5610 Xpressmusic Kayar Kapak Animasyonu (yardım)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dogan652

Üye
    Konu Sahibi
5610 Xpressmusic Kayar Kapak Animasyonu (yardım)
Arkadaşlar 2 sorum olacaktı

1-) Nokia 5610da kayar kapak animasyonu nasıl değiştiriliyor
2-) Birde a.class ve b.class dosyaları nasıl yuklenıyor!! oyun dosyalarını pc ye yuklediğimde wın rar'ın içinde bır suru dosya var ben bunlardan hangisini yukleyecem bilemiyorum :bilmem::bilmem::bilmem::bilmem:

Bir bilginiz varsa yardım edin edin arkadaşlar şimdiden cok teşekkurler :oke::oke::oke:

• Beğen
Tepkiler: byerdems

i.dem32

i.dem32

Üye
kayar kapak animasyonunu değiştirme şansın yok... orjinali neyse o..
belki ileride firmware ile imkan olabilir...

jatvalca

jatvalca

Üye
arkadaşım sana biraz yardımcı olmaya çalışıyım
1-kayar kapak animasyonunu değiştirme imkanın yok.Ancak kapatabilirsin onuda
ayarlar>ekran>kayar kapak animasyonu açık>kapalı
diğer seçenekse kayar kapak animasyonu olan bi tema indirmek.Ben sürekli kapalı tutuyorum o seçeneği
2-oyun yüklemek içinde bilgisayarında nokia pc suite programı olması gerekiyor.Program olmadan yükleme yapamazsın.Nokianın sitesinden indirip kurduktan sonra usb kablosu yada blueetooth ile telefona yükleyebilirsin.Yada bilgisayarında kart okuyucu varsa hafıza kartını takıp öylede yükleyebilirsin ama PC SUITE kesinlikle olması gerekiyor.Pc suite yüklü olunca oyun winrar dosyasının içinde çıkacaktır görürsün.Birde internette mevcut olan oyunlar bozuk çıkabiliyor rar dosyasını açtığın zaman bi sürü dosya çıkabilir
o oyun malesefki bozuktur.

mahmutcan007

Üye
pc suite gerekli değil
bende 5610 var rarı açtığında bir sürü şey çıkıyosa açılmamış larak at.Bana güven

sevda_delisi

Üye
Arkadaşlar 2 sorum olacaktı

1-) Nokia 5610da kayar kapak animasyonu nasıl değiştiriliyor
2-) Birde a.class ve b.class dosyaları nasıl yuklenıyor!! oyun dosyalarını pc ye yuklediğimde wın rar'ın içinde bır suru dosya var ben bunlardan hangisini yukleyecem bilemiyorum :bilmem::bilmem::bilmem::bilmem:

Bir bilginiz varsa yardım edin edin arkadaşlar şimdiden cok teşekkurler :oke::oke::oke:
kardeş 5610 ayarlarda kayar kapak oluyor ayarlarda gezersen gurursun

--------------- Ekleme ---------------

kardeş 5610 ayarlarda kayar kapak oluyor ayarlarda gezersen gurursun
bende bişi diyecem bu 5610 onlar mp3 çalar proğramalrı varmıu lütfen bir bilgi şimdiden tşk ediyorum

axuko

axuko

Üye
evet animasyonu degistiremezsin sadece acip-kapta bili
rsin :(

veyseltuna

veyseltuna

Üye
Arkadaşım 5610'un animasyon ayarları kesin vardır,yoktur diyen kullanmasını bilmiyordur.Gir ayarlara bi iki tur at %100 bulursun.Ve telefonuna atmak youn,program veya tema atmak istersen illa ki pc suite progrmaını kurman gerekmez.Rar'ı aç orda .jar uzantılı olanı al telefonuna ya usb ya da hafıza kartı yardımıyla at.ha açtın rarı baktın .jar dosyası yok ama rarın uzantısı .jar'sa mesela "bomberman.jar" 'sa ama rar doysı şeklindeyse bişi olmaz al at öyle telefonuna tıkır tıkır çalışır bana güzen ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...