veysveysveys
Üye
temalar bölümü var symbian os 9.4 temalar bölümü orada istemediğin kadar var..evet son sürüm v20 dir..Merhabalar bir süredir nokia n97 kullanıyorum ama arka plan çok basit gözüküyor, biraz daha şöyle değişik güzel yapacak temalar yükleyebilirmiyimki 250 sayfaya şöyle bi baktım bununla ilgili birşeyler göremedim gözümden kaçtı belkide yardım ederseniz minnettar olurum, birde v20.0.019 en son versiyonmudur. şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için.
imei numaranla kvk servisine gir bir bak..ne yapıldığını görürsün..kvk.com olması lazım..nadir abi dün sana telefonu kvk ya verdiğimi ve kadının sorun çıkardığını buyuk ihtimal yapmayacaklar dediğini söylemiştim az önce telefonunuzu alabilirsiniz diye mesaj geldi.bir günde mesaj gelmesi normal mi yoksa herhangibir işlem yapılmamış mıdır
tamir durumunda sadece sw-software yazıyor abiimei numaranla kvk servisine gir bir bak..ne yapıldığını görürsün..kvk.com olması lazım..
yeni yazılım yüklenmiş o zaman..
son versiyonun hacki çıkmadı daha canım..5800 v 40 hack i de bi yazarsan abi
satana kadar garantidir sudur konuşurlar iş servise gelince bişey yapmıyorlar lanet olsun böyle servise kvk mış hepsi yalanevet maalesef sen de tüketici mahkemesine başvur..
kararı uygulamak zorundalar öyle şey olur mu o zaman o mahkemenin ne anlamı kalır ki? bu konuyla ilgili bir arkadaşın konusu vardı yeni telefon almıştı..cep telefonları bölümünde..nadir abi bişey sormak istiyorum bazı yerlerde tuketici mahkemesinin kararını firmaların ciddiye almadığını okudum bu doğru mu yoksa kararı uygulamak zorundalar mı
kararı uygulamak zorundalar öyle şey olur mu o zaman o mahkemenin ne anlamı kalır ki? bu konuyla ilgili bir arkadaşın konusu vardı yeni telefon almıştı..cep telefonları bölümünde..
evet canım..nadir abi 5800 mı aldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?