aliçoooo
Üye
arkadasım sen ilk önce ayarlar-bağlantı-hedefler ve internet yazan yere gir ordaki önceliği wlan'a ver..Sorunun çözülecektir die düşünüyorum..15 gün demesinin sebebide trial olmasından..nadir abi v tap prog kurdum. ancak programı açar açmaz şebekeyle internete giriyor. w lan ile bağlanması için nasıl ayarlamamız gerekiyor. bide 15 gün diyor.
Evd Nadir abinin dediğide kesin çözümlerden birisivalla şebeke bağlantısını başka zamanlarda kullanmıyorsanız benim gibi silin..ayarlardan bağlantı ayarlarına girip hedeflerden siliniyor..
Bnde smdi yükledim hiçbir sorun vermeden direq girdi wlan ağıyla..Sorununun çözülmesine sevindm..ii günllerde kullantamam abiler sağolun. bağlatı ayarlarından wlan ı da sildim. wlan nı yeniden yapılandırdım. bu sefer direk girdi. şimdi programı deneyecem bi. teşekkürler........
arkadsım gir rehberine eğer cok kişiyse söyle elini alttan yukarıya doğru hızlıca ceq ve bırak elini gerisini sen seyretdostlar bi sorum olacak forumda çok yeniyim ayrıca nokia tür telefonlarda da bu yüzden lütfen cahilliğimi bağışlayın telefonu aldım ve versiyon geldiğini duydum açıkcası telefonuda bi arkadaşımın tavsiyesiyle aldım güzel telefon versiyon yükledim güç bela fakat yeni versiyonda kinetic scrolling eklendi diyosunuz fakat ne anlama geldiğine pek anlam veremedim mantık yürütmeye calısdım fakat dogru mu yanlıs mı bilmiyorum da birisi kısa da olsa açıklayabilir mi?
arkadasım o telefonun ayarlarından yapabileceğin ßirsey..sky fire ile ilgisi yoq..menü-ayarlar-telefon-ekran-ışık zamanaşımı en yükseğe alabilirsin..skyfire kurdum. gayet güzel çalışıyor. dokunmatiğide çok güzel algışıyor. tşk ler nadir abi.
--------------- Ekleme ---------------
abi bu prog süresiz dimi? bide ekrana dokunmazsam kararıyor ve sonrada tuş kilidine geçiyor. bunun bi ayarı varmıdır acaba.
Hımm..Anladm ama malesef kardes o sky firenin özelliği..onun ayarıda yoq malesef..anladım ali kardeş ama mesela galerinden bir video izlediğim zaman hafıza kartındaki o zaman kapanmıyor. yani video yu tel algılıyor o zaman. ama bu program video yu algılamadığın dan kapanıyor. bir ayarı vardır diye düşünmüştüm.
Her zaman bekleriz..teşekkürler arkadaslar tahmin ettiğim şeymiş güzel telefon bu forumdan da bolca faydalanıcam yardımcı olan olmaya calısan herkese teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?