bende windows phone 7 li bir cihaz veya iphone olabilir diye düşünüyorum
artık nokia eskisi gibi degil sanırım en doğrusu beklemek şimdilik ama üç aydır hangi telefon
diye düşünüyorum karar veremedim
5800 almayı düşünüyorum kamerayı anladım orta sınıf bir kamera okey,ses nasıl acaba mesela n73e göre az mı çok mu ? çok mu az net değil mi videosu olan varsa koysun yardımcı olsun kısa zamanda alabilirim.
5800 almayı düşünüyorum kamerayı anladım orta sınıf bir kamera okey,ses nasıl acaba mesela n73e göre az mı çok mu ? çok mu az net değil mi videosu olan varsa koysun yardımcı olsun kısa zamanda alabilirim.
5800 ün standart kulaklığı tatmin edici değil..herhangi bir kulaklığı takarsanız arasında ciddi fark olduğunu görürsünüz ..kulaklık sesi volüm olarak biraz daha yüksek olabilirdi ancak netliği bu eksikliğini yok ediyor..ben müzisyenim benim için kalite -netlik önemli..yüksek volümü olup ses kalitesizse kaldırıp atarım..ses çekim kalitesi de çok ii
selam nadır kardes bende 5800 kullanıcılarından bırı oldum
konunu ıyıce okudum takıp ettım ama derdıme care bulamadım..
nokıa pc suıt le guncelleme yaparkende 15dk kala yarıda kalıyodu
senın anlattgın phoneıx programıylada denedım hepsını uguladım yıne aynı yerde tel kapandı acılmadı pc kapattım actım devam etma yanı bı turlu v40 yapamadım bi yardımcı olursan cok sevınırım..
selam nadır kardes bende 5800 kullanıcılarından bırı oldum
konunu ıyıce okudum takıp ettım ama derdıme care bulamadım..
nokıa pc suıt le guncelleme yaparkende 15dk kala yarıda kalıyodu
senın anlattgın phoneıx programıylada denedım hepsını uguladım yıne aynı yerde tel kapandı acılmadı pc kapattım actım devam etma yanı bı turlu v40 yapamadım bi yardımcı olursan cok sevınırım..
kodu değiştirdikten sonra
hemen cafeye git deep freeze varsa kaldırttır pc den sonra NSU yu yükle ordan güncelleştir . eğer olmassa başka pc ye geç ben 2 tane pc değiştirdim 3. pc de yüklendi