GrknYavas
Üye
video izlerken pili çok yediği için ısınır haliyle..Herkeze selam.
Arkadaşlar 5800xm de vodafone mobil tv izlerken (belki bütün videolarda oluyodur pek izlemiyodum) telefon çok ısınıyo acaba bunun bi zararı olurmu telefona?
Bunun sebebi nedir nasıl bi çözüm olabilir ?
iyi günlerde kullan..Arkadaşlar telefonu phoneix ve anlatım sayesinde başarıyla güncelledim.
Teşekkür ederim =)
eski kodu yüklersen garanti dışı olmaz ve eski versiyona dönmez..o kod birde 0587676 kodu navi kodudur..Nadir hocam cevap için teşekkür ederim.
Şimdi bu güncelleme konusunda benim kafam biraz karıştı belki kızıcaksınız ama şu soruların cevabını tek bi mesajda görmek istiyorum bide bu güzelliği yaparsanız bana çok mutlu olucam
5800 v40 güncelleme;
1- En başta Product Code değiştiriyoruz. Güncellemeyi başarılı bir şekilde yaptıktan sonra tekrar eski Product Code'u yüklediğimiz zaman garanti kapsamından çıkma durumu filan oluyormu? bide eski kod pilin altındaki değilmi yani onu tekrar yükleyince telefonda eski versyona dönmiycek dimi ?
2- (0586819 Euro 1 Navi) bu kodla yüklediğim zaman telefon navigation edition mı oluyo?
formatta telefondakilerin hepsi silinir..simdeki rehberi geri getirmen için rehbere girip ayarlardan kullanılan hafızayı sim yap sonra rehbere dön numaraları telefon hafızasına kopyala tekrar ayarlardan kullanu-ılan hafızayı telefon hafızası yap olur biter..formatta sime birşey olmaz..ustad ben teleona biraz once format attım.. hafıza kartındaki bilgiler oldugu gibi duruyor ancak sim kartındakiler silindi yani telefon rehberi dogru mu bu ? rehbere girdigimde seçenklerden sim numaraları > sabit ara. kartvizitleri dedikten sonra sabit ara. etkinlestir dedigimde puk felan istiyor onu yaptıgımda numaralarım geri gelir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?