Telefon Tavsiyesi 5730 mu 5800 mı hangisini almalıyım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
ikide bir 'şu 5730'da wi-fi yok' diyip duran vatandaşlar!! siz 5730 diye başka bi telefona bakıyosunuz kesinlikle. bakın 5230 değil 5730! bakacaksanız doğru düzgün bakın, milleti yanlış yönlendirip akıllarını karıştırmayın:nono: 5730 hakkında hiçbi fikre sahip değilseniz yorum bile yapmayın

sakarkaya

Üye
snırım 5800 bazı modellerinde gps anten bulunmuyor hanmfendi bunu karıştırmıştır

--------------- Ekleme ---------------

aynı anda anyana duran 5800 ve 5730 ile zayıf bir kablosuza giriyorduk ancak 5800 bir türlü wifi yi blamadı alırken bu tip detaylara dikkat edin derim

hunter41

hunter41

Üye
bu arada 5730 da Navigasyon ve wifi var yani 5800daki butun ozellikler mevcut
ayrıca 5800 ın dokunmatik ekranının kullanıssızlıgı yuzunden çoğu arkadası şikayet etmekte
ve nokianın ilk dokunmatik telefonu oldugundan bazı kararsızlıklar içerisnde kaldım be 5730 almaya karar verdim
2.4 inç ekranı var ve benim n80 ime oranla bayagı iyi bi telefon
5800 daha cok eglence gösteriş amaçlı bi telefon yani kurumsal olarak ve iş amacıyla kullanımından çok sorun kaynaklanacagını umuyorum cunku plastigi cok dandik ve cok ısınıyor

ama herkesin kendi düşüncesi su anda gunde 2 saat gorusme yapan biri olarak 5800 ın 2 sene icerinde garantiye gitme sayısını sayamayacagım gibime geliyor ve 5730da karar kılıyorum en azından klavyesi çok mesajlasanlar için iyi bi özellik n97 alıcaktım ama bu telefonu gorduktensonra kacırmak istemiyom

5800 kullandın mı ? ben yurt dısından getırtdım elımden telefonu hıc dusurmedıgım halde 2 gün sarjı gıdıyor tum gun boyunca wıfı ıle msnde ve facebook ta gezıyorum evet bıraz ısınma oluyor o da normal sonucta wıfı ıle baglanıp sürekli kurcalıyosun

Heee 5730 & 5800 arasında kalan arkadasım sana tavsiyem 5800 gayet kullanıslı gayet hos bı telefon almanı onerırım

Perfect!

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler

ache

ache

Üye
bence 5730 süper telefon ama 630 lira da çook fazla avrupada 200 euro o yüzden avrupadan 5730 getirmek daha iyi tabi tanıdk varsa

Starsley

5800 daha iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...