5800 5530 n97 için Kullaklık Önerileri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
_gambit_

_gambit_

Üye
    Konu Sahibi
5800 5530 n97 için Kullaklık Önerileri
5800 bildiğiniz gibi kendi Kulaklığı oldukça berbat.Piyasa kullaklıkları ile müzik dinleyince oldukça kaliteli bir ses ve bas veriyor.Ben sitelerde araştırma yaptım en iyi kullaklığı bulmak için ve
Sennheiser CX200 marka kulaklığı beyendim sizin önerdiğiniz bu kulaklıktan daha iyi bi kulaklık varmı ?
He bu arada müzik dinlerken ekolayzırdan bas güclendirici özelliğini açarak dinleyin (Eminim herkes böle yapıyodur.En azından biraz daha iyi oluyo)

Perfect!

Üye
phılıps kullanıyorum.ayrıca nokianın da çok fena değil.

elagozlu6718

Üye
orjinal pıhılips ses ortalıgı yıkıyo aga top atsalar duymassın bastan kulaklarından içeri hava giriyo sanarsı

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
Sennheiser CX-200 Street II var bi bakmanı öneririm

erdem3113

erdem3113

Üye
nokianı orjinal kulaklığının nesi kötü ben kutudan çıkanı kullanıorm ve ses çok kaliteli ve baya yüksek

zallas003

Üye
Sennheiser Cx-200 Street II Kullanıyorum Mükemmel Bir Kulaklık.

fthdrncCc

fthdrncCc

Üye
yeni gelen 5800 daki kulaklıklarda sorun yok beyaz kulaklık wh-205 modelli
ilk olanlar kötüymüş

ben suan wh 205 kullanıyorum gayet yeterli
zaten hic anlamış değilim kulaklıkdan bangır bangır müzik dinleynce noluyor gecen sırf otobüsde biriyle kavga ettim 1 kere uyardım biraz kısabilrmisin die
(hava atıcak ya otobüsdekilere kızlar fln dolu)
tınlamadı tekrar uyardım omzunu yittim diğer insanlarda evet kıs biraz diynce kıstı
kulaklığın amacı yeterli bi sesi siz duyabiliyorsanız sorn yok ama kroluk olsn die bangır bangır otobsde müzk dinlemenin medeniyetle alakası yok

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
evet yeni partlarda wh-205 var çok iyi

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Sennhesierdan şaşma
Bende Cx500 var paran yatiyorsa onu al
cx300 ler çok güzel ama bas ve tizler Cx500e göre daha hafif

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
benim 5730'un orjinal kulaklığı gayet güzel, sennheiser'larla aynı kalitede ama tabi 5800'ın ki o kadar iyi değil:ehe

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
benim 5730'un orjinal kulaklığı gayet güzel, sennheiser'larla aynı kalitede ama tabi 5800'ın ki o kadar iyi değil:ehe
asla sennheiser kalitesinde olamaz sennheiser kalitesini ancak Shure , Etymotic, Grado, Jays s-Jays, koss gibi markalar yakalar...

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
5800 bildiğiniz gibi kendi Kulaklığı oldukça berbat.Piyasa kullaklıkları ile müzik dinleyince oldukça kaliteli bir ses ve bas veriyor.Ben sitelerde araştırma yaptım en iyi kullaklığı bulmak için ve
Sennheiser CX200 marka kulaklığı beyendim sizin önerdiğiniz bu kulaklıktan daha iyi bi kulaklık varmı ?
He bu arada müzik dinlerken ekolayzırdan bas güclendirici özelliğini açarak dinleyin (Eminim herkes böle yapıyodur.En azından biraz daha iyi oluyo)

cx300 2 yi tek geçerim ! :oke::oke::oke::oke:

Revengeful

Emekli Yönetici
kutudan çıkan gayet iyi aslında

Halim21

Halim21

Üye
philips ve sennhesizer... ama sesi makul seviyelerde dinleyin.Aksi takdirde işitme kaybına uğrarsınız.

lionelmusti

Üye
SONY MDR-EX300SL 60 lira ve SONY MDR-EX082 35 lira.Bu kulaklıklar 5800 dahil tüm cihazlarda sennheiserı geçti arkadaşlar eastwood nickli yahya abi satıyor netten bakabilirsiniz sennheiser kullanmış yüzlerce kişi bunu daha üstün buluyor.Bende alcam yakında...

Davulbaz

Davulbaz

Üye
SONY MDR-EX082 bende var çok iyi yanlız SONY MDR-EX300SL bunu deniyecem

redoano

Üye
ses kalitesini sesin daha çok çıkması sanan ve nokianın kulaklığının nesi var diyenleri ANLAMIYORUM!

cyxaoc

cyxaoc

Üye
phılıps kullanıyorum.ayrıca nokianın da çok fena değil.

aynen philips de fena bas var ben ikinci el aldım adam kulaklığı kaybetmiş ben de babamın n95 kulaklığını alcam oda acayip bişe

Tracy35

Tracy35

Üye
yeni gelen 5800 daki kulaklıklarda sorun yok beyaz kulaklık wh-205 modelli
ilk olanlar kötüymüş

ben suan wh 205 kullanıyorum gayet yeterli
zaten hic anlamış değilim kulaklıkdan bangır bangır müzik dinleynce noluyor gecen sırf otobüsde biriyle kavga ettim 1 kere uyardım biraz kısabilrmisin die
(hava atıcak ya otobüsdekilere kızlar fln dolu)
tınlamadı tekrar uyardım omzunu yittim diğer insanlarda evet kıs biraz diynce kıstı
kulaklığın amacı yeterli bi sesi siz duyabiliyorsanız sorn yok ama kroluk olsn die bangır bangır otobsde müzk dinlemenin medeniyetle alakası yok

Evet Haklısın bangır bangır dinlemeyı çok seviyoolar ben müzik dınlemeyı çok severım bende phılıps kulakiçi kulaklık var 55TL aldım ÇoKDa GüZeL Ses veriyor önemli olan OrJıNaL KuLaKLıK AlMaK Diye Düşünüyorum tabiki Herseyın OrJıNaL iyidiR

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Arkadaş haklı wh-205 kulaklık çok deli bişey bass da vuruyor AMA hakkını vereyim en iyisi philips.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...