kurt_eren_1905
Üye
nadir abi proted kodum 0559083 ama telefonun arkasında 0579269 yazıyo bu sorun olurmu garanti açısından falannadir abi flash tıkladım scan dedim ------------ Product Info ------------
Code: 0559083
BU Çıktı
--------------- Ekleme ---------------
evet abi bu 0559083
--------------- Ekleme ---------------
ama tel arkasında 0579269 yazıyor
telefonuna hard format atacaksın..telefonumun tuş takımını ve rehberi 2 gündür açılmıyor ne yaptım hangi ayarla oynadım bulamadım yoksa telfonda bir arızamı var diyeceğim ama menüye girince sağ ve sol tuşlar gayet rahat kullanılıyor ama ev ekranına geldiğimde sol tuş takımı ve sağ rehber açılmıyor çıldırmak üzereyim bi yardım etsen nadir kardeş telefonum 5530 acil cevap bekliyorum orjinal ayarlara döndüm yine düzelmedi
hard formatı nasıl atacağız birde onu anlatsan süpersin kardeş şunu unutmaki telefonun tuş takımı açılmıyor yani yıldızdı kareydi numaraydı mümkün olmuyor hard format nasıl atılacak bi yardım et daa
Buyur arkadasımşu v40 hack bir arkadaş türkçeye çevirmişti linkini bulamdım bulan varsa atarmı buraya
v31'e hack yapılabiliyor..Uygulamalar bölümünde sistem modifikasyon bölümünden ulasabilirsinUstad iyi aksamlar.. sen daha onceleri xsign die bir sertifikalama programı vermstn ancak benm beceriksizligimde olucak ki surekli biseyi sertifikalamk istedigimde complate 0/1 not complate 1/1 diyor ve sertifikalamıyor.. sertifika dahi herseyi tam takır yaptım ancak olmadı.. sertifikalamanın baska bir yontemi var mı ? yada v31 i hackleme yontemi duruyor mu hala ?
arkadasım hack yapman kolay birsey ama güncelleme yaptıktan sonra yani v40'a yükselttikten sonra hala hack devam eder ama Hard Format atmassan güncellemenin özelliklerinin verimini tam alamassın vede sorunlar yaşayabilirsin..Vede malesef hala v40'a hellox hack desteği sağlamadı..ama bn çıkana kdr peq verim alamadan yada v31 sürümnden devm ederim diyorsan Alttaki verdiğim Linki dene vede hack yap..peki hack yaptıktan sonra yeni guncellemede bir sorun oluşu yormu ? oluşmuyorsa aliço bana tam link atabilirmisin ?
arkadasım hack yapman kolay birsey ama güncelleme yaptıktan sonra yani v40'a yükselttikten sonra hala hack devam eder ama Hard Format atmassan güncellemenin özelliklerinin verimini tam alamassın vede sorunlar yaşayabilirsin..Vede malesef hala v40'a hellox hack desteği sağlamadı..ama bn çıkana kdr peq verim alamadan yada v31 sürümnden devm ederim diyorsan Alttaki verdiğim Linki dene vede hack yap..
Helleox2 v.2.03
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?