5800 5530 ayrimi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

luridline

Üye
    Konu Sahibi
5800 5530 ayrimi
gerek bu sitede gerekse baska forumlarda yazilimlar n97 5800 olarak ayrilmis. 5800 ile 5530 un yazilimlari %100 uyum saglamakta hatta5530 un islemcisi 50 mhzkadar daha yuksek. uc fark var 3g gps ekran. 5530 cok kucuk bi telefon cok kullanisli. ama turkiyede 3g merakindan yuzune bakilmiyo.
5800 in ucuz oldugu donemde daha pahaliya aldim 5530 u. pisman degilim. herkese tavsiye ederim:megafon:

• Beğen
Tepkiler: realwarrior

Ersin Oktay

Ersin Oktay

Üye
Aynen bende memnunum telefonumdan. yalnız bütün aradığım programları 5530 değilde 5800 diye arıyorum xD

zwangless

zwangless

Üye
Amaç ne ki bu konuyu açmandaki anlamadım.? Önüne gelen kinini kusuyoro 5800'a!

--------------- Ekleme ---------------

Ama bi konuda haklısın. Eğer 5530 da wifi özelliği olsaydı ondan alırdım acıkcası... 3g kim kullanıyor. Daha yaygınlasmadı. Sen kullansan karşındakı kullanmaz.

scuf

scuf

Üye
bende başlığı görünce 5800 ile 5530 u ayıran farkları yazmışsın sandım boşuna bakmışım gereksiz bir konu açmışsın :kotu:

Ersin Oktay

Ersin Oktay

Üye
Amaç ne ki bu konuyu açmandaki anlamadım.? Önüne gelen kinini kusuyoro 5800'a!

Ama bi konuda haklısın. Eğer 5530 da wifi özelliği olsaydı ondan alırdım acıkcası... 3g kim kullanıyor. Daha yaygınlasmadı. Sen kullansan karşındakı kullanmaz.

Dostum zaten 5530 da Wifi var. sadece Gps ve 3g yok. kim demiş wifi yok diye ?

zwangless

zwangless

Üye
Kusura bakma 5230 ile karıştırdım

61semih

61semih

Üye
araştırmadan tel almıssın pişman olmamıssındır umarım kı 5530 un dokunmatık ekranı baya bı farkla daha hassas ornegın muzıklerınde aşşagı yukarı ılerlemek ıcın ıphone gbı itikliebılıyorsun ama 5800 da yandakı kaydırma çubuğuyla yapacaksın veya ekranın aşşağı kısmına basılı tutacaksın kı ozamanda cok agır ılerlıyor :)

zwangless

zwangless

Üye
araştırmadan tel almıssın pişman olmamıssındır umarım kı 5530 un dokunmatık ekranı baya bı farkla daha hassas ornegın muzıklerınde aşşagı yukarı ılerlemek ıcın ıphone gbı itikliebılıyorsun ama 5800 da yandakı kaydırma çubuğuyla yapacaksın veya ekranın aşşağı kısmına basılı tutacaksın kı ozamanda cok agır ılerlıyor :)

Ne alakası var arkadaşım v4 güncellemedın mı scrolling özelliği ile çubuğa gerek yok. Direk indirebılıyorsun.

ash54

ash54

Üye
ya arkadaş 5800 daha iyi, 5530 bir çok özellik ve uygulama yönünden eksik yine.

luridline

Üye
    Konu Sahibi
5530 5800 in kusurlari uzerine uretilmis bir telefon 3g bir telefonu ustun yapmaz. islemci hizlari farki da ortaya koyar zaten. benim bu konuyu acma sebebim sadece tum forumlarda hicbir yazilim farki olmadigi halde 5530un unutulmasi

5800 5530 farklari bunlar zaten. 5530 islamcisi iyi. kucuk 5800 da 3g gps var.

orhaan48

orhaan48

Üye

dostum konu araştırması yapmadan yorum yapıyorsunuz 5800 cihazlar yeni yazılım güncellemsinden sonra tüm özllikler mükemmel oldu dokunma hassaslığı %100 arttı,ekran elle kaydırılabiliyor yani yandaki kaydırma çubuğuna gerek kalmadı senin anlıycağın tüm özellikler mevcut fazlası ile önce konu araştırması yapalım sonra yorum birde bu millet 5800 a bu kadar kin kusmasının sebebi ne anlayamıyorum tamam kabul ilk versiyonda eksikler vardı ve nokıa bu eksikler için yeni sürüm yazılım yaptı ve daha önce cihazı alan arkadaşlarda yeni yazılım güncellemesi yaptılar kin kusan yani kötü yorum yapan arkadaşların hepsi olmasada bir çoğu teknoljiyi kullanmasını bilmeden cihaz hakkında yorum yapıyorlar buda tüketici hatasıdır firma hatası değil:bann:

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
bende başlığı görünce 5800 ile 5530 u ayıran farkları yazmışsın sandım boşuna bakmışım gereksiz bir konu açmışsın :kotu:
:kotu:

dostum konu araştırması yapmadan yorum yapıyorsunuz 5800 cihazlar yeni yazılım güncellemsinden sonra tüm özllikler mükemmel oldu dokunma hassaslığı %100 arttı,ekran elle kaydırılabiliyor yani yandaki kaydırma çubuğuna gerek kalmadı senin anlıycağın tüm özellikler mevcut fazlası ile önce konu araştırması yapalım sonra yorum birde bu millet 5800 a bu kadar kin kusmasının sebebi ne anlayamıyorum tamam kabul ilk versiyonda eksikler vardı ve nokıa bu eksikler için yeni sürüm yazılım yaptı ve daha önce cihazı alan arkadaşlarda yeni yazılım güncellemesi yaptılar kin kusan yani kötü yorum yapan arkadaşların hepsi olmasada bir çoğu teknoljiyi kullanmasını bilmeden cihaz hakkında yorum yapıyorlar buda tüketici hatasıdır firma hatası değil:bann:
:oke:

XpresMusic ReD

Üye
ben de 5800 aldım ama yavaş yavaş soüuyorum telefondan v40 güncellemesini yaptım

1- ses yüksekliği zaten beni tatmin etmiyo (kaliteli mp3 te denedim)
2- gps iyi değil yarım yamalak bişe olmuş 1 gün çalışıyo bi gün çalışmıyo
3- çektiği fotolar iğrenç 6600 la aynı kalitede nerdeyse
4- sertifika sorunu var telefonu alıyoruz güncelleme için ayrı takla sertifika için ayrı takla paramla rezil oluyorum :s
5- telefonun çoğu uygulaması paralı (bana uymuyo yani parası olanlar için sorun olmaz tabi)
6- telefonda oyun oynamak pek zevk vermiyo dokunmatiği çok hassas olmadığı için ( en azından ngageden sonra ben sorun yaşıyorum)

bunları neden yazdım derseniz bazı arkadaşlar 5800 harika bi telefon filan demiş konuyu okuyan biri bunları da görsün istedim

ayrıca bana olumlu gelen özellikleri yazayım

1- ses kaltiesi iyi
2- şarjı çok uzun gidiyo
3- telefondan fazla bişey beklemezseniz (ek yazılım ve uygulama yükleyip arayüzü değiştirmek gibi) hiç bi şekilde sorun olmuyo donma takılma vs
4- fiyat/performans olarak iyi bi telefon
5- kamerası videodayken iyi videoda takılma vs olmuyo gayet akıcı
6- kablosuz net bağlantısı sayesinde kontör harcamadan kota derdi olmadan istediğiniz gibi nette dolaşıyosunuz

bunlarda olumlu özellikler ...

61semih

61semih

Üye
seni bravo ozaman teknık servıstekı arkadaslarım kesınlıkle 5800 tevsıye etmıyorlar almaya kaltım cıkıstılar bana kı ozellık bakımından eksıklerı olsada 3g kullanmadıgım (n73kullanmaktayım suanda hıc kullanmadım) gorunuz ve zarıflık acısından 5530 tartısmasız ha 3g kullanıyorsan o başka 5800 ın yan tarafı ahşap gbı bır gorunutuyu anımsatıyor bana cok k:bann:kaba

hevalno

Üye
Arkadaşlar iki gündür uğraştım çözemeyince bilgi sahiplerinin bilgisine başvurmaya karar verdim.
öncelikle şunu belirteyim. fabrika ayarlarına da getirdim. pc den yazılımıda güncelledim (versiyon aynı olmasına rağmen genede güncelledim) nokiayanın ovi sitesinden yüklediğim probleme sebep olduğunu düşündüğüm yazılımlarıda kaldırdım. sorun hala devam ediyor
ev ekranında alta bulunan arama ve rehber tuşları tık alıyor ancak ne arama tuş takımı açılıyor nede rehberim.
ilgilenecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler

onuryelboga

Üye
demek ki 5530 kullanan yok...sen 5800 olarak aratmaya devam programlari:D:D

luridline

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar iki gündür uğraştım çözemeyince bilgi sahiplerinin bilgisine başvurmaya karar verdim.
öncelikle şunu belirteyim. fabrika ayarlarına da getirdim. pc den yazılımıda güncelledim (versiyon aynı olmasına rağmen genede güncelledim) nokiayanın ovi sitesinden yüklediğim probleme sebep olduğunu düşündüğüm yazılımlarıda kaldırdım. sorun hala devam ediyor
ev ekranında alta bulunan arama ve rehber tuşları tık alıyor ancak ne arama tuş takımı açılıyor nede rehberim.
ilgilenecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler
sorunun hala devam ediyomu bilmiyorum. tam olarak anlatabilirsen yardımcı olmaya çalışırım

okumus_43

okumus_43

Üye

Arkadaş sanırım sen biraz geride kalmışsın güncelle bak nasılda itekleyebiliyorsun...:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt