5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

cabbar100

cabbar100

Üye
nadir abi bilgisayarda kayıtlı filmleri telefona direkt atarsak çalışmıyor sanırım bunun için bi program var mı bilgisayara yukleyeceğim.converter diye bi program var ama video kalitesini aşırı düşürüyor.yuksek kalitede değişim yapan bi program var mı

Format Factory diye bir program var. 5800 için seçeneğide var. Gayet güzel bir program.

alpay531

Üye
ya deli olcam N79 black war bnde turkce olmuo dili neden ya o yukardaki kodu kulandımm hala ingilizce telefon yurt dısından geldii türçe olmazmı bu yaaa:off: gül gibi telefonu dili yüzünden kulanamıom :off::off:

gsad

Üye
bunu bilgisayara yukluyoruz di mi telefonla alakası yok

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ya deli olcam N79 black war bnde turkce olmuo dili neden ya o yukardaki kodu kulandımm hala ingilizce telefon yurt dısından geldii türçe olmazmı bu yaaa:off: gül gibi telefonu dili yüzünden kulanamıom :off::off:
canım burası 5800,N97 ve 5530 bölümü o kodlar senin telefonuna haliyle uymaz..a-tolga arkadaşımızın açtığı konuya bak..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet gsad pc ye yükleyip sonra dönüştürdüğün videoyu tele atıyorsun..

gsad

Üye
tmm saolun arkadaşlar

fkunak

Üye
Nadir, Benim telefonumda hedeflerde wi fi seçeneği yok Nasıl düzelteblrimTelefonum 5800

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ayarlar/bağlantı/wlan ayarlarına gireceksin..aşağıda seçeneklere basıp yenile diyeceksin ordan bulduğu ağdan istediğini seçip şifre falan isterse gireceksin o ağ kaydedilir ondan sonra kullanabilirsin..nete falan girerken o ağı seçersin..

xraicon

xraicon

Üye
arkadaşlar benim nokia 5800 ekran da yumusama ve basinca esniyor ekran.Normalde ilk zamanlar boyle bişey yok tu zaman la oldu sanki koruyucu ekran plastik mi cam olsa bu kadar esnemez cunku

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
koruyucu ekran diye birşey yok dokunmatik var o da sert cam..bence bir garantiye götür..

yalcinyakan

Üye
5800 var çerezleri falan nasıl silebilirim yardımcı olun

sadep12

sadep12

Üye
Nadir abim şu video ya bakarmısın benim bildiğim 5800 multi touch yok ama burada adamın yaptığı multi touch resmen anlamış değilim.:hmmm

Herhalde oyundan kaynaklanıyor.Oyunu oyunlar bölümüne yüklüyorum isteyen alıp kurabilir arkadaşlar.Multi touch özelliğine sahip bir oyun.

Progressivity

Progressivity

Üye
o oyun gereği öyle gerçekte multi touch yok

exprus

Üye
wlan üzerinden bağlandığımda düzenli aralıklarla bağlantı kesiliyor..
önceden izlediğim klip leri de şuan izleyemiyorum..

Progressivity

Progressivity

Üye
v40 ta wlan v31 deki kadar düzgün çalışmıyor heleki benim gbi 2blok öteden wireless ağına bağlanıyorsanız telefonla bu farkı çok daha iyi anlıyorsunuz

exprus

Üye
evet kesinlikle öyle ..v40 ta sürekli bağlantıyı soruyor ve kopuyor ..v31 de bir kere bağlandıktan sonra hiç sormuyordu..

Progressivity

Progressivity

Üye
maalesef şimdilik bu böyle nokia ya sorunların düzeltilmesi ile ilgili bir mail atmayı düşünüyorum