği yok eski yazılımı yükleyemiyorum 21.0.045 <<<< bunu yükleyemiyorum artık ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz lütfen

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ya niye o hataya düştünüz anlamıyorum..o yeni yazılım değildi ki..farklı dil grubuna ait güncelleme..ilk sayfada Türkçe kodlar var nemesisle değiştir güncelle..

Ferzan

Ferzan

Üye
ya niye o hataya düştünüz anlamıyorum..o yeni yazılım değildi ki..farklı dil grubuna ait güncelleme..ilk sayfada Türkçe kodlar var nemesisle değiştir güncelle..
güncellemeleri görmüyor en güncel bu diyor phoenix ile de yüklenmiyor eski sürüm benimkinin kodu da türkçe zaten 0576357

mrcn06

Üye
Ne ise o prensip be Nadir 2 gündür aralıksız arıyorum.Lanet olası 5800 ın nemesisle degistirdim phoenix i de kurdum oda birşey görmüyor.nsu v.40 ı görüyor ama ne illetse kendisi 15 den 14 e gelirken sürekli usb cıkar tak cıkar tak uyarısı verip sonunda telefon kurtarma sayfasını zönkletiyor.Geberdim sinirden bi kinetik cekme yapamadım delilere döndüm Allah aşkına yardım edin.Nasıl düzeltecem bu 15-14 muhabbetini yada phoenix kullanmasını biri detaylı anlatsa sevinirim.Zira kendisi firmware ubdate secimine bomboş seçeneklerle geliyor.

mrcn06

Üye
Ya arkadaşlar tamam yaptıysanız hayırlı olsun.Artık alayınızı kıskanmaya başladım.2 gündür uğraşıyorum ve hertürlü yöntemi denedim verdiğiniz linkler kurulumlar phoneix nsu versyonu güncelleştirmeye hazır ve razı.Ama sorun şu ki her ne yöntemden kullanırsam kullanayıp laptop olduğundanmıdır bilinmez usb ile aramdaki baglantı kesiliyor.Güncelleştirme başladığı anda telefonla iritibatım kapanıyor bi ilerleme olmazken sürekli usb cıktı taktı sesi geliyo.Biriniz bi yardım edin Allah billah aşkına şu mübarek gün ve saatte.Nadir bende sivaslıyım 22 yıldır kayserideyim be toprak sen yardım et bariii

denizes26

denizes26

Üye
Merhaba diyorum ve bir sorum olucak benim 5800 ın versiyonu 3.1 ve 4.0 veya 4.1 yapmak istiyorum nasıl olucak aşamalı olarak anlatabilir misiniz ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
aşamalı diye birşey olmaz..en son sürüm v40 dır,onu yüklersin..ilk sayfada 9.cu mesajda var..

ozkan184

Üye
5800 kullanıcısıyım bende telefonumu yeni aldım sayılır zaten çou güncellemeler yuklü olarak aldım ben teli anca haritalar programında turkiyenin bazı ilçeleri gösterilmioyor versiyonu ise3.01 bunun için n yapmak lazım

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia Ovi Maps ise yapacak birşey yok..

karkarkara

Üye
Garmin kurmanızı tavsiye edebilirim ovi maps yerine...

--------------- Ekleme ---------------

Geçenlerde nokia'ya mail attım güncellemelerin rm kodunu değiştirilmeden yapılabilmesi için diğerlerine de açılmasını ancak aradılar ve yeni bir güncellemenin çıkabileceğini söylediler ancak ne zaman olduğu hakkında bilgi vermediler hatta bu güncelleme bazı rm kodları için hiç açılmayıp (eskide olan memnuniyetsizlikleri değiştirip) yeni versiyonun en son sürüm olarak kullanılabileceğini söylüyorlar...Ki yabancı sitelerde de bunu destekleyen şeyler var umarım v41 yakındır...

ozkan184

Üye
5800 için görüntülü konuşmayı destekleyen msn programı var mı bide world excel gibi programlar var mı bilen var mı arkadaşlar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
symbian os 9.4 programlar bölümü var..

onurksk

onurksk

Üye
ÜStat merhaba,N95 kullanıyorum navi kodunu alabilmek için ne yapmam gerekiyor Ovi mapsi kullanmak istiyorum yardım edersen sevinirim ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
N95 için navi kodu olmaz..ovi maps in sınırsız ve ücretsiz versiyonu sitemizde verildi..

onurksk

onurksk

Üye
N95 için navi kodu olmaz..ovi maps in sınırsız ve ücretsiz versiyonu sitemizde verildi..

Üstadım o zaman N95'te bu programı olarak kullanmak için ne yapmam gerekiyor yardımcı olursan sevinirim

onurksk

onurksk

Üye
Üstat son bir şey sormak istiyorum ben telefonu Secman ile hackledim yani imza sorunu olmadan her uygulumayı kurabiliyorum senin verdiğin Nokia map 3.0 uygulamasını kursam sertifika uygulamasını yapmadan işe yararmı kullanabilmek için ? N95 için Nokia Ovi maps'i kullanmak istiyorum ama yöntemini bulamadım :(

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
onun sertifika ile alakası yok..yine lisans ister sen yukarda verdiğim bölüme bak..