czu12
Üye
5800 3G Bağlantılı İnternetten çıkmıyor..
Yeni aldığım 5800 telefonumda açılışta güncelleme yapılsın mı uyarısına evet dedikten sonra çıkan 9 uygulamadan 8 ni problemsiz yükleyen ancak telefonun sürümüne sıra geldiğinde şarj yetersiz diyip kapanan telefonum,şarjını tamamlayıp açtıktan sonra kendiliğinden otomatik msj gelip sürüm yükseltme uyarısını kabul edip işlem bitmesine karşın bir türlü 3G ile bağlantısından çıkmıyor.Açıkta kullanılan bir program yok görünürde..bağlantıyı, bağlantı yönetiminden kesiyorum gene 3-5 sn sonra otomatik bağlanıyor.Burdaki telefoncuya götürdüm çözemedi.akşam e-posta tanımını yapmıştım ve Ovi ile ilgili 1-2 program yükledi.Sonra Nokia Map'i güncelledi.Acaba bunlardan biri mi sürekli bağlanmaya çalışıyor internete?nasıl anlarım hangi program kullanıyor interneti? yada tüm internet bağlantımı manuel'e nereden çevirebilirim? Bana yardımcı olabilirseniz sevinirim,çözüm bulursam da mutlaka buraya yazarım ki aynı sıkıntıyı çeken arkadaşlar faydalansın.Çünkü şu an tlf internete bağlanmasın diye kapalı vaziyette ve arayanlar ulaşamıyor malesef
olayı çözene kadar da öyle kalacak sanırım 
Bu arada 5800 Mavi olanı,sanırım renk renk bazı programalr çalışıp-çalışmıyormuş..O nasıl oluyorsa..
olayı çözene kadar da öyle kalacak sanırım 
Bu arada 5800 Mavi olanı,sanırım renk renk bazı programalr çalışıp-çalışmıyormuş..O nasıl oluyorsa..