5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

parlamentt

parlamentt

Üye
merhaba arkadaslar ben N97 kullanıcısıyım. flash player sorununu hala çözemedim birsürü program yukledım ama kimisi sertifika sorunu verdi kimisi dosya sistemi desteklenmedi. vs... düzgün calısan bir flash yokmu kimsede yardımcı olsa...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
skyfire i kullan...

mailinator1

Üye
5800 xm de telefonum kilitlendi.hard format attım.ancak benim aklımda şu kaldı,telefonda hangi uygulamaların çalıştığını görmek ve buna göre değişim yapabilecek bir program yokmu?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
handy taskman var sitede verildi bulup telefonuna kur..

rafi1994

rafi1994

Üye
Kaç gündür yapamıyordum nerdeyse 3 günümü verdim ama sonunda becerdim bizim evde 3 tane 5800 annemin babaemın ve benim kaç gündür yapamadığım şeyi 1 günde 3 tane yaptım Teşekkürler NADİR abi

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kaç gündür yapamıyordum nerdeyse 3 günümü verdim ama sonunda becerdim bizim evde 3 tane 5800 annemin babaemın ve benim kaç gündür yapamadığım şeyi 1 günde 3 tane yaptım Teşekkürler NADİR abi
tebrikler öğrenmişsin artık..yani balık tutmayı biliyorsun..birşey değil canım benim için zevk..evde 3 tane mi 5800 var?:ehe:ehe

veysveysveys

Üye
Arkadaşlar bende bi n97 var flash açıkken fotoğraf çektiğimde fotoğrafın sol kısmında aşırı bir parlaklık oluyor sanırım led ışıklarının patladığı yer kameranın koruma kapağından yansıyıp fotoğrafım üstüne parlıyor varmıdır bunun bi ayarı vesaire yoksa tamiciyemi götürmem gerekir telefon yurtdışı malum. teşekkürler.

mucahid2004

Üye
arkadaşlar nokia 5800 kullanıyorum versiyonunu yükseltemiyorum sitetde olan tüm yöntemleri denedim işletim sitemim windows 7 her seferinde 15 dk kaldı diyor ve cihaz kurtarma ekranına geliyor her şeyi yaptım yine olmadı görev yöneticisinden gerekli işlemleri kaldırdım kodu değiştirdim yani düşünün iki gündür uğraşıyorum ama malesef bir sonuç yok bilen arkadaş paylaşsın lütfen

gsad

Üye
nadir abi nokianın sunduğu navigasyon bi süre sonra sertifika isteyip çıkıyor mu yani nokianın sitesinden haritaları yuklersek 5800 da ücretsiz navigasyon yapamıyor muyuz

Progressivity

Progressivity

Üye
tamamen ücretsiz kardeşim

Progressivity

Progressivity

Üye
evet nadir hoca türkiye haritasının linkini vermişti daha önce bulamadım ama o konuyu nadir abi görürse konu linkini verir zaten o linkteki dosyayı hafıza kartına atacaksın cities klasörüne gerçi ben map loaderla yükledim denemedim ama çalışıyordur heralde

mucahid2004

Üye
arkadaşlar nokia 5800 kullanıyorum versiyonunu yükseltemiyorum sitetde olan tüm yöntemleri denedim işletim sitemim windows 7 her seferinde 15 dk kaldı diyor ve cihaz kurtarma ekranına geliyor her şeyi yaptım yine olmadı görev yöneticisinden gerekli işlemleri kaldırdım kodu değiştirdim yani düşünün iki gündür uğraşıyorum ama malesef bir sonuç yok bilen arkadaş paylaşsın lütfen

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
programlar çakışıyor nokia ile ilgli programları kapayıp dene görev yöneticisnden imkanın varsa arkadaşında güncelle tamamen sistemsel

mucahid2004

Üye
windows 7 de yapan arkadaşlar var nasıl yapmışlar detaylı anlatsalar sorun çözülecek belki

mertnadi

Üye
Öcelikle sayın nadir hocama teşekkür etmek istiyorum. 5800 alalı yaklaşık 10 ay oldu 11 küsür versiyon vardı bir türlü güncelleyemiyordum.Burada anlattıkları sayesinde şu anda versiyon 40 küsür diyor. Süpermiş... Çok çok teşekkür ediyorum.
Şimdi bir sorum daha var yardımcı olursanız çok sevinecem.
Telefonumda bluetooth açmaya çalıştığımda "Bluetooth İşlemi Gerçekleştirilemiyor" diye uyarı çıkıyor. Güncelleyince düzeleceğini sanıyordum ancak düzelmiyor. Oturduğum ilde nokia servisi yok. Telefonu da internetten aldım. Geri servise gönderip riske girmek istemiyorum. Bluetooth 'u kendim düzeltebilir miyim?

vj_sinan

vj_sinan

Üye
Öcelikle sayın nadir hocama teşekkür etmek istiyorum. 5800 alalı yaklaşık 10 ay oldu 11 küsür versiyon vardı bir türlü güncelleyemiyordum.Burada anlattıkları sayesinde şu anda versiyon 40 küsür diyor. Süpermiş... Çok çok teşekkür ediyorum.
Şimdi bir sorum daha var yardımcı olursanız çok sevinecem.
Telefonumda bluetooth açmaya çalıştığımda "Bluetooth İşlemi Gerçekleştirilemiyor" diye uyarı çıkıyor. Güncelleyince düzeleceğini sanıyordum ancak düzelmiyor. Oturduğum ilde nokia servisi yok. Telefonu da internetten aldım. Geri servise gönderip riske girmek istemiyorum. Bluetooth 'u kendim düzeltebilir miyim?

servise veripde riske girmek kelimesini anlayamadım ama garantiye ver çünki bluetooth bozulmuş

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet bluetooth bozulmuş servise gönder bir an önce..

zalim-bk

Üye
bir süredir bu fan clubı inceliyor çok güzel herkes bir birine yardım ediyor faydası dokunan herkesin eline sağlık...

Arkadaşlar benim telefonum nokia 5800 red fazla birşey bilmiyorumda bu telefonda navigasyon varmı veya bu ovi ne işe yarıyor ben bir türlü çözemedim de...