5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

warhacker

warhacker

Üye
Nadir abi eyeSight™ Moove! Mp3 Player senın programı indirdim 5800 ımda süper çalışıyor ama playlist yok :D bunun yeni sürümünü nerden takip edebiliriz bir sitesi varmı bu programın?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
maalesef bilmiyorum..çıkarsa zaten paylaşırız..

thechatlak46

Üye
çok saol arkadasım emegıne saglık

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey değil..

lad_enes

Üye
Alirken Renk ' e dikkat etmeli miyiz? Avantaj ı falan varmıdır.. Ben Yanları GRİ Olandan alacağim'da fark edermi kırmızısıyla falan bir fark varmı,galiba bu son sürümüymüş?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
alırken dikkat edeceğin husus sağ üst köşede açıklık olup olmadığı..açıklık varsa alma..

frknkrz

Üye
Arkadaslar benim telefonumun guvenlik kodunu unuttum ve suan acilmiyo nasil yardimci olablrsinzz admin dikkatine

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaslar benim telefonumun guvenlik kodunu unuttum ve suan acilmiyo nasil yardimci olablrsinzz admin dikkatine model 5530

--------------- Ekleme ---------------

benim telefonumun guvenlik kodunu unuttum ve suan acilmiyo nasil yardimci olablrsin

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sitemizde bu konuyla ilgili konular açıldı bir araştırma yap..olmazsa telefona hard format at..

boramir1981

Üye
Nadir hocam 5800 için Mail for Exchange 3.0 veya üzeri varmıdır acaba. yardımcı olursanız sevinirim.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
symbian os 9.4 programlar bölümüne bak..

exprus

Üye
telefonla konuştuktan sonra telefonum kitleniyor..
2 gündür olan bi durum ne yapmalıyım

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hard format at..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey değil..desteklerinizi bekliyoruz..

falcon_1988_54

Üye
gerçekten teşekkürler emeğinize sağlık

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey değil arkadaşlar..

Ferzan

Ferzan

Üye
Nadir hocam merhaba ben 2 gün önce n97 telefonuma 21.0.102 v3 yazılımını yükledim ama içinde türkçe dil seçeneği yok eski yazılımı yükleyemiyorum 21.0.045 <<<< bunu yükleyemiyorum artık ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz lütfen

egemen54

egemen54

Üye
mrb arkadaşlar. ilkkez böyle birşey yapıcam o yüzden sormam gerekiyor güncelledikten sonra sınırsız navigasyon paketi felan yine aynı kalıyomu herhangi bişey yapmadan bunun yanında diğer ücretsiz şeyler felan hepsi kalıyomu yoksa benim ek bişimi yapmam gerekiyo ? teşekkürler

tpcü1212

tpcü1212

Üye
gerçekten teşekkürler emeğinize sağlık

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
mrb arkadaşlar. ilkkez böyle birşey yapıcam o yüzden sormam gerekiyor güncelledikten sonra sınırsız navigasyon paketi felan yine aynı kalıyomu herhangi bişey yapmadan bunun yanında diğer ücretsiz şeyler felan hepsi kalıyomu yoksa benim ek bişimi yapmam gerekiyo ? teşekkürler
telefona kurduğun herşey gider..