Telefon Tavsiyesi 5730 mu 5800 mı hangisini almalıyım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

panteryakup

Üye
Ben 5730 kullanıyon bence 5800 al

scuf

scuf

Üye
kesinlikle 5800 dün aldım bende kardeş sabhten beridir elimden düşüremiyorum , tam anlamıyla mükemel bir telefon heleki o paraya , bence hiç düşünme bile , 5800 hakkında çok şikayet okumuştum bende ama bu şikayetler kişiye göre değişir örenğin dokunmatik ekran hassas değil diyolar ama bence harika iphone gibi ısıya duyarlı değil direk hemen hissetsin ama tepki vermesi gayet iyi dedğim gibi al pişman olmassın.

Perfect!

Üye
    Konu Sahibi
yorumlarınız için saolun 5800 aldım ocak ayında şuanda bi şikayetim yok iyi telefon

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
tabiki de 5730... 5730'u daha cumartesi günü aldım, arkadaşımda da 5800 vardı; Allah şahidim olsun ki 5730 5800'dan kat kat daha hızlı ve sesi daha mükemmel, haa ekran kalitesini de ne kadar övsek az ;)
zaten 5800'ın bir gecede fiyatı 850'den 530 düşmesi insanlara yeterince garip gelmesi lazım, normal bi telefon o kadar indirme gireMEZ :nono: e zaten telefon önce bi piyasadan toplatıldı, sonra düzeltildi diye geri verildi tabi bizde yedik bunu dimi :naughty:

5730 al, pişman olursan bana istediğin lafı söyle :oke:

Perfect!

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler ama ben 5800 aldım

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
ee ne diyelim hayırlı olsun... sonra pişman olma da ;)

Perfect!

Üye
    Konu Sahibi
şimdilik sorun yok 2 aydır kullanıyom

canercan1

Üye
dostum benim arkadaşımda LG KS360 vardı. o da 5730 gibi klavyeli. Ama benim hiç hoşuma gitmiyor. Ama ben sana 5730 al derim. Çünkü; 1. Klavyenin yanı sıra sürgüyü kapattığımızda da tuş takımı var yani ister klavyeyle ister tuş takımıyla kullan. 2. 5800 alma çünkü dokunmatik ben şahsen çok mesajlaşan biri olarak almak onu. Bi de ekrana gelcek en ufak bi darbe ekrana zarar verecek. oyun oynamak daha zor. Yani bence 5800 ın 5730 dan vazgeçirecek bi özelliği yok... karar senin. ayrıca şunu söyliim. Bende 5700 xpress Music var satıp 5730 alıcam ne olursa olsun... Nokianın Xpress Music serisinden şaşmam :D

Perfect!

Üye
    Konu Sahibi
valla dediğim gibi 2 aydır kullanıyorum. Gayet güzel dokunmatik olması sorun çıkarmıyor. Oyunlarda gayet güzel oynuyorum

osmanaktag

Üye
Arkdaşlar 5800 xm Yi V40 a güncelleyin Sorun Kalmıyor...
Tabiki Klavyeli Daha İyi Ama Wifi 5800 da kat kat daha İyi Ekran Geniş...

yunus.28.1907

yunus.28.1907

Üye
kulaklıkla müzik kalitesi nasıl ? güzel bass veriyor mu ? telefonu almıssın ya ondan soruyorum

Perfect!

Üye
    Konu Sahibi
kendi kulaklığı kötü ama diğer kulaklıklarla güzel ben phılıps kullanıyom.
Güzel ama samsung da iyi tabi modele göre değişiyo

barbarosbasaran

Üye
cok mesaj yzıyorsan 5730, ilk gunlerde qwerty klavyesıne alısmak zor olsada bı ıkı gunde alışılıyor.
bu arada 5800 a verılen destek 5730 dan daha fazla, dokunmatık ekranlı n97 ve 5800 aynı yazılıma sahıpler bu bır artı. ama klavyesı ve tus takımı olması 5730 'un artısı.

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
5730 ..

ZeynEpmin

ZeynEpmin

Üye
Ne yönden istiyorsun önce bunu öğrenmek gerekir.

Ben hayatta 5800 almam neden mi? Çünkü ortalama günlük 350 msj atıyorum/alıyorum. Örneğin dün 444 mesaj atmışım. Bu durumda 5800 kaç gün dayanır?

Bunun gibi alacağımız telefondan ne bekliyorsak ona göre sorsak hepberaber daha çok yardımlaşabilir diye düşünyorum.

leıkon

Üye
Bende 5800XM almayı düşünüyorum abartısız tüm markaların telefonlarını 5800XM ile karşılaştırdım ama tercihim yine 5800XM yönünde bende benim ark de gördüm kullandım çok kullanışlı estetik bi yapısı var resmen iphone yi solda sıfır bırakabilecek bi telefon
5730 N97 ye benziyo bence tek ilgi çekici yanı bu wifi yok telefon gelecek vadetmiyo bence

haytaefendi

haytaefendi

Üye
5730 al bnce

WitchKing

Üye
gönlünden ne kopuyosa onu al :ehe:ehe

GANG BANG

GANG BANG

Üye
5730 daha pahalı ama.eğer fiyat senin için sorun diilse 5730 al.

Perfect!

Üye
    Konu Sahibi
5800 aldım 6 ay oldu gayet iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...